İmkansız1 haftada 5 kilo nasıl verilir bana taktik verir misin
Dün spor yaptın canım artılar ondan bence.60.3 artık kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Cumaya kadar gider artilar canim60.3 artık kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Spor etkiler birde yediklerini değiştir vücut alışınca kilo vermek zorlaşıyor.60.3 artık kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Vucudun içine sıcak su ve yag çözücü dokmem lazım resmenNiye imkansiz olsun yag aldirirsa verir belki
Öyle ola bilir haklısınNiye imkansiz olsun yag aldirirsa verir belki
Daha toparlayamadi mi canim gecende oksurugu var diyordun alerjik mi acaba gecmis olsunBenimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Çok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Aijoo
Hayırlı sabahlar bol eksiler herkese
Foto yüklemeyemiyorum niye acaba neyse
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Bugün oğluma doğum günü yapacağım gelemeyebilirim . Cıss yemek yok
Zipzip- E Elif_Eylul @Aijoo
Eksiler harika hepinizi tebrik ederim❣❣❣Cuma 55.45
Bugün 54.4
Fark -1.050
Dün spor yaptın canım artılar ondan bence.
Cumaya kadar gider artilar canim
Cuma sonucuna göre diyetisyen listesine baslicam artıkSpor etkiler birde yediklerini değiştir vücut alışınca kilo vermek zorlaşıyor.
Canım ben sormuştum birine tuketebilirsin demişti kim dedi hatırlamıyorum ama@Li_zigi canım Yitik şifada hazır salça tükete biliyormuyuz?
Sagol canimGunaydinnn
Mutlu bol eksili bi hafta olsun insallah
Masallah cok güzel eksiler var hepinizi tebrik ederim
@sulisim hosgeldin Şulecim
E Elif_Eylul minige geçmiş olsun canım
Sagol canimÇok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca zaman duruyor sanki.. Allah sana kolaylık versin kızına da acil şifalar.. bende ufaklığı memeden kestim gece sık kalkıyor diye zaten 2,5 yaşına girecek nerdeyse..memeden vazgeçmesi çok zor oldu alışkanlık etti uyanıp omzunda uyuyor.. Bu sabah bi uyandım zombi gibiyim yine.. istisnasız her gece yataktan inip kucağıma geliyor ayakta gezdiriyorum öyle uyuyor hemde defalarca.. bi bağımlılıktan kurtulduk derken başka bağımlılık oldu
Guzel eksi canim tebriklerÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Aijoo
Guzel eksin canimHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Sagol canim sorayimCamasirlari makinaya attim. Kuruyanlari topladim yerlestirdim. Mutfagi toparladim. Süpürüp silme kaldi sadece. O da cocuklar uyaninca
Anladim. Burda kresler pahali. Ki zaten kres istemiyorm artik. Dogum sonrasi 2 yil nöbet izni veriliyor. Onun disinda 8 hafta dogum önü 8 hafta da dogum sonu iznimiz oluyor. Yani memurlar icin bu sekilde.
Gecmis olsun kaptanim. Benimkilerde öksürüyordu. Bi doktor arkadas bisolnatur surup önerdi. Bize cok iyi geldi sende bi doktora sor istersen kullanayim mi diye.
Korkunun ecele faydasi yok bebeeem
Tebrik ederim
Yine cok iyisin şekercim
Ne emzik nede biberon kullandik bizdeBende biberon yi bıraktırmaya çalışıyorum benim ki 3.5 yaşında iki gündür onun çabasını veriyorum
Gecen doktora sordum benimkide 3yasinda hâla öğrenmedi istemiyorsa zorlamayin diyoBenimki de 3.5 yasinda cisini söylemek istemiyor. Bezini istiyor. Onunla ugrasiyorum
Eksin cok guzel canim tebriklerCuma 55.45
Bugün 54.4
Fark -1.050
Canim nebilim valla anlamadim simdi goturuyorum bir baksin bakalimDaha toparlayamadi mi canim gecende oksurugu var diyordun alerjik mi acaba gecmis olsun
Cumaya bomba bir rakam geliyor o zaman inşallah canımKuzum karnım çok şiş bi de yüzüğüm parmağımı sıkınca dedim ödem var ama cumaya gidecek hepsi insaAllah
Guzel eski cqnim
Kiz cocugu nasil yapcan esin ikna oldu muCuma günde evdeyim inşallah
Görümcem arkadaşlarını akşama yemege alacakmış cocuga bakacak kimse yok izin alıcam inşallah
Verirler mi bilmiyorum
Anneme birakıcam onlarda yoklar
Böle olunca ikinci cocuk fikrinden soğudum
Niye herseyi maaile yapıyorsunuz ben gorumcenin arkadasi olsaydim gelinleri kocalari vs varken gitmek istemezdim oturun evinizdeCuma akşam bizi çagirmasın dedim eşime arkadaşları bayan eşimde orda olacak yook dedimeşim kabul etmeyecek bakalım nolacak
Masllah kaptan
Super canim regl bideÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Aijoo
Nice yaslara canim oglunaHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Cok guz3l eskiCuma 55.45
Bugün 54.4
Fark -1.050
Evet canım sadece seviye 8 de tuzsuz salça olması gerekiyor diye hatırlıyorum@Li_zigi canım Yitik şifada hazır salça tükete biliyormuyuz?
Cocuklari aliskanliklarindan vazgecirmek cok zor oluyor. Bende zorlamadim artik. Ayrica cok ta yoruldum. Ilk basta pipetli bardaklara gecis yap istersen böyle ilgisini cekecek karakterlerin oldugu güzel bi bardak al. Yavas yavasta normal bardakla icirmeye calisirsin sütünü.Zorlama canım hazır değil demek ki birde bazı çocuklarda ters tepki yapıyor üstüne düşünce ilk kızımda biraktirayim diye uğraştım bırakmadı ben pes edince geldi birgün ben bu bezi takmicam tuvalete yapicam artık dedi ufaklığı bir gece bezliyorum onuda hala biberon içtiği için çok çiş yapıyor emziği bırakmadan biberonu bıraktırmam lazımdı şimdi nasıl yapicam hiç bilmiyorum
Benim kizima bir damla verdi uyku yapici ,alerjik oksuruklere iyi geliyormus ilk 2 gun kullandim baya iyi geldiCanim nebilim valla anlamadim simdi goturuyorum bir baksin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?