Eksin harika kaptanım
Teşekkür ederim canım ❤Eksin harika kaptanım
Sagol canim
Tebrikler canim
Tebrikler kaptanim
Teşekkür ederim canım ❤Sagol canim
Tebrikler canim
Tebrikler kaptanim
Yok canim daha atmadi :)
Sabah sakindi hatta arkadaş ilk defa bu kadar sakin gördüm burayı dedi. 12lerde kahvaltı yapmaya oturduk biyere sonra kalktığımızda bi anda kalabalığın içine düştük iyi ki erken gitmişiz.En son pandemiden baya bir önce gitmiştim oraya dün ne çok kalabalıktı
Günaydın ablacim ❤Gunaydinnn
Mutlu bol eksili bi hafta olsun insallah
Masallah cok güzel eksiler var hepinizi tebrik ederim
S sulisim hosgeldin Şulecim
E Elif_Eylul minige geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca zaman duruyor sanki.. Allah sana kolaylık versin kızına da acil şifalar.. bende ufaklığı memeden kestim gece sık kalkıyor diye zaten 2,5 yaşına girecek nerdeyse..memeden vazgeçmesi çok zor oldu alışkanlık etti uyanıp omzunda uyuyor.. Bu sabah bi uyandım zombi gibiyim yine.. istisnasız her gece yataktan inip kucağıma geliyor ayakta gezdiriyorum öyle uyuyor hemde defalarca.. bi bağımlılıktan kurtulduk derken başka bağımlılık olduBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Azıcık yiyincede hemen geri geliyor bendeDikkat edince gidiyor canim abur cuburdan uzak durmak ise yaradi
Bende sabahtan kalabalık olur rahat rahat gezeriz diyordum ama çok fenaydı kıyıdan kıyıdan Süleymaniyeye çıktık çocuklara oyuncak falan aldık döndükSabah sakindi hatta arkadaş ilk defa bu kadar sakin gördüm burayı dedi. 12lerde kahvaltı yapmaya oturduk biyere sonra kalktığımızda bi anda kalabalığın içine düştük iyi ki erken gitmişiz.
Doğum günü kutlu olsun canım güzel sağlıklı uzun ömrü olsunHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
Foto yüklemeyemiyorum niye acaba neyse
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Bugün oğluma doğum günü yapacağım gelemeyebilirim . Cıss yemek yok
Zipzip- E Elif_Eylul Amine Busra
Eksin çok güzel canım iyi ki doğmuş oğlun rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versinHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
Foto yüklemeyemiyorum niye acaba neyse
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Bugün oğluma doğum günü yapacağım gelemeyebilirim . Cıss yemek yok
Zipzip- E Elif_Eylul Amine Busra
İyi yapmışsın hafta sonu benim yemekler hep dışardan oldu bakalım tartı ne diyecekO cumartesi günü içli köfteyi pogaçayı felan yeseydim 3 kilo artıdaydımvalla yemedim aç uyudum ama degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?