- 18 Mart 2018
- 31.010
- 123.753
- 598
- 35
Bugün açlık yapıyorum, açken içemiyorum ki midem bulanıyorMenülerin iyi duruyor hadi bakalım cumartesiye neler olacaksuyu biraz arttır o kadar efora 1.5 litre su az 2-3 - 4 litre bile olur.
Ayy bilumum kür le yaparım da şu maydanoz u bi içemiyorum midem bulanıyor kiz .Maydanoz kuru
Ne yap biliyomusun yeşil elma salatalık la yap elme şeker aroması veriyo ozaman içebiliyosun bakAyy bilumum kür le yaparım da şu maydanoz u bi içemiyorum midem bulanıyor kiz .
Benim de maydanoz suyuyla kötü anılarım var, çocukluğumdan kalmaAyy bilumum kür le yaparım da şu maydanoz u bi içemiyorum midem bulanıyor kiz .
Ay ben bitti sandım onu ya, daha bitmedi mi?Baktım pırasanın biteceği yok öğkk geldi bana artıkk verdim koca tabakla komşuya
Dondurucuya koysaydinBaktım pırasanın biteceği yok öğkk geldi bana artıkk verdim koca tabakla komşuya
Aklima gelmedi ama öyle yüzyıllardır dururdu orda beni ye beni derdi habireDondurucuya koysaydin
O kaynatmayı bende içmem smoothieolarak soguk soguk içiyorumBenim de maydanoz suyuyla kötü anılarım var, çocukluğumdan kalmaHani kaynatıyorlar ya onu içemiyorum. Ama çiğden seviyorum. Limonla falan güzel oluyor.
Aaaaa keşkeeeAy ben bitti sandım onu ya, daha bitmedi mi?Keşke komşun olsaydım, bana verirdin Akşama ne yapacağım derdinden kurtulurdum. :))
Abla senden sonra markete baktim da , Cekirdekten unsuz ekmekler var, icin de cekirdek kabak cekirdegi , baska baska tohumlar da var.Oraları bilmiyorum da Pennyde içinde un olmayan ekmek var, bi ara alıyordum, bak aklıma düşürdün bende alıyım, madem arada ekmek yiyorum, bari ondan alıyım
Senin yorumlarini cok beginiyorum,bundan sonra seni direk etiketleyebilir miyim ?Menülerin iyi duruyor hadi bakalım cumartesiye neler olacaksuyu biraz arttır o kadar efora 1.5 litre su az 2-3 - 4 litre bile olur.
Senin yorumlarini cok beginiyorum,bundan sonra seni direk etiketleyebilir miyim ?
Aaha çok güldüm kizzz ama severim pırasa yi bende komşun olmak isterdimBaktım pırasanın biteceği yok öğkk geldi bana artıkk verdim koca tabakla komşuya
Napayimm ben bugün yenilen yemeği yarın yiyemiyorum pırasa şanslı çıktı yedimde yedimAaha çok güldüm kizzz ama severim pırasa yi bende komşun olmak isterdim
ohhh afiyet olsun canım ben yanlışlıkla kurabiye yedim hem de tam 4 tane94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
Nasıl yaptın canm94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
Hoşgeldiniz, ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Cumartesi günü de tartı fotoğrafı atarsınızMerhaba arkadaşlar aşırı derecede motiveye ihtiyacım var. Yaza az kaldı vermem gereken en az 10 kilom var. Daha önce 5.takımda çok güzel kilo verebilmiştim. Şimdi de sizlerle motive olup gruba katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?