- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Teşekkürler bir arkadasyan aldım tarifi. Çıtır biber sarımsaklı yoğurt tereyaği mis. Çok lezzetli gerçekten.Çok güzel gorunuyorrrr
İyi geceler.İyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
Çıtır biber nasıl oluyo..Şuan bile yapabilirim..Teşekkürler bir arkadasyan aldım tarifi. Çıtır biber sarımsaklı yoğurt tereyaği mis. Çok lezzetli gerçekten.
Kurutulmuş biberi 15 dk. Sıcak suda bekletiyorsun. Sonra kurulayıp tereyağ ve ayçiçek yağında kavuruyorsun 1-2 dk. Sonra kırmız toz biber atıp 30 sn. İçinde kapatıyorsun. Suzme yogurt biraz labne peynir (ben normal peynir kullandım) iyice çırpın 1-2 dis sarımsak rendeliyorsun. Yoğurdun üzerine tavada pişmiş biberleri koyup yağını dökuyorsun. Biberler yoğurtla birlikte ağızda çıtır çıtır dağılıyor. Acı seviyorsan 10 numara 5 yıldız. Afiyet olsun.Çıtır biber nasıl oluyo..Şuan bile yapabilirim..
44 aslında 45 galiba biz 39 da anlaşalım.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kızlar
Ben alınmadımKırmızı takım menüler nirda
Cordelia
@fantastikaaa
C Chikolata_gozlum
@sardunya1038
@fittanne
@60kiloyum
@zeyneppk
VixenM
@Tutaste53
Yazanlar üstüne alınmasın...
Teşekkür ederim canımBu ne güzel bir menüdur..afiyet ola
Korkulan başa gelirmiş..Önlemini aldıktan sonra kazaya kurban gitme riski çok az..Allah hayırlısini versin .evlat nimettirçok tadluk oluyolar
Nasıl yaniii
Yarın bi test yap bacım..bende yapıp ilaç kullanıcam..benim hep düzensiz ama ihtimale karşı test yapmam lazim
Dediğim gibi annem bize hep ya çıbık börek ,ya da kalem börek diye öğretmiş.baska evlerde sigara böreği diyince biz şaşırıyorduk..Halbuki seklinden vs ama öyle alışınca öyle öğrettim bende..
Zararın neresinden dönersek kardır hesabı..Rabbim evlatlarimizi korusun..suanki zamanda en masumu sigara malesef...
Bende ikiside aynı model Xiaomi.kızlar birşey soracağım şu akıllı bilekliklerle ilgili. mesela samsung fit2 veya her neyse xiaomi mi band 5 veya 6 var sizde her neyse. telefonunuz başka marka marka olduğunda eşleşmede, uyumda sorun yaşadınız mı?Cordelia @aypare ackerman E Elif_Eylul @Li_zigi ve diğer arkadaşlar...
Degil zaten 4439 mu ? atiyorsun gerçek olamaz
60 da anlaşalımDegil zaten 44
60 da seninle ancak 80 yaşına gelince anlaşırım.60 da anlaşalım
Obovvv ben oka yaşayacağımı sanmıyorum göçerim kesin60 da seninle ancak 80 yaşına gelince anlaşırım.
Merhaba canım benim saatim honorkızlar birşey soracağım şu akıllı bilekliklerle ilgili. mesela samsung fit2 veya her neyse xiaomi mi band 5 veya 6 var sizde her neyse. telefonunuz başka marka marka olduğunda eşleşmede, uyumda sorun yaşadınız mı?Cordelia @aypare ackerman E Elif_Eylul @Li_zigi ve diğer arkadaşlar...
Agzim sulandı inan ki yarın bunu yapmam lazimKurutulmuş biberi 15 dk. Sıcak suda bekletiyorsun. Sonra kurulayıp tereyağ ve ayçiçek yağında kavuruyorsun 1-2 dk. Sonra kırmız toz biber atıp 30 sn. İçinde kapatıyorsun. Suzme yogurt biraz labne peynir (ben normal peynir kullandım) iyice çırpın 1-2 dis sarımsak rendeliyorsun. Yoğurdun üzerine tavada pişmiş biberleri koyup yağını dökuyorsun. Biberler yoğurtla birlikte ağızda çıtır çıtır dağılıyor. Acı seviyorsan 10 numara 5 yıldız. Afiyet olsun.
@Li_zigi @Zeynebim2020 sigara kötü kokmuyor mu? Neden şaşırdınız?Aman ne keyfi cok kötü kokuyor. Kıyafetler, saç yemişim o keyfi.
Hamilelikten kalma kötü bi alışkanlık benim ki sigara da öyle de izmaritinin kokusu beni benden alıyor@Li_zigi @Zeynebim2020 sigara kötü kokmuyor mu? Neden şaşırdınız?
Afiyet olsun canımMenu
Sabah (10:00)
1.5 Yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ywsillik
2 dlm cavdar
Ara
Sutlu kahve
Aksam
1 kase mantar corbasi
5yk et sote
Salata
3yk nohut salatasi
Su: 1 lt spor : sonra ekleyecwgim adimlari cocuklari banyo yaptiracagim dahaZipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Noisy Girl
Afiyet olsun canımSellllllaammmm
Sabah 10.30
1 yumurtalı omlet
Üç zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Bir yk kadar tulum peyniri
İki çay sekkersiz efenim...
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kase tarhana
Üç YK et sote
Bir kase salata
Ara türk kahvesi
Şu iki litre
Spor yarım saat zumba
@Noisy Girl
Zipzip-
E Elif_Eylul
Canim benimki açtığımda hemen eslesti telefonumda Samsungkızlar birşey soracağım şu akıllı bilekliklerle ilgili. mesela samsung fit2 veya her neyse xiaomi mi band 5 veya 6 var sizde her neyse. telefonunuz başka marka marka olduğunda eşleşmede, uyumda sorun yaşadınız mı?Cordelia @aypare ackerman E Elif_Eylul @Li_zigi ve diğer arkadaşlar...
Afiyet olsun canımIyi aksamlar
Pazar Menüm
11.00 civari
1 er kş kısır, menemen
2 sarma
2-3 dil. Domates salatalik
1 dil. Peynir
1 tb sandwich ekm
Ara dibek kahvesi
18.30
1 yumurta
1 dil. Peynir
1 çavdar sandwich ekm.
Su 2 lt
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Afiyet olsun canım gecmis olsunİyi geceler kızlar
31 Ekim menüsü
Kahvalti 9:00
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
2 dlm tbe
Öğle 13.30
Köfte patates sebze tabağı
Ayran yarim dlm sarimsakli ekmek
1 çatal kek
Akşam
Yok
20.00 2 adet portakal draje
Su 2 lt
SporCordelia Amine Busra
Eki Görüntüle 2943207
Afiyet olsun canım9 30-10 gibi
1 dilim tb Ekmek domates salatalık yeşillik 1 haşlanmış yumurta 1 tosta yapılmış tavukburger
14 00
1 kepçw şehriye çorbası Salata 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 muz 5 tane üzüm
20 00
5 cevizli bol salata
11653 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Amine Busra Cordelia
Spora beni ekleme canım . Kaptan için yazıyorum sporları .sonra seni etiketlemem
Afiyet olsun canımMenü ve spor 31 Ekim
Sabah 10.00
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel
Öğle 14.00
1 elma 2 erik
Akşam 18.00
6 kanat mangalda
2 yemek kaşığı atom meze
Yeşil salata
1 meyveli soda
(Atom meze ne derseniz acı biberli yoğurtlu bir yiyecek)
Spor 16.025 adım 1602 puan
E Elif_EylulZipzip- @Noisy Girl
Afiyet olsun canımSabah 11.30
2 yumurta
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Akşam 19. 00
Mercimek çorbası
Tavuk sote
Salata
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Eki Görüntüle 2943227
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?