- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ogrenciyimoffff offfff aynen
bence de. 80-90 lıklar dururken
tatlım her şeyin fiyatı arttı. kıyafet falan çok pahalı. ama inan yurtdışı da göründüğü gibi değil. kazanca göre değişiyor.
bu arada aypericim sen üviversite öğrencisi misin yoksa çalışıyor musun?
pantolon ihtiyacım var acilen. ama azcık kilo vereyim pantolonlarım var. bir kot alırım o kadar. bakıcaz artık uygun yollu.
alım gücü düştü
çok fazla gerçekten. bizim 135 falandı. bir odadan bir odaya geçerken ışıkları kapatmak gerek vs. bazen küçük önlemler işe yarıyor.
valla bazen kilodan içim daralıyor inan. acayip yoruyor beni.
ben günde ikiden fazla içemiyorum. sabahtan akşam üzerine kadar. akşam üzeri 17.30 dan sonra zaten içmem. gece uyuyamıyorum çünkü.
Vay be aşka bak bir ömür mutluluklarKahveyle ayri bi askimiz varr. Bana dokunmuyor kendisi sagolsun. Ben onu ne kdr seviyorsam o da beni o kdr seviyor. Hislerimiz bayagi karsilkli. Nöbette 4-5 kahve ictigim günlerde oluyor. Hic sikinti yasamiyorm.
Benimde istedigim rakam beraber ulaşacagızAyy 60 yaa ne güzel bir rakamm
En çok kilo vereni alacak bence noisy geçen hafta en çok kilo verendi bende onu aldım:)Belki noisy seni alir
Ins cnmBenimde istedigim rakam beraber ulaşacagız
Evet cnm hakli olarak en iyi performans göstereni alicaklardir. Yarin neler olacagini cok mrk ediyorm.En çok kilo vereni alacak bence noisy geçen hafta en çok kilo verendi bende onu aldım:)
ah ahhhhAyy 60 yaa ne güzel bir rakamm
oyyyyyyy mümkün değil içememKahveyle ayri bi askimiz varr. Bana dokunmuyor kendisi sagolsun. Ben onu ne kdr seviyorsam o da beni o kdr seviyor. Hislerimiz bayagi karsilkli. Nöbette 4-5 kahve ictigim günlerde oluyor. Hic sikinti yasamiyorm.
Ogrenciyim
Ben aijoo kazanmasını istiyorum inşallah kazanırEvet cnm hakli olarak en iyi performans göstereni alicaklardir. Yarin neler olacagini cok mrk ediyorm.Gurbettt42 Amine Busra yarin icin hazirmisiniz
Sanırım, iddialı konuşmayı sevmiyorum her an her şey olabilirEvet cnm hakli olarak en iyi performans göstereni alicaklardir. Yarin neler olacagini cok mrk ediyorm.Gurbettt42 Amine Busra yarin icin hazirmisiniz
Mangal yanına da atom meze.akşama yemekte ne var kızlar?
ben de balık ve brokoli salatası yiyeceğimMangal yanına da atom meze.
İnşallah canım hakeden kazansın
Afiyet olsun sonbahar piknigi kasımda piknik başkadır diyorsunMangal yanına da atom meze.
Zıkkımın kökünü yaptimakşama yemekte ne var kızlar?
canım yersin. ekmeğini az ye. köftesini ye ayranla. mis gibi menü. niye aç kalıyorsun kiKızlar eşim ekmek arası köfte alcakmişşşş mişşş köydeyiz hiç yok
Evet aç kalıcam yine
Aç kalmaya alşıcam galiba
Şimdi bi tane mandalin yedimgarnola tok tutsa tansiyon fırlattı içinde olan fıstık ezmesini sevmiyorum galiba fındık ezmesini daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?