Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben hiç düşünemiyorum bebek olayı unuttum eşime kalsa o hiç aklından geçmiyor
Kızım 5 yaşını dolduracak şubatta hala bebek düşünemiyorum
Ben cok seviyorum cocuklari, bana kalsa 4olsun severim yani ama bi 3 yil sonraya insallah. Nasip.

Bu ne güzel bir menüdur..afiyet ola
Hayattaki en büyük korkularimdan biri 3. Hamilelik
Korkulan başa gelirmiş..Önlemini aldıktan sonra kazaya kurban gitme riski çok az..Allah hayırlısini versin .evlat nimettirçok tadluk oluyolar
15 binin üzeri spordan sayılacak demi Cordelia
Nasıl yaniii
Yarın bi test yap bacım..bende yapıp ilaç kullanıcam..benim hep düzensiz ama ihtimale karşı test yapmam lazim

Olsun kalem daha terbiyeli TV de yillardir yasak olmayan sigara sahneleri simdi sansürleniyor bacim sasirmamak lazim
Dediğim gibi annem bize hep ya çıbık börek ,ya da kalem börek diye öğretmiş.baska evlerde sigara böreği diyince biz şaşırıyorduk..Halbuki seklinden vs ama öyle alışınca öyle öğrettim bende..
Şimdiki Z kuşağınin elindeki tellerden sadece sigara görseler keşke
Zararın neresinden dönersek kardır hesabı..Rabbim evlatlarimizi korusun..suanki zamanda en masumu sigara malesef...

Bende x2 artik o yüzden her zaman almiyoruz

İyi geceler kaptanim.
Bir an evvel sabah olsunda kahvalti yapalim

kızlar birşey soracağım şu akıllı bilekliklerle ilgili. mesela samsung fit2 veya her neyse xiaomi mi band 5 veya 6 var sizde her neyse. telefonunuz başka marka marka olduğunda eşleşmede, uyumda sorun yaşadınız mı? Cordelia aypare ackerman E Elif_Eylul @Li_zigi ve diğer arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…