Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hava yagmurlu olunca benimde aynı
Ama aurikatarinaya bakıyom gaza geliyorum
Camasirlari makinaya attim. Kuruyanlari topladim yerlestirdim. Mutfagi toparladim. Süpürüp silme kaldi sadece. O da cocuklar uyaninca
Anladim herkesin sartlari farkli tabi, oldugum yerde imkanlar daha farkli bakici sorunu yok, kresler uygun cocuklara gore dizayn edilmis. Bide anne icin 3 yil cocuk izni veriliyor.
Anladim. Burda kresler pahali. Ki zaten kres istemiyorm artik. Dogum sonrasi 2 yil nöbet izni veriliyor. Onun disinda 8 hafta dogum önü 8 hafta da dogum sonu iznimiz oluyor. Yani memurlar icin bu sekilde.
Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Gecmis olsun kaptanim. Benimkilerde öksürüyordu. Bi doktor arkadas bisolnatur surup önerdi. Bize cok iyi geldi sende bi doktora sor istersen kullanayim mi diye.
Günaydın kıslar tartiya çıkmaya korkayrum regl olduğum için en son cuma tartılmıştım
Korkunun ecele faydasi yok bebeeem
Günaydın kızlarrr

Cuma 89.5
Bugün 88.9

Zipzip- @Noisy Girl
Tebrik ederim
Çok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366

Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Yine cok iyisin şekercim

Bende biberon yi bıraktırmaya çalışıyorum benim ki 3.5 yaşında iki gündür onun çabasını veriyorum

Benimki de 3.5 yasinda cisini söylemek istemiyor. Bezini istiyor. Onunla ugrasiyorum
Zorlama canım hazır değil demek ki birde bazı çocuklarda ters tepki yapıyor üstüne düşünce ilk kızımda biraktirayim diye uğraştım bırakmadı ben pes edince geldi birgün ben bu bezi takmicam tuvalete yapicam artık dedi ufaklığı bir gece bezliyorum onuda hala biberon içtiği için çok çiş yapıyor emziği bırakmadan biberonu bıraktırmam lazımdı şimdi nasıl yapicam hiç bilmiyorum

Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366

Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim resme gerek yok bugun

Oglunun dogum gunu kutlu olsun

Yokmuş ama ekşi geldim çok şükür çok teşekkür ederim canım
Birde reglden korkuyorsun regl olmasan kaç çıkacak kim bilir
Kuzum karnım çok şiş bi de yüzüğüm parmağımı sıkınca dedim ödem var ama cumaya gidecek hepsi insaAllah
Sağol canım

Günaydın kızlarrr

Cuma 89.5
Bugün 88.9

Zipzip- @Noisy Girl
Tebrikler canım
Bende kilo bildirimini yapayim :))
Cuma 57.15
Bugun 56.50

Amine Busra
@Filiz16
@Cordeliaa
Tebrikler canım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366

Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Tebrikler canım
Tebrikler canım. Doğum günü kutlu olsun
Bu ne yahu bu kiloda bunlar verilir mi tebrik ederim kıskanmadim ki
Olallalar gidiyor

Oğlunun doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
6 lara yaklaştın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…