Kirmizi olamazsan mavi kaptan ol bu hafta secerlerse egerKilo veriyorum veriyorm bi türlü kirmizi kaptan olacak asamaya gelemiyorm. Kilo fazla olunca yüzde düsük oluyor. Ama bekleyin beni kilom yavas yavas düsüyor. Kilom iyice düsünce sampiyonluk serisi yapicam
Alsinda kilon fazla oldugu icin yuzden çok guzel olurda ha gayret diyorumKilo veriyorum veriyorm bi türlü kirmizi kaptan olacak asamaya gelemiyorm. Kilo fazla olunca yüzde düsük oluyor. Ama bekleyin beni kilom yavas yavas düsüyor. Kilom iyice düsünce sampiyonluk serisi yapicam
Ama olmazkii ben kirmizi istiyorumKirmizi olamazsan mavi kaptan ol bu hafta secerlerse eger
Olmuyoryaa 1.9 kilo falan da verdim mesela. Ama düsük kilosu olan kisiler daha az verip benden fazla yüzdeye sahip oldular haliyleAlsinda kilon fazla oldugu icin yuzden çok guzel olurda ha gayret diyorum
Yavrum senle ilgisi yok. Biz özelde konuşmuştuk bu konuyu. O gün sen katılamayacagim yazınca elif te bu hafta yapmayacağız zaten yazmış. Şikayet dediğim talepler oluyor. Takım arkadasi yuruyemeyince üzülen oluyor vs vs. 6 hafta yapıldı yarış bu hafta dinlensin takım dedik. Denk gelmiş senin mesajın sadece. Sorun yok di mi?
Tamamdir kaptanlarimYaa iste genel soyledim orda bende canim boyle düşünüyoruz diye :)
Seni canı gönülden kutluyorum. 2022ye adini yazdiracaksinOlmuyoryaa 1.9 kilo falan da verdim mesela. Ama düsük kilosu olan kisiler daha az verip benden fazla yüzdeye sahip oldular haliyle
6. Takima ilk bildirdigim kilo 104 dü bi de. Suan 11 kilo vermis oluyorm takimla
Olur olur kaptanda olursun hedefinede ulasirsin belkide bu hafta onlar az vericekOlmuyoryaa 1.9 kilo falan da verdim mesela. Ama düsük kilosu olan kisiler daha az verip benden fazla yüzdeye sahip oldular haliyle
6. Takima ilk bildirdigim kilo 104 dü bi de. Suan 11 kilo vermis oluyorm takimla
Saka maka cnm. XL forma giyiyordum. Suan L bol duruyor üstümde. Insallah devami da gelecek cnm. Su 9lardan da kurtulduk mu daha bi güzel olacak hersey.Seni canı gönülden kutluyorum. 2022ye adini yazdiracaksin
Evet kaptanim haklisin. Kaptanlik isin esprisi asil güzel taraf kilo veriyor olmak. Gercekten uzun süredir hep kilo vermek isteyip motive olamiyordum. Suan gayet motive hissediyorm bu cok önemliOlur olur kaptanda olursun hedefinede ulasirsin belkide bu hafta onlar az vericek
Heh tamam kaptanım teşekkürleraypare ackerman spor puani devam ediyor canim
offff offfff aynenAfiyet olsun canım benim de en zayıf noktam tatlı
bence de. 80-90 lıklar dururkenYa 51 kiloyla neyi telafi edeceksin pikacu
tatlım her şeyin fiyatı arttı. kıyafet falan çok pahalı. ama inan yurtdışı da göründüğü gibi değil. kazanca göre değişiyor.Mont almam lazımdı fiyatlar uçmuş bu ne ya ben artık turkiyede yaşamak istemiyom
pantolon ihtiyacım var acilen. ama azcık kilo vereyim pantolonlarım var. bir kot alırım o kadar. bakıcaz artık uygun yollu.Bende almicam eskiye devam bu saatten sonra bise alınmaz zaten her şey bu kadar mı pahali olur
alım gücü düştüAynen öyle kendi evime gececem
Sorma ya biseyi alıyorsam hep bir yerden kısmak zorundayım kitap alacaktım ne güzel bide bir iki ihtiyaç saat alınca onu almadım ama yirtdisinda böyle değil rahatça yemek ve ihtiyaç alıyorsun burda hep biseyden kısmak zorundayız ne kötü dimi
çok fazla gerçekten. bizim 135 falandı. bir odadan bir odaya geçerken ışıkları kapatmak gerek vs. bazen küçük önlemler işe yarıyor.220 geldi o da kişa 250 olur
valla bazen kilodan içim daralıyor inan. acayip yoruyor beni.Evetyaa cidden kilo insani ekstra yoruyor. Bende ayni seyleri hissediyorum.
Adım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.
Biz kazanacagiz
Bacıların gücü adina. Güüüç bizde artiik
ben günde ikiden fazla içemiyorum. sabahtan akşam üzerine kadar. akşam üzeri 17.30 dan sonra zaten içmem. gece uyuyamıyorum çünkü.Ohoo bu saatte 3. Kahveyi iciyosan. Aksama sen onu 10larsin
Tebrikler canım.Olmuyoryaa 1.9 kilo falan da verdim mesela. Ama düsük kilosu olan kisiler daha az verip benden fazla yüzdeye sahip oldular haliyle
Evet öyle oldu inşallah aijoo seni yanına alır :)Geldiginden beri ayni takimdaydik bu hafta ayrildik. Bunun farkinda misin peki
Belki noisy seni alirEvet öyle oldu inşallah aijoo seni yanına alır :)
Ayy 60 yaa ne güzel bir rakammTebrikler canım.İnşallah 60 olacaksın.
Kahveyle ayri bi askimiz varr. Bana dokunmuyor kendisi sagolsun. Ben onu ne kdr seviyorsam o da beni o kdr seviyor. Hislerimiz bayagi karsilkli. Nöbette 4-5 kahve ictigim günlerde oluyor. Hic sikinti yasamiyorm.offff offfff aynen
bence de. 80-90 lıklar dururken
tatlım her şeyin fiyatı arttı. kıyafet falan çok pahalı. ama inan yurtdışı da göründüğü gibi değil. kazanca göre değişiyor.
bu arada aypericim sen üviversite öğrencisi misin yoksa çalışıyor musun?
pantolon ihtiyacım var acilen. ama azcık kilo vereyim pantolonlarım var. bir kot alırım o kadar. bakıcaz artık uygun yollu.
alım gücü düştü
çok fazla gerçekten. bizim 135 falandı. bir odadan bir odaya geçerken ışıkları kapatmak gerek vs. bazen küçük önlemler işe yarıyor.
valla bazen kilodan içim daralıyor inan. acayip yoruyor beni.
ben günde ikiden fazla içemiyorum. sabahtan akşam üzerine kadar. akşam üzeri 17.30 dan sonra zaten içmem. gece uyuyamıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?