- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bugun cok isim vardi canim daha 6300deyimAdim atiyor musunuz 2 gundur adim atmak cok zor geliyor bana 6600 adimdayim daha
14 bin adımım var bugün hızlıyım kaptanımAdim atiyor musunuz 2 gundur adim atmak cok zor geliyor bana 6600 adimdayim daha
Zeynep gelmezse onun yerine ben menü paylasivereyimkilo verme konusunda söz veremem ama
5.984 sporu akşam yaoacagin inşallah.Bugun cok isim vardi canim daha 6300deyim
Cidden mi geldi mi
Masallah canim14 bin adımım var bugün hızlıyım kaptanım
Ozeldenmi yazdi
2 gündür reglim diye çok zorlamadım kaptanım bugün rahatım bi de sağa sola koşturmam var onunda etkisiMasallah canim
Ara katlara patetez koy canım benimde başıma geldi aldı tuzunuKızlar size bir soru yaprak sarıcam ama salamura ben normalde kuru başiyordum yaprakları bastiklarim bitince dün salamura aldım lakin çok tuzlu bu tuzunu nasıl Atıcam icinide hazirlamis bulundum
Ay pardon deseydinEvet eşimin kafamın etini yedi ne zamandır sarmamisim illa onun demesi mi gerekiyormuş
Buzdolabın ne oldu canım2 gündür reglim diye çok zorlamadım kaptanım bugün rahatım bi de sağa sola koşturmam var onunda etkisi
Vallah sen öyle der demez nikine bastım son görülmeye baktımTotem yaptım.
Demekki umudunuz var.Ay pardon deseydin
Buzdolabın ne oldu canım
Vallah sen öyle der demez nikine bastım son görülmeye baktım
Buzdolabı için bi arkadaşımızın tanıdığı vardı tamirciymis eşimle telefonda konuşup komutlar verdi eşim tamir etti çalışıyor dün akşamdan beri çok şükür insaAllah bir daha bozulmazAy pardon deseydin
Buzdolabın ne oldu canım
Vallah sen öyle der demez nikine bastım son görülmeye baktım
Hadi gözün aydın diyim bozulmaz inşallah bir dahaBuzdolabı için bi arkadaşımızın tanıdığı vardı tamirciymis eşimle telefonda konuşup komutlar verdi eşim tamir etti çalışıyor dün akşamdan beri çok şükür insaAllah bir daha bozulmaz
Vayy iyiymiş.Buzdolabı için bi arkadaşımızın tanıdığı vardı tamirciymis eşimle telefonda konuşup komutlar verdi eşim tamir etti çalışıyor dün akşamdan beri çok şükür insaAllah bir daha bozulmaz
Çok sağol canım çalışırken göz görmüyorda bozulunca insan ne yapacağını şaşırıyor o kişiden de Allah razı olsun başka tamirci cagirsan 1000 den aşağı istemez dedi adam 5 kuruş para istemediHadi gözün aydın diyim bozulmaz inşallah bir daha
Aynen kuzum ya pazar günü bi de adam sağ olsun vakit ayırdı bize 1 saat tel de konuştuVayy iyiymiş.
Allah razı olsun iyi insan demekkiÇok sağol canım çalışırken göz görmüyorda bozulunca insan ne yapacağını şaşırıyor o kişiden de Allah razı olsun başka tamirci cagirsan 1000 den aşağı istemez dedi adam 5 kuruş para istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?