Aaa akşam neden yokİyi geceler kızlar
31 Ekim menüsü
Kahvalti 9:00
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
2 dlm tbe
Öğle 13.30
Köfte patates sebze tabağı
Ayran yarim dlm sarimsakli ekmek
1 çatal kek
Akşam
Yok
20.00 2 adet portakal draje
Su 2 lt
SporCordelia Amine Busra
Eki Görüntüle 2943207
Geçmiş olsun daha iyisin şuan inşallahEvet kaptanim maalesef rahatsizdim şimdi biraz kendime geldim. Yazayım menumu dedim
Gençken demissin de kac yasindasin ki kuzumCanım ne barış ne savaş Musluya gerek yok. Filiz var Elif var takım arkadaşlarımız var. Kendini sev ve değer ver.ne yapıyorsan kendin için sağlığın için yap. Ben kilolu olduğum zamanlar biraz yürüsem oturacak yer arıyordum. Açlık şekerim 150-160 idi. Öyle devam etsem zaten kısa süre sonra doktor herşeyi yasaklayacakti. Şimdi zayıflayınca 1-2 yılda koruma yapacağız. Ölçülü olduktan sonra ne istersek az az yiyeceğiz ve bize yetecek inşallah. Ben gençken 55 kg idim. Canım ne isterse yerdim. Tabi ki bu yaşta o kadar yiyemem ama mide küçülecek ve alışacağız. Ama hedef kiloya gelince vazgeçmek bırakmak yok. Dengeli beslenmeyi herzaman uygulamalıyız ve alışmalız.Bunu yapabiliriz.
Denk gelince denemek istedim ama olmadi. İnşallah hedefe ulaşsam. Surecimi fazla uzatmiş oldum. O da ister istemez tikanmaya sebep oluyorCanım ne barış ne savaş Musluya gerek yok. Filiz var Elif var takım arkadaşlarımız var. Kendini sev ve değer ver.ne yapıyorsan kendin için sağlığın için yap. Ben kilolu olduğum zamanlar biraz yürüsem oturacak yer arıyordum. Açlık şekerim 150-160 idi. Öyle devam etsem zaten kısa süre sonra doktor herşeyi yasaklayacakti. Şimdi zayıflayınca 1-2 yılda koruma yapacağız. Ölçülü olduktan sonra ne istersek az az yiyeceğiz ve bize yetecek inşallah. Ben gençken 55 kg idim. Canım ne isterse yerdim. Tabi ki bu yaşta o kadar yiyemem ama mide küçülecek ve alışacağız. Ama hedef kiloya gelince vazgeçmek bırakmak yok. Dengeli beslenmeyi herzaman uygulamalıyız ve alışmalız.Bunu yapabiliriz.
olsun. sen çok güzel kilo verdin maşallah. bu bile başarı.Denk gelince denemek istedim ama olmadi. İnşallah hedefe ulaşsam. Surecimi fazla uzatmiş oldum. O da ister istemez tikanmaya sebep oluyor
Afiyet olsun canim9 30-10 gibi
1 dilim tb Ekmek domates salatalık yeşillik 1 haşlanmış yumurta 1 tosta yapılmış tavukburger
14 00
1 kepçw şehriye çorbası Salata 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 muz 5 tane üzüm
20 00
5 cevizli bol salata
11653 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Amine Busra Cordelia
Spora beni ekleme canım . Kaptan için yazıyorum sporları .sonra seni etiketlemem
44 aslında 45 galiba biz 39 da anlaşalım.Gençken demissin de kac yasindasin ki kuzum
Akşam biraz rahatsizdim yemek yiyemedim. Zaten öğle çoktu sanirim pek de acikmadim.Aaa akşam neden yokdraje dedigin seker mi anlayamadim kusura bakma. Afiyet olsun
1.5 yil oldu nerdeyseolsun. sen çok güzel kilo verdin maşallah. bu bile başarı.
Anladim tekrar gecmis olsun inşallah yarin daha iyi olursunAkşam biraz rahatsizdim yemek yiyemedim. Zaten öğle çoktu sanirim pek de acikmadim.
Hani dışı cikolata kapli portakal kabuğu oluyor ya ondan portakal drajeEki Görüntüle 2943214
kızlar birşey soracağım şu akıllı bilekliklerle ilgili. mesela samsung fit2 veya her neyse xiaomi mi band 5 veya 6 var sizde her neyse. telefonunuz başka marka marka olduğunda eşleşmede, uyumda sorun yaşadınız mı?Cordelia @aypare ackerman E Elif_Eylul @Li_zigi ve diğer arkadaşlar...
Yasitiz aslinda ben de neredeyse 4444 aslında 45 galiba biz 39 da anlaşalım.
Teşekkür ederim canımAnladim tekrar gecmis olsun inşallah yarin daha iyi olursun
Heee instagramdan bende takip ediyorumda konuları takip edemiyorum..çok konusuyoBarış muslu demosuna katildimda ondan bahsediyorum
Evet su an cok daha iyiyim şükürler olsunGeçmiş olsun daha iyisin şuan inşallah
Heeee iyiymiş o zaman anladım...afiyet olsunnYok cnm kahvaltida disardaydik o yüzden böyle oldu
Aksami aslinda tek yogurtla gecistirecektim ama acikinca riske girmek istemedim
Çok güzel gorunuyorrrrMenü ve spor 31 Ekim
Sabah 10.00
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel
Öğle 14.00
1 elma 2 erik
Akşam 18.00
6 kanat mangalda
2 yemek kaşığı atom meze
Yeşil salata
1 meyveli soda
(Atom meze ne derseniz acı biberli yoğurtlu bir yiyecek)
Spor 16.025 adım 1602 puan
E Elif_EylulZipzip- Gurbettt42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?