Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

En son pandemiden baya bir önce gitmiştim oraya dün ne çok kalabalıktı
Sabah sakindi hatta arkadaş ilk defa bu kadar sakin gördüm burayı dedi. 12lerde kahvaltı yapmaya oturduk biyere sonra kalktığımızda bi anda kalabalığın içine düştük iyi ki erken gitmişiz.

Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca zaman duruyor sanki.. Allah sana kolaylık versin kızına da acil şifalar.. bende ufaklığı memeden kestim gece sık kalkıyor diye zaten 2,5 yaşına girecek nerdeyse..memeden vazgeçmesi çok zor oldu alışkanlık etti uyanıp omzunda uyuyor.. Bu sabah bi uyandım zombi gibiyim yine.. istisnasız her gece yataktan inip kucağıma geliyor ayakta gezdiriyorum öyle uyuyor hemde defalarca.. bi bağımlılıktan kurtulduk derken başka bağımlılık oldu

Sabah sakindi hatta arkadaş ilk defa bu kadar sakin gördüm burayı dedi. 12lerde kahvaltı yapmaya oturduk biyere sonra kalktığımızda bi anda kalabalığın içine düştük iyi ki erken gitmişiz.
Bende sabahtan kalabalık olur rahat rahat gezeriz diyordum ama çok fenaydı kıyıdan kıyıdan Süleymaniyeye çıktık çocuklara oyuncak falan aldık döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…