Ben hiç düşünemiyorum bebek olayı unuttumNiye ki , ben de istiyorum ama 3 yil sonraya .
ben güya katılacaktım. katılmadım.Dün akşam baris muslu nun kg verme demosuna katildim. Ama galiba yapamadim hic bir farklilik yok hâla canim birseyler istiyor
Ben cok seviyorum cocuklari, bana kalsa 4olsun severim yani ama bi 3 yil sonraya insallah. Nasip.Ben hiç düşünemiyorum bebek olayı unuttumeşime kalsa o hiç aklından geçmiyor
Kızım 5 yaşını dolduracak şubatta hala bebek düşünemiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim kızlarrrAfiyet olsun canim❤
Iyi geceler ,Allah rahatlik versin.Iyi geceler kizlar
Iyi geceker Allah rahatlik versin kaotanimIyi geceler canim ❤
Allah nasip etmeyecegi seyi hayal ettirmezmis , demek ki olacak birgun. Bu azmi gayreti birakmaKendimi zayıfladıgımı aynada muhteşem göründügümü hayal ettim offf o hayaller nasıl çok güzel ya
Afiyet olsun canım suyun az olmuşMenu
Sabah (10:00)
1.5 Yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ywsillik
2 dlm cavdar
Ara
Sutlu kahve
Aksam
1 kase mantar corbasi
5yk et sote
Salata
3yk nohut salatasi
Su: 1 lt spor : sonra ekleyecwgim adimlari cocuklari banyo yaptiracagim dahaZipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
Çocuklara öyle öğrettim yavru bende nimete sigara diyemiyom annemde bize öyle öğretti...Yılların sigara böreği de kalem börek oldu ya
Bu ne güzel bir menüdur..afiyet olaKahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
1 kk beyaz peynir
Akşam
Yarım tabak kapuska
4 yk bulgur pilavı
1 adet ızgara but
1 kase cacık
Su 3 litre
Spor loading...
Zipzip-
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Korkulan başa gelirmiş..Önlemini aldıktan sonra kazaya kurban gitme riski çok az..Allah hayırlısini versin .evlat nimettirHayattaki en büyük korkularimdan biri 3. Hamilelik
Nasıl yaniii15 binin üzeri spordan sayılacak demiCordelia
Yarın bi test yap bacım..bende yapıp ilaç kullanıcam..benim hep düzensiz ama ihtimale karşı test yapmam lazimUyku yok bana
Biz hastanede calisiyorzya kücük bi ihtimal bile olsa kan verip bisey olmadigini görüp rahatliyorz. Sen simdilik mecbur gününü bekliceksin. Ya da yarin bi test al yap icin rahatlasin. Stres yapma cnm. Kilo farklari olustugunda da düzen degisiyor vücutta. Sende sonucta birsürü kilo verdin. Dengesizlik olmasi normal bence döngünde.
Dediğim gibi annem bize hep ya çıbık börek ,ya da kalem börek diye öğretmiş.baska evlerde sigara böreği diyince biz şaşırıyorduk..Halbuki seklinden vs ama öyle alışınca öyle öğrettim bende..Olsun kalem daha terbiyeliTV de yillardir yasak olmayan sigara sahneleri simdi sansürleniyor bacim sasirmamak lazim
Zararın neresinden dönersek kardır hesabı..Rabbim evlatlarimizi korusun..suanki zamanda en masumu sigara malesef...Şimdiki Z kuşağınin elindeki tellerden sadece sigara görseler keşke
Bende x2 artik o yüzden her zaman almiyoruzYaabende de var o durum
Kızım da sürpriz yumurtaları çok sever iştem gelince anne sürpriz yumurta aldın mı der bide tanesi 5 lira pahalı alasım da gelmiyor yaaaağlamasın diye baban alacak getircek diyorum babası da almıyo
İyi geceler kaptanim.Amine Busra
Gurbettt42
Kaptanlarim yarin tarti bildirimlerinizi özelden fotografli ve nickli bekliyorum
Diger bildirimleride en gec 13.00 a kadar bekliyorum fotografa gerek yok
Dizi izleyip biraz keyif yapacagim iyi geceler❤ ❤
Katilsamda yapamadim. Ruh halimde cok olumsuz etkilendiben güya katılacaktım. katılmadım.
Amiiin cumlemize inşallah yardim etsinRabbim hasta yasli bakanlarin yardimcisi olsun, guc kuvvet versin.
Ailesiyle esiyle bir omur mutluluk huzur versin.
Evlerinize kazanclariniza bereket versin Rabbim.
ben daha önce iki kere oturdum. ama tam motive olamadım. aslında kitaplarını aldım geçen aylarda. okuyup evde kendi başıma uygulayabilirim.Katilsamda yapamadim. Ruh halimde cok olumsuz etkilendi
Bende tam duyguya girmeye korktum sanirim...ben daha önce iki kere oturdum. ama tam motive olamadım. aslında kitaplarını aldım geçen aylarda. okuyup evde kendi başıma uygulayabilirim.
Evwt canim simdi 500ml daha ictim 500 daha icerim kostururken aklima gelmwdi hicAfiyet olsun canım suyun az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?