Ne ettin seennnn neyse atladigin iplerle yanmıştır inşallahohhh afiyet olsun canım ben yanlışlıkla kurabiye yedim hem de tam 4 tane
kız evde kıyamet koparıyo sabahtan beri oyalamak için hadi gel kurabiye yapalım dedim çok güzel olmuştu bi baktım 4 tane yemişim sen de beni nohut ekmeğe etiketle haydhshsh
Aslında çok daha cesitlendirilebilir ben kendimce söyle yaptım geceden 2 bardak nohut ıslattımNasıl yaptın canm
eline sağlık canım. senin tarif nasıl?@94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
Ne ettin seennnn neyse atladigin iplerle yanmıştır inşallah
Aslında çok daha cesitlendirilebilir ben kendimce söyle yaptım geceden 2 bardak nohut ıslattım
Bunu blender a alıyoruz içinde 1 tane yumurta Biraz tuz biraz kabartma tozu biraz kimyon 1 kaşık yağ ben chia koydum değişik olsun diyebiraz su kıvamını açmak için sonra yağlı kağıt serdim kek kalıbına döktüm canım yaklaşık 30 40 dk pisti firinda dene bence az malzeme ve çok lezzetli
HosgeldinizKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Nisa
Yaşınız :36
Boyunuz :1.67
Kilonuz :88.5
Mesleğiniz : ev hanımı
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : sağlıksız beslenme, paketli gıda tüketimi, tiroidlerdeki değişim
Hedef Kilonuz : 75
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissedebilmek için
Hoş geldin aramızaKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Nisa
Yaşınız :36
Boyunuz :1.67
Kilonuz :88.5
Mesleğiniz : ev hanımı
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : sağlıksız beslenme, paketli gıda tüketimi, tiroidlerdeki değişim
Hedef Kilonuz : 75
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissedebilmek için
Menülerin çok güzelMerhaba
Menum
Sabah 11.30
Kuru domatesli kapya biberli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Yarim avokado
Aksam 16.00
1 kase yogurt corbasi
Yarim patlican yemegi
Yarim et kavurmasi
Su 2lt olur heralde
Spor Avmdeydik 30 dk veya daha fazla yurumusumdur yemegide orda yedik ev usulu buldugumu yedim
Ellssa Boncuk2307
_Zeze
Afiyet olsun canım. Ben de çok severim. :)@94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
teşekkür ederim
Hosgeldiniz
Teşekkürler arkadaşlar.Hoş geldin aramıza
Ben de mercimek ekmek yaptım. Süper diyemem. Ekmek tadı beklentisinde olduğum için öyle diyorum. Tahin ekmekten biraz iyi , yulaf kepeğinden bence çok farklı değil. Nohut ekmeği hiç denediğimi hatırlamıyorum onu da bir deneyim@94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
Humusu çok severimnohut unu ve nohut ezmesiyle yapılan tarifler çok lezzetli oluyor.
Tesekkur ederim canim bugun iki gunden sonra daha iyi oldu sanirim.Menülerin çok güzel
Bende cok severimHumusu çok severimcanımı cektirdin beaa
Mercimek ekmeği pırasalı çok güzel oluyor :) Pırasa pırasa olalı bu kadar konuşulmadı yalnız :))Ben de mercimek ekmek yaptım. Süper diyemem. Ekmek tadı beklentisinde olduğum için öyle diyorum. Tahin ekmekten biraz iyi , yulaf kepeğinden bence çok farklı değil. Nohut ekmeği hiç denediğimi hatırlamıyorum onu da bir deneyim
Afiyet olsun canim cok guzel1 Mayıs Perşembe
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 10 gr beyaz peynir, 6 siyah zeytin, salatalık, mor pancar, dere otu
17.00: Tavuk ızgara (80 gr), mevsim salata, 1 kase ev yoğurdu, 4 ceviz, 2 gün kurusu, bir dilim kaşar
su: 2 lt olur
Spor: Henüz yok. Akşama bir şeyler düşünüyorum, yaparsam yazarım.
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Teşekkür ederim canım. Senin menü de çok güzel.Afiyet olsun canim cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?