Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar size bir soru yaprak sarıcam ama salamura ben normalde kuru başiyordum yaprakları bastiklarim bitince dün salamura aldım lakin çok tuzlu bu tuzunu nasıl Atıcam icinide hazirlamis bulundum
Ara katlara patetez koy canım benimde başıma geldi aldı tuzunu

askrhpozitif canım birşey soracağım benim canım bu aralar yemek yemek istemiyor iştahım azaldı seviyelerde bu normal mi yani sabah mesela dolu dolu tabak yapmıyorum yaptığım tabağında yarısından biraz fazlasını yiyorum gerisi kalıyor akşam da aynı şekilde oluyor eşim kızmaya başladı düşüp kalacaksın bir yerde diye sen de böyle oldun mu

Ay pardon deseydin

Buzdolabın ne oldu canım

Vallah sen öyle der demez nikine bastım son görülmeye baktım
Buzdolabı için bi arkadaşımızın tanıdığı vardı tamirciymis eşimle telefonda konuşup komutlar verdi eşim tamir etti çalışıyor dün akşamdan beri çok şükür insaAllah bir daha bozulmaz

Hadi gözün aydın diyim bozulmaz inşallah bir daha
Çok sağol canım çalışırken göz görmüyorda bozulunca insan ne yapacağını şaşırıyor o kişiden de Allah razı olsun başka tamirci cagirsan 1000 den aşağı istemez dedi adam 5 kuruş para istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…