- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Camasirlari makinaya attim. Kuruyanlari topladim yerlestirdim. Mutfagi toparladim. Süpürüp silme kaldi sadece. O da cocuklar uyanincaHava yagmurlu olunca benimde aynı
Ama aurikatarinaya bakıyom gaza geliyorum
Anladim. Burda kresler pahali. Ki zaten kres istemiyorm artik. Dogum sonrasi 2 yil nöbet izni veriliyor. Onun disinda 8 hafta dogum önü 8 hafta da dogum sonu iznimiz oluyor. Yani memurlar icin bu sekilde.Anladim herkesin sartlari farkli tabi, oldugum yerde imkanlar daha farkli bakici sorunu yok, kresler uygun cocuklara gore dizayn edilmis. Bide anne icin 3 yil cocuk izni veriliyor.
Gecmis olsun kaptanim. Benimkilerde öksürüyordu. Bi doktor arkadas bisolnatur surup önerdi. Bize cok iyi geldi sende bi doktora sor istersen kullanayim mi diye.Benimde kiz hasta gece sabaha kadar öksürüyor bugün gene doktora göturcem kendi randevumu iptal ettim mecbur
Korkunun ecele faydasi yok bebeeemGünaydın kıslartartiya çıkmaya korkayrum regl olduğum için en son cuma tartılmıştım
Tebrik ederim
Yine cok iyisin şekercimÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Hayirli ömürleri olsun oglusunun cnm. Eksin cok güzel tbrk ederimHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
Foto yüklemeyemiyorum niye acaba neyse
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Bugün oğluma doğum günü yapacağım gelemeyebilirim . Cıss yemek yok
Zipzip- @Filiz16 Amine Busra
Bende biberon yi bıraktırmaya çalışıyorum benim ki 3.5 yaşında iki gündür onun çabasını veriyorumÇok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca zaman duruyor sanki.. Allah sana kolaylık versin kızına da acil şifalar.. bende ufaklığı memeden kestim gece sık kalkıyor diye zaten 2,5 yaşına girecek nerdeyse..memeden vazgeçmesi çok zor oldu alışkanlık etti uyanıp omzunda uyuyor.. Bu sabah bi uyandım zombi gibiyim yine.. istisnasız her gece yataktan inip kucağıma geliyor ayakta gezdiriyorum öyle uyuyor hemde defalarca.. bi bağımlılıktan kurtulduk derken başka bağımlılık oldu
Benimki de 3.5 yasinda cisini söylemek istemiyor. Bezini istiyor. Onunla ugrasiyorumBende biberon yi bıraktırmaya çalışıyorum benim ki 3.5 yaşında iki gündür onun çabasını veriyorum
Birde reglden korkuyorsun regl olmasan kaç çıkacak kim bilirÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Eksin harikaÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Zorlama canım hazır değil demek ki birde bazı çocuklarda ters tepki yapıyor üstüne düşünce ilk kızımda biraktirayim diye uğraştım bırakmadı ben pes edince geldi birgün ben bu bezi takmicam tuvalete yapicam artık dedi ufaklığı bir gece bezliyorum onuda hala biberon içtiği için çok çiş yapıyor emziği bırakmadan biberonu bıraktırmam lazımdı şimdi nasıl yapicam hiç bilmiyorumBenimki de 3.5 yasinda cisini söylemek istemiyor. Bezini istiyor. Onunla ugrasiyorum
Bu ne yahu bu kiloda bunlar verilir miCuma 55.45
Bugün 54.4
Fark -1.050
Eksin cok guzel tebrik ederim canimÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Eksin cok guzel tebrik ederim canim resme gerek yok bugunHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCuma 55.45
Bugün 54.4
Fark -1.050
Yokmuş ama ekşi geldim çok şükür çok teşekkür ederim canımCamasirlari makinaya attim. Kuruyanlari topladim yerlestirdim. Mutfagi toparladim. Süpürüp silme kaldi sadece. O da cocuklar uyaninca
Anladim. Burda kresler pahali. Ki zaten kres istemiyorm artik. Dogum sonrasi 2 yil nöbet izni veriliyor. Onun disinda 8 hafta dogum önü 8 hafta da dogum sonu iznimiz oluyor. Yani memurlar icin bu sekilde.
Gecmis olsun kaptanim. Benimkilerde öksürüyordu. Bi doktor arkadas bisolnatur surup önerdi. Bize cok iyi geldi sende bi doktora sor istersen kullanayim mi diye.
Korkunun ecele faydasi yok bebeeem
Tebrik ederim
Yine cok iyisin şekercim
Kuzum karnım çok şiş bi de yüzüğüm parmağımı sıkınca dedim ödem var ama cumaya gidecek hepsi insaAllahBirde reglden korkuyorsun regl olmasan kaç çıkacak kim bilir
Sağol canımEksin harika
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canımÇok şükür regle rağmen -500 çıktım
Cuma 63.9
Bugün 63.4
Eki Görüntüle 2943366
Zipzip-
@Filiz16
Amine Busra
Tebrikler canım. Doğum günü kutlu olsunHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Olallalar gidiyorBu ne yahu bu kiloda bunlar verilir mitebrik ederim kıskanmadim ki
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkürler kızlarEksin mükemmel
Oğlunun doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelereHayırlı sabahlar bol eksiler herkese
-600 kızlar
70.8
70.2
-600
Tesekkur ederim canim ❤Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?