Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü genel olarak güzelde,kahvaltı akşam ,akşamda kahvaltı gibi olmuş..bilerek mi bu şekilde yapiyosun

Menü genel olarak güzelde,kahvaltı akşam ,akşamda kahvaltı gibi olmuş..bilerek mi bu şekilde yapiyosun
Yok cnm kahvaltida disardaydik o yüzden böyle oldu
Aksami aslinda tek yogurtla gecistirecektim ama acikinca riske girmek istemedim

Dün akşam baris muslu nun kg verme demosuna katildim. Ama galiba yapamadim hic bir farklilik yok hâla canim birseyler istiyor
Canım ne barış ne savaş Musluya gerek yok. Filiz var Elif var takım arkadaşlarımız var. Kendini sev ve değer ver.ne yapıyorsan kendin için sağlığın için yap. Ben kilolu olduğum zamanlar biraz yürüsem oturacak yer arıyordum. Açlık şekerim 150-160 idi. Öyle devam etsem zaten kısa süre sonra doktor herşeyi yasaklayacakti. Şimdi zayıflayınca 1-2 yılda koruma yapacağız. Ölçülü olduktan sonra ne istersek az az yiyeceğiz ve bize yetecek inşallah. Ben gençken 55 kg idim. Canım ne isterse yerdim. Tabi ki bu yaşta o kadar yiyemem ama mide küçülecek ve alışacağız. Ama hedef kiloya gelince vazgeçmek bırakmak yok. Dengeli beslenmeyi herzaman uygulamalıyız ve alışmalız. Bunu yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…