demoralize olmakta hem kilo vermenin duraksamaya girmesi hem de yorgunluk etkili olmuştur bence, belki de kısa bir mola iyi gelir. sen gayet kararlı, dikkatli birisin. biraz kaçırmak seni dönülmez bir yola sokmayacaktır, biraz yavaşlatacaktır sadece. ara vermek istiyorsan vücudun biraz kaçamak istiyordur
Evt cok guzel gidiyordun yine oyle olabilirsinAy çok havaliydim o aralarRamazan'da keto beslenmisim kilocuklar vermişim bı havalar bı havalar
Tebrik ederim çok güzel gidiyorsun maşallah
Kaptanından motivasyonu alan kırmızı takımGünaydın Kızlar
Günaydın Kırmızı Güzeller
Bugün Perşembe, tartının bizi mutlu etmesine iki günümüz kaldıAman diyim, eller cıslardan uzak. Sular içiliyor. Karnımızı bize ihanet etmeyecek gıdalarla doyuruyoruz. O tatlının, o ekmeğin, o böreğin verdiği geçici mutluluktan daha büyüğü bizi tartıda karşılayacak
94bassuk
Azmet5255
bluegreeneyes
Candysisters
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
zeyneppk
I Ilyusa
Jasminium84
sibel_84
Tutku44
bnnu
En güzel haber bu aslında tartı değill tartı herzaman güldürmez ama ölçümler daha önemliay öğlen diyetisyene ölçüme gittim, yağ oranımı düşürmüş kas kütlemi artırmışım aşırı keyiflendimmm
ya kaç gündür tartıda hep artı gördüm, çok moralim bozuluyordu açıkçası. reglime az kaldı onun etkisi büyük ihtimalle ama yine de insanın tadı kaçıyor. ölçüm moral olduEn güzel haber bu aslında tartı değill tartı herzaman güldürmez ama ölçümler daha önemli
Harikasın canım aslinda kas kutlen arttığı için de belki artı görüyorsunya kaç gündür tartıda hep artı gördüm, çok moralim bozuluyordu açıkçası. reglime az kaldı onun etkisi büyük ihtimalle ama yine de insanın tadı kaçıyor. ölçüm moral oldu
Çok teşekkür ederim daha iyi toparlamaya çalışıyor gün geçtikçeGeçmiş olsun canım inşaAllah iyidir oğlunn
Cıslardan uzağım cmtsiyi iple çekiyorummmmGünaydın Kızlar
Günaydın Kırmızı Güzeller
Bugün Perşembe, tartının bizi mutlu etmesine iki günümüz kaldıAman diyim, eller cıslardan uzak. Sular içiliyor. Karnımızı bize ihanet etmeyecek gıdalarla doyuruyoruz. O tatlının, o ekmeğin, o böreğin verdiği geçici mutluluktan daha büyüğü bizi tartıda karşılayacak
94bassuk
Azmet5255
bluegreeneyes
Candysisters
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
zeyneppk
I Ilyusa
Jasminium84
sibel_84
Tutku44
bnnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?