Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bana yazmişsin gibi okudum yine. Senin yazdıkların hep çok iyi geliyor çiçekcim. Boğazımı tutamama bende de başladı malesef. Nasıl halledicem acaba.

Gurbettt42 Boncuk2307 Ellssa

Cts 76.2
Bugun 76.5
+300

Alın benden de o kadar bir bıkkınlık...
Cts kilo aldım çünkü hafta 2 gün yiyip diyete başladım , tekrar 2 gün yiyip diyete başladım geldi +1.4
Güya diyet yapıyorum kafam da diyette ta kendimi diyet yapıyor sanıyorum, yani rahat bir hafta da geçirmedim,diyetin ayni stresini çektim.
Cunartesi eşim geldi , kafamda cts kilo verip dışarıda yemeğe gitmek , evde de lahmacun yapmak
İkisini de yaptım, hatta pazar sabah kahvaltuda da açma yedim. O 2 gün +1.3 daha getirdi pazartrsi 77.5 oldum mü
Dün güya dikkat edicem . Akşama kadar iyi akşam bisküvi vs yedim. Allah'tan hamur işi yemedim dite 1 kilo ödem gitti de +300 ile kurtardım
Sabah 6.15teki kilom bu . Belki daha azdir ..
Kendimi motive etmeye çalışıyorum.

Ya sorun bogazi tutmamak da degil aslinda gercekten o konuda iyiyim ama nedense olmuyor .Cocuklardan aslinda gidemiyorum hastaneye tahlil ver sonucu al filan . Sağlık ocağında halledebilir miyim acaba tahlil işini yarın gidim diyorum .
Ödem atıcı birseyler kullansan. Pes etme cok yol katettin canım
Ödem atıcı yeni kullanmaya başladım bromelain aldım bilmiyorum ki faydası olur mu .

Aile hekimliği de d vit hariç gerekli tahlilleri yapıyor diye biliyorum ama kilo vermek için d vitamini de önemli o yüzden dahiliye dedim.

Hayırlı sabahlar kızlar
O kadar yorgun ve moral olarak bitik durumdayım ki
Hiç umduğum gibi ilerleyemedim, yatağa iki büklüm gidiyorum yorgunluktan

Kilomu yazıp bavul hazırlamaya gidiyorum
83:000
+2.900

Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab

Üzme kendini canım abartılacak bir artı değil bence cumartesiye halledersin sen inanıyorum

Pes etmek yok vucüd dirense de sen daha çok direneceksin ve sen kazanacaksıkazanacaksın
Yok kaptanım haftalardır direniyorum o direndikce bende direniyorum ama yoruldum artık tartıda aynı rakamı görmekten diyetine dikkat ediyorum sporumu yapıyorum ama benimde biraz güzel sonuç görmeye ihtiyacım var olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…