Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy bilumum kür le yaparım da şu maydanoz u bi içemiyorum midem bulanıyor kiz .
Benim de maydanoz suyuyla kötü anılarım var, çocukluğumdan kalma Hani kaynatıyorlar ya onu içemiyorum. Ama çiğden seviyorum. Limonla falan güzel oluyor.
Baktım pırasanın biteceği yok öğkk geldi bana artıkk verdim koca tabakla komşuya
Ay ben bitti sandım onu ya, daha bitmedi mi? Keşke komşun olsaydım, bana verirdin Akşama ne yapacağım derdinden kurtulurdum. :))

Benim de maydanoz suyuyla kötü anılarım var, çocukluğumdan kalma Hani kaynatıyorlar ya onu içemiyorum. Ama çiğden seviyorum. Limonla falan güzel oluyor.
O kaynatmayı bende içmem smoothieolarak soguk soguk içiyorum
Ay ben bitti sandım onu ya, daha bitmedi mi? Keşke komşun olsaydım, bana verirdin Akşama ne yapacağım derdinden kurtulurdum. :))
Aaaaa keşkeee hemde basmati pirinçle özenle yaptım

Oraları bilmiyorum da Pennyde içinde un olmayan ekmek var, bi ara alıyordum, bak aklıma düşürdün bende alıyım, madem arada ekmek yiyorum, bari ondan alıyım
Abla senden sonra markete baktim da , Cekirdekten unsuz ekmekler var, icin de cekirdek kabak cekirdegi , baska baska tohumlar da var.

Senin yorumlarini cok beginiyorum,bundan sonra seni direk etiketleyebilir miyim ?
Rakip takımdansan yanlislikla , istemsizce kilo aldırıcı ve iştah açıcı tavsiyelerde bulunmayayim da
Olur seni motive edecekse müsait oldukça yorum yaparimm

Merhaba arkadaşlar aşırı derecede motiveye ihtiyacım var. Yaza az kaldı vermem gereken en az 10 kilom var. Daha önce 5.takımda çok güzel kilo verebilmiştim. Şimdi de sizlerle motive olup gruba katılmak istiyorum

94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
ohhh afiyet olsun canım ben yanlışlıkla kurabiye yedim hem de tam 4 tane

kız evde kıyamet koparıyo sabahtan beri oyalamak için hadi gel kurabiye yapalım dedim çok güzel olmuştu bi baktım 4 tane yemişim sen de beni nohut ekmeğe etiketle haydhshsh

Merhaba arkadaşlar aşırı derecede motiveye ihtiyacım var. Yaza az kaldı vermem gereken en az 10 kilom var. Daha önce 5.takımda çok güzel kilo verebilmiştim. Şimdi de sizlerle motive olup gruba katılmak istiyorum
Hoşgeldiniz, ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Cumartesi günü de tartı fotoğrafı atarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…