Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaçamaksız menü tebrikler afiyet olsun

Sana güveniyorum
Evet spor akşamlaeı zor oluyor gün sonu yorgunluğu çöküyor

Hayırlı olsun Allah mesut etsin

İşte budur

Akşama kadar herkese kaçamak yok emri yağdıran kaptanın menüsüne gelelim
Kahvaltı 10.00
2 tb ekmek
2 haşlanmış yumurta salatası
Çay

16.00 ( hiç kıramayacağım bi misafirlikte idim)
1 kase kısır
1/2 poğaça (bu oğlanın yüzünden oldu yarısını yemedi ziyan olmasın diye ben kilo aldım )
1/2 kıbrıs tatlısı

19.00
5 kaşık taze fasulye (susuz)
4 kaşık pirinç pilavı
Salata

su
2 litre

Spor
7 bin adım
30 dk basen göbek egzersizleri
Boncuk2307
Ellssa

5 Mayıs Pazartesi
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynir, 8 siyah zeytin, 10 fındık, domates, salatalık, maydanoz, dere

16.00: bir avuç ceviz, yarım elma

17.00: Soğanlı patlıcan kavurması üzerine ev yapımı yoğurt( bir büyük kase), zeytin yağlı mevsim salata içine 30 gr beyaz peynir.

Su: 2 lt

Spor: yarım saat dışarıda tempolu yürüyüş( toplamda 5.478 adım) + 30 dk leslie (fast walk) + 200 ip atlama

Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab

Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyiysindir umarım
Merhaba kızlar bnde katılabilir miyim kaptanım Ellssa aslında cumartesi tartıldım ama işte buraya yazamadım çocuklardan
Tabiki katılabilirsin canım

Gelmiş geçmiş olsun
Teşekkürler canım artık ben cumartesi listeye girerim galiba ama bu cumartesi tartıldım onun goselinide ekleyeyim
Cumartesi görseli varsa bu hafta girersin takımlra canım. Günlük menülerini bekliyoruz cicim
Boncuk2307 canım kilosunu not al fındığım. B Beklenen2 kırmızı takımda sanırım. Eşit sayıdaydı en son
Çiziyi yazmayı unutmuşsun canım

5 mayıs pazartesi

12.30 light ton balığı, kepekli lavaş, salata

16.00 2 medine hurması 3 ceviz

19.00 2 yk mercimekli bulgur pilavı, 3 yk et kavurma, 1 kase toga çorbası (yoğurtlu ıspanak çorbası)

su: 2 lt, daha içerim
spor: 400 ip atlama, 15 dk alt vücut antrenmanı, 9150 adım(henüz dışarıdayım. revize edeyim eve gidince çok artarsa)

Dil-i bitab Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_9628.webp
    25 KB · Görüntüleme: 3
Wuhuu Harika menü harika spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…