gelmiş gitmiştim hemen
Aynen canim burasi tutuyor bizi bi tekyeni baslangicin hayırlı olsun Ozamanbende bu hafta 7o altına inemiyorum böyle devam ederse haftaya yarışmaya katilicigim
Heee gördüm gördüm keske selam vereydingelmiş gitmiştim hemensize bakmaya geldim de çıktım okuyamadan
ya gelince ilk neler olmuş diye dalıyorum sayfalara sonra yazamadan iş çıkıyor çıkmak zorunda kalıyorum. önce yazıp sonra sayfaları kurcalamam lazım ama kötü alışkanlık etmişim bunuHeee gördüm gördüm keske selam vereydin
Heyoo hemşirenin var.ya gelince ilk neler olmuş diye dalıyorum sayfalara sonra yazamadan iş çıkıyor çıkmak zorunda kalıyorum. önce yazıp sonra sayfaları kurcalamam lazım ama kötü alışkanlık etmişim bunu
Kafama pansuman yapacaksınız anladığım kadarıyla, can dostlarım benim. Ne kadar da iyisiniz. Çok teşekkür ederim
Iyiyim canim sen nasilsin ❤E Elif_Eylul nasılsın canımm?
Zipzip- kaptanım sen nasılsın?
Cordelia canımın için sen napıyosun nasıl gidiyor?
Diğer takım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
Selam verdi bakin bakın heleE Elif_Eylul nasılsın canımm?
Zipzip- kaptanım sen nasılsın?
Cordelia canımın için sen napıyosun nasıl gidiyor?
Diğer takım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
iyiyim canım bende soğudu artık Ankara. üşüyorum bol bolIyiyim canim sen nasilsin ❤
iyiyim canımın içi, sen bana trip mi atıyosun. Dur gıdıklayayım da gül barışalımSelam verdi bakin bakın hele
Iyiyim sen nasilsin
Iki gundur iyi sogudu hava gerçekten ben koydeki sogugu gördükten sonra asiri üşümüyorumiyiyim canım bende soğudu artık Ankara. üşüyorum bol bol
iyiyim canımın içi, sen bana trip mi atıyosun. Dur gıdıklayayım da gül barışalım
Eskiden hayallerim vardı. Çok zengin olup, nerde yaz mevsimiyse orada yaşayacaktım. Şimdi petekleri bile açılmayan bi ofiste donmakla meşgulümIki gundur iyi sogudu hava gerçekten ben koydeki sogugu gördükten sonra asiri üşümüyorum
Yok kiz ne tribi geldimi ilk once selam ver bidakine sonra okuiyiyim canım bende soğudu artık Ankara. üşüyorum bol bol
iyiyim canımın içi, sen bana trip mi atıyosun. Dur gıdıklayayım da gül barışalım
Is degisikligi yapamadin degil mi canimEskiden hayallerim vardı. Çok zengin olup, nerde yaz mevsimiyse orada yaşayacaktım. Şimdi petekleri bile açılmayan bi ofiste donmakla meşgulüm
Tamam bunu dikkate alacağımYok kiz ne tribi geldimi ilk once selam ver bidakine sonra oku
Hayaller iste bende cok sey istiyodum olmadiEskiden hayallerim vardı. Çok zengin olup, nerde yaz mevsimiyse orada yaşayacaktım. Şimdi petekleri bile açılmayan bi ofiste donmakla meşgulüm
yok canım da sürümcemede gidiyor iş konusu benim.. durumlar karışık biraz.. eğer petekleri 60 da yakan bir işyeri beni ararsa koşulsuz gideceğim karar verdimIs degisikligi yapamadin degil mi canim
Nerde yanlış yaptıkkiHayaller iste bende cok sey istiyodum olmadi
Ben Kabullendim artık zayıf kalmsk istiyorsam masterfitin pazara kadar değil mezara kadar daim üyesi olarsk kalmam lazımAynen canim burasi tutuyor bizi bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?