Ben 2 sefer katildim, pek bi faydasi olmadiBende tam duyguya girmeye korktum sanirim...
Gunduzu aksamla telafi etmissin abla inşallah eksin olsunIyi aksamlar
Pazar Menüm
11.00 civari
1 er kş kısır, menemen
2 sarma
2-3 dil. Domates salatalik
1 dil. Peynir
1 tb sandwich ekm
Ara dibek kahvesi
18.30
1 yumurta
1 dil. Peynir
1 çavdar sandwich ekm.
Su 2 lt
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Ya adam surekli konusuyorki insana moda girme firsati kalmiyorBen 2 sefer katildim, pek bi faydasi olmadi
Menü genel olarak güzelde,kahvaltı akşam ,akşamda kahvaltı gibi olmuş..bilerek mi bu şekilde yapiyosunIyi aksamlar
Pazar Menüm
11.00 civari
1 er kş kısır, menemen
2 sarma
2-3 dil. Domates salatalik
1 dil. Peynir
1 tb sandwich ekm
Ara dibek kahvesi
18.30
1 yumurta
1 dil. Peynir
1 çavdar sandwich ekm.
Su 2 lt
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
KimYa adam surekli konusuyorki insana moda girme firsati kalmiyoraglar gibi oldum moda giremedim sağolsun hiç susmadi
sabah eşiyle kahvaltıya gitti canım. dışarıda yedi.Menü genel olarak güzelde,kahvaltı akşam ,akşamda kahvaltı gibi olmuş..bilerek mi bu şekilde yapiyosun
İnşallah cnmGunduzu aksamla telafi etmissin abla inşallah eksin olsun
barış muslu
Yok cnm kahvaltida disardaydik o yüzden böyle olduMenü genel olarak güzelde,kahvaltı akşam ,akşamda kahvaltı gibi olmuş..bilerek mi bu şekilde yapiyosun
Tamam yazayimAfiyet olsunmenulerde saatleri yazarsan cok guzel olur akşamki kuruyemiş cok gec saatte degildir inşallah
Barış muslu demosuna katildimda ondan bahsediyorum
Benim ilkinde azcık etki etti sanki :) ama ikincisinde ne olacagini bildigin icin normallesiyorYa adam surekli konusuyorki insana moda girme firsati kalmiyoraglar gibi oldum moda giremedim sağolsun hiç susmadi
Hoşgeldin, bugun hiç goremedimTamam yazayim
Yok saat 8 gibiydi
Aman ne keyfi cok kötü kokuyor. Kıyafetler, saç yemişim o keyfi.Ama keyfide ayrıdi be helede gece aktivitesinden sonra
Yani ben akşam cikolataya yogunlastim. Evet ciko canim istiyor diyemem ama alternatif cok ki. Buna toplu demo yapabileydik. Aklimizdan sokup çıkarsınlarBenim ilkinde azcık etki etti sanki :) ama ikincisinde ne olacagini bildigin icin normallesiyor
Evet kaptanim maalesef rahatsizdim şimdi biraz kendime geldim. Yazayım menumu dedimHoşgeldin, bugun hiç goremedim
bir çiko, iki hamur işiYani ben akşam cikolataya yogunlastim. Evet ciko canim istiyor diyemem ama alternatif cok ki. Buna toplu demo yapabileydik. Aklimizdan sokup çıkarsınlar
Canım ne barış ne savaş Musluya gerek yok. Filiz var Elif var takım arkadaşlarımız var. Kendini sev ve değer ver.ne yapıyorsan kendin için sağlığın için yap. Ben kilolu olduğum zamanlar biraz yürüsem oturacak yer arıyordum. Açlık şekerim 150-160 idi. Öyle devam etsem zaten kısa süre sonra doktor herşeyi yasaklayacakti. Şimdi zayıflayınca 1-2 yılda koruma yapacağız. Ölçülü olduktan sonra ne istersek az az yiyeceğiz ve bize yetecek inşallah. Ben gençken 55 kg idim. Canım ne isterse yerdim. Tabi ki bu yaşta o kadar yiyemem ama mide küçülecek ve alışacağız. Ama hedef kiloya gelince vazgeçmek bırakmak yok. Dengeli beslenmeyi herzaman uygulamalıyız ve alışmalız.Dün akşam baris muslu nun kg verme demosuna katildim. Ama galiba yapamadim hic bir farklilik yok hâla canim birseyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?