Bana yazmişsin gibi okudum yine.Pörpilim boğazımı tutamıyorum diyet olmuyor diye defalarca bırakmış biri olarak söylüyorum gidersen 120 kilo olarak gelirsin. Belli ki bir problem var. Diyetini bırakma yap , yaparken de sorunu çözmeye yönelik adım at. Gitmedinse dahiliyeye git tahlillerine baktır. Gittinse bir de endokrinoloji bölümüne git
Süpersin canımTeşekkür ederim böyle çiğ çok severim sararken ama yaprak yedim diyebilirim iç pirinsuz bandır bandır yedim bugün daha dikkatliyim kaptanicem yürüyüşümüde yaptimki vicdan yaptım
Bende burda öğrendimBilmiyordum bak bunu. Zaten bir Türk kahvesi her şeye iyi gelir
Ya sorun bogazi tutmamak da degil aslinda gercekten o konuda iyiyim ama nedense olmuyor .Cocuklardan aslinda gidemiyorum hastaneye tahlil ver sonucu al filan . Sağlık ocağında halledebilir miyim acaba tahlil işini yarın gidim diyorum .Pörpilim boğazımı tutamıyorum diyet olmuyor diye defalarca bırakmış biri olarak söylüyorum gidersen 120 kilo olarak gelirsin. Belli ki bir problem var. Diyetini bırakma yap , yaparken de sorunu çözmeye yönelik adım at. Gitmedinse dahiliyeye git tahlillerine baktır. Gittinse bir de endokrinoloji bölümüne git
Ödem atıcı yeni kullanmaya başladım bromelain aldım bilmiyorum ki faydası olur mu .Ödem atıcı birseyler kullansan. Pes etme cok yol katettin canım
Aile hekimliği de d vit hariç gerekli tahlilleri yapıyor diye biliyorum ama kilo vermek için d vitamini de önemli o yüzden dahiliye dedim.Ya sorun bogazi tutmamak da degil aslinda gercekten o konuda iyiyim ama nedense olmuyor .Cocuklardan aslinda gidemiyorum hastaneye tahlil ver sonucu al filan . Sağlık ocağında halledebilir miyim acaba tahlil işini yarın gidim diyorum .
Ödem atıcı yeni kullanmaya başladım bromelain aldım bilmiyorum ki faydası olur mu .
Üzme kendini canım abartılacak bir artı değil bence cumartesiye halledersin sen inanıyorumGurbettt42 Boncuk2307 Ellssa
Cts 76.2
Bugun 76.5
+300
Alın benden de o kadar bir bıkkınlık...
Cts kilo aldım çünkü hafta 2 gün yiyip diyete başladım , tekrar 2 gün yiyip diyete başladım geldi +1.4
Güya diyet yapıyorumkafam da diyette ta kendimi diyet yapıyor sanıyorum, yani rahat bir hafta da geçirmedim,diyetin ayni stresini çektim.
Cunartesi eşim geldi , kafamda cts kilo verip dışarıda yemeğe gitmek , evde de lahmacun yapmak
İkisini de yaptım, hatta pazar sabah kahvaltuda da açma yedim. O 2 gün +1.3 daha getirdipazartrsi 77.5 oldum mü
Dün güya dikkat edicem . Akşama kadar iyi akşam bisküvi vs yedim. Allah'tan hamur işi yemedim dite 1 kilo ödem gitti de +300 ile kurtardım
Sabah 6.15teki kilom bu . Belki daha azdir ..
Kendimi motive etmeye çalışıyorum.
+ dan iyidirCumartesi 65
Bugün 65
Regl oldum kaptanım sabit çıktım o yüzden umutlar cumartesiye inşallah
Dil-i bitab Boncuk2307 Ellssa
D vit tahlili yapmaz mı hmm o zaman ora olmaz dediğin gibiAile hekimliği de d vit hariç gerekli tahlilleri yapıyor diye biliyorum ama kilo vermek için d vitamini de önemli o yüzden dahiliye dedim.
Pes etmek yok vucüd dirense de sen daha çok direneceksin ve sen kazanacaksıkazanacaksınVallahi bıktım billahi bıktım yok ciddi anlamda bırakacam sanırım
Cumartesi 101.2
Bügun 101.8
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
Güzel canım afiyet olsun5 Mayıs menü
11.00 2 yumurta kaşarlı 1 dilim tb ekmek peynir zeytin azar azar çay
15.00 10 erik 1 nektarı
19.00 4 yk bulgur pilavı 5 yk nohut yemeği 1 kase yoğurt
2.5 litre su
5 bin adım
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
Çok şükür iyiyim kaptanım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım şimdi daha iyiysindir umarım
Tabiki katılabilirsin canım
İnşallah kaptanım+ dan iyidir
Cumartesi ye eksiler bizim
Yok kaptanım haftalardır direniyorum o direndikce bende direniyorum ama yoruldum artık tartıda aynı rakamı görmekten diyetine dikkat ediyorum sporumu yapıyorum ama benimde biraz güzel sonuç görmeye ihtiyacım var olmuyorPes etmek yok vucüd dirense de sen daha çok direneceksin ve sen kazanacaksıkazanacaksın
Aklıma gelmedi hiç özelden atılacağıSüresi dolmuş yaa düzenleyemiyorum tühhh niye acele edip hemen paylaştınEki Görüntüle 3587587
Hiç insülin baktırdın nıYok kaptanım haftalardır direniyorum o direndikce bende direniyorum ama yoruldum artık tartıda aynı rakamı görmekten diyetine dikkat ediyorum sporumu yapıyorum ama benimde biraz güzel sonuç görmeye ihtiyacım var olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?