Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo veriyorum veriyorm bi türlü kirmizi kaptan olacak asamaya gelemiyorm. Kilo fazla olunca yüzde düsük oluyor. Ama bekleyin beni kilom yavas yavas düsüyor. Kilom iyice düsünce sampiyonluk serisi yapicam
Alsinda kilon fazla oldugu icin yuzden çok guzel olurda ha gayret diyorum

Alsinda kilon fazla oldugu icin yuzden çok guzel olurda ha gayret diyorum
Olmuyoryaa 1.9 kilo falan da verdim mesela. Ama düsük kilosu olan kisiler daha az verip benden fazla yüzdeye sahip oldular haliyle
6. Takima ilk bildirdigim kilo 104 dü bi de. Suan 11 kilo vermis oluyorm takimla

Yaa iste genel soyledim orda bende canim boyle düşünüyoruz diye :)
Tamamdir kaptanlarim

Olmuyoryaa 1.9 kilo falan da verdim mesela. Ama düsük kilosu olan kisiler daha az verip benden fazla yüzdeye sahip oldular haliyle
6. Takima ilk bildirdigim kilo 104 dü bi de. Suan 11 kilo vermis oluyorm takimla
Seni canı gönülden kutluyorum. 2022ye adini yazdiracaksin

Olur olur kaptanda olursun hedefinede ulasirsin belkide bu hafta onlar az vericek

Olur olur kaptanda olursun hedefinede ulasirsin belkide bu hafta onlar az vericek
Evet kaptanim haklisin. Kaptanlik isin esprisi asil güzel taraf kilo veriyor olmak. Gercekten uzun süredir hep kilo vermek isteyip motive olamiyordum. Suan gayet motive hissediyorm bu cok önemli

Afiyet olsun canım benim de en zayıf noktam tatlı
offff offfff aynen
Ya 51 kiloyla neyi telafi edeceksin pikacu
bence de. 80-90 lıklar dururken
Mont almam lazımdı fiyatlar uçmuş bu ne ya ben artık turkiyede yaşamak istemiyom
tatlım her şeyin fiyatı arttı. kıyafet falan çok pahalı. ama inan yurtdışı da göründüğü gibi değil. kazanca göre değişiyor.
bu arada aypericim sen üviversite öğrencisi misin yoksa çalışıyor musun?

Bende almicam eskiye devam bu saatten sonra bise alınmaz zaten her şey bu kadar mı pahali olur
pantolon ihtiyacım var acilen. ama azcık kilo vereyim pantolonlarım var. bir kot alırım o kadar. bakıcaz artık uygun yollu.
alım gücü düştü
220 geldi o da kişa 250 olur
çok fazla gerçekten. bizim 135 falandı. bir odadan bir odaya geçerken ışıkları kapatmak gerek vs. bazen küçük önlemler işe yarıyor.
Evetyaa cidden kilo insani ekstra yoruyor. Bende ayni seyleri hissediyorum.
valla bazen kilodan içim daralıyor inan. acayip yoruyor beni.
Adım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.

Biz kazanacagiz
Bacıların gücü adina. Güüüç bizde artiik

Ohoo bu saatte 3. Kahveyi iciyosan. Aksama sen onu 10larsin
ben günde ikiden fazla içemiyorum. sabahtan akşam üzerine kadar. akşam üzeri 17.30 dan sonra zaten içmem. gece uyuyamıyorum çünkü.

Tebrikler canım. İnşallah 60 olacaksın.

Kahveyle ayri bi askimiz varr. Bana dokunmuyor kendisi sagolsun. Ben onu ne kdr seviyorsam o da beni o kdr seviyor. Hislerimiz bayagi karsilkli. Nöbette 4-5 kahve ictigim günlerde oluyor. Hic sikinti yasamiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…