Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın giremiyorum bir süredir aslinda girmekte içimden gelmiyor ya.Ameliyat için anestezi raporu hazirliklarinda tiroidim 29 çikti anestezi doktoru bu degerle ameliyata olur veremem dedi.
Endokrinoloji bölümüne gönderdi oda birgün sonra ac karnina tahlil aldi ondada 37 çikti ve ben bu bi kac gunluk sürede verdiğim tüm kilolalri geri aldim çok sinirim bozuldu🤦🤦.Zorla verdiğim kilolar bianda yüklendi resmen ya.😡
Dünde toplum sağlığinin diyetisyenine gittim ve liste verdi ama bana o liste çok dolu geldi ya ben daha az yiyorum.o listeyi nasil hazrlayip yiyecegim bilemedim.Tiroidden dolayi kilolarin yavas gider dedi.Bilmiyorum ya kilolarimi.geri aldigim icin hevesimde kalmadi aslinda diyordum diyetisyene de gidersem dahada duzenli o listeden şaşmadan yapacagim die 😔🤦

Vallahiii öylee yaaa oğlum kapıya dayanıyo çıkalım diye çıkarsam oglum girer eve sonradada kızım asla yerlere yapışıyo rezil ediyo beni
Cok iyi anlıyorum seni büyük oğlumda parka bile gitmek istemiyordum rezil ediyordu . Şimdi bunlar nasıl olacak bakalım henüz bise yok

• Beğen
Reactions: Jou
Günaydın giremiyorum bir süredir aslinda girmekte içimden gelmiyor ya.Ameliyat için anestezi raporu hazirliklarinda tiroidim 29 çikti anestezi doktoru bu degerle ameliyata olur veremem dedi.
Endokrinoloji bölümüne gönderdi oda birgün sonra ac karnina tahlil aldi ondada 37 çikti ve ben bu bi kac gunluk sürede verdiğim tüm kilolalri geri aldim çok sinirim bozuldu🤦🤦.Zorla verdiğim kilolar bianda yüklendi resmen ya.😡
Dünde toplum sağlığinin diyetisyenine gittim ve liste verdi ama bana o liste çok dolu geldi ya ben daha az yiyorum.o listeyi nasil hazrlayip yiyecegim bilemedim.Tiroidden dolayi kilolarin yavas gider dedi.Bilmiyorum ya kilolarimi.geri aldigim icin hevesimde kalmadi aslinda diyordum diyetisyene de gidersem dahada duzenli o listeden şaşmadan yapacagim die 😔🤦
Geçmiş olsun canım bence sen önce sağlığını toparla ondan sonra diyetisyene git ameliyat mı olacaksın ne olacaksa ol bitir ondan sonra devam et yoksa böyle olunca sende yipranirsin ver al ver al

Günaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Dün 30dk lesslie, 4895 adım
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
Geçmiş olsun zor bir gün olmuş gerçekten.
Bugün nasılsınız ?

24 mayıs cumartesi menü
09.30 2 dilim peynir, mantarlı sebzeli omlet, 7 zeytin 6-7 çatal patates
12.30 1 bardak ayran 4 kayısı
17.30 1 tane tavuklu pide
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş
2.5 litre su, 12.000 adım

25 mayıs pazar menü
09.30 1 bardak süt, 6 badem, 2 kuru incir
13.30 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurtlu garnitür salatası, 1 dilim börek
16.30 1 dilim gelin pastası, 1 nektari
3 litre su , 10.000 adım

26 mayıs pazartesi menü
09.00 2 haşlanmış yumurta ile salata, 2 dilim ekmek
13.00 3 kaşık kısır
17.00 4 kaşık tavuk döner, söğüş salata, 1 bardak ayran
20.30 2 kare çikolata
3 litre su 9.000 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 Eki Görüntüle 3597148
pazar günü gün vardı sanırım :KK23: afiyet olsun canım :KK68:

Selam kızlar bugünkü menüm
Sabah çay

Öğle çay

Saat 14.30 2 haşlama yumurta 2 diş sarımsak bol maydanoz 75gr kadar kavurma 1 domates 1.5 dilim k.ekmegi . 1 bardak ayran

Saatv15.30 da 1 bardak kefir içip günü kapatacağım

Su 2litre ancak olur.
Regli olduğumdan bugün tek öğün konusunda çok zorlandım. Normalde 16.00 gibi yemem lazımdı ama dayanamadım
Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
benim de reglim yakın, tek öğün beni de zorluyor bu dönemde, dün akşam dondurma ve pizzanın kıyısından döndüm

afiyet olsun canım :KK200:

Menum
Sabah 12.00
4 hurma 6 badem

Aksam 17.00
Kiymali taze fasulye
Yesil mercimekli bulgur pilavi
Yogurt

Su 2 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canımm :KK60:

Menum
Sabah 12.00
4 hurma 6 badem

Aksam 17.00
Kiymali taze fasulye
Yogurt

Su 2 lt

Menum
Sabah 12.00
4 hurma 6 badem

Aksam 17.00
Kiymali taze fasulye
Yogurt

Su 2 lt

nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde üçünüzün de menüsünü aynı alıntılamışım ama isimleriniz kendinize ait, zaten 2-3 saatlik uykuyla duruyorum, bakıyorum bakıyorum ne kadar benzer yemişler diyorum, çok geç aydım duruma :D

afiyet bal şeker olsun hepinize :KK60:

İyi akşamlar kızlar 🌆
Haftasonu bir hastalandım, 2 gün çok ağır geçirdim :KK1: Bugün biraz kendime geldim çok şükür. Menümü yazıyorum.

27 Mayıs

12:00 1 tabak kısır, 1 bardak ayran, 1 kuru biber dolması, birkaç acı biber turşusu

18:00 2 fırında kasap köfte, 2 kaşık patates, 2 kuru patlıcan dolması, 1 bardak ayran, salata

Spor : 30 dk leslie + 20 dk beginner step
Su : 2 litre

çok geçmiş olsun canımm

afiyet olsun :KK200:

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç Karna ;2 fincan türk kahve - alıç sirkeli su

Kahvaltı 12.30
Acılı ezmeli dereotlu yulaflı omlet

Eki Görüntüle 3597363

19.00
1.5 kepce Kuzu et kavurma
Bol kivircik salata
4.5 yk basmati
1 bugday lavaş

1 made suyu
2 litre su
Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 15 dk leslie ve aksam yemekten 2 saat sonra 20dk
afiyet olsun kaptanım :KK60:

Cok iyi anlıyorum seni büyük oğlumda parka bile gitmek istemiyordum rezil ediyordu . Şimdi bunlar nasıl olacak bakalım henüz bise yok
Sindi kaç yaşındalar salsan oynarlar bende piknik ederim benim o aşama daha 4 yıl var 🤣🤣 biri 12 aylık olcak biri 3 yaş kızım

Dünde toplum sağlığinin diyetisyenine gittim ve liste verdi ama bana o liste çok dolu geldi ya ben daha az yiyorum.o listeyi nasil hazrlayip yiyecegim bilemedim.Tiroidden dolayi kilolarin yavas gider dedi.Bilmiyorum ya kilolarimi.geri aldigim icin hevesimde kalmadi aslinda diyordum di
canımm çok çok geçmiş olsun, değerlerin gerçekten çok yüksekmiş

ben de haşimato hastasıyım, değerlerim yükseldiği zaman hayatım alt üst oluyor, bunlardan biri de çok ciddi depresif bir hale bürünüyorum

ilaç tedavisi başlarlar muhakkak ama tiroid rahatsızlıklarında beslenme de çok önemli, glutensiz beslenmek şart

moralini bozmadan kendini toparla, inan ve hevesim kalmadı deyip uzaklaşma buradan lütfen

Geçmiş olsun canım bence sen önce sağlığını toparla ondan sonra diyetisyene git ameliyat mı olacaksın ne olacaksa ol bitir ondan sonra devam et yoksa böyle olunca sende yipranirsin ver al ver al
Çokda kasmiyorum kendimi aslindada korkuyorum salarsam toparlayamayacagim yerlere giderse die bide cigerdede yaglanma falan cikti emarda oyuzdende kilo vermek istedim

canımm çok çok geçmiş olsun, değerlerin gerçekten çok yüksekmiş

ben de haşimato hastasıyım, değerlerim yükseldiği zaman hayatım alt üst oluyor, bunlardan biri de çok ciddi depresif bir hale bürünüyorum

ilaç tedavisi başlarlar muhakkak ama tiroid rahatsızlıklarında beslenme de çok önemli, glutensiz beslenmek şart

moralini bozmadan kendini toparla, inan ve hevesim kalmadı deyip uzaklaşma buradan lütfen
Sizede gecmis olsun evet ilac basladik 100 lüge yukseltti ama bakalim.Gercekten bu ara okadar kotüyumki hic bir is yapasim gelmio eşimle uğrasiyorum surekli 3 de cocuk olunca hic halim kalmiyor ve bu surecte ayrilma derecesine bile geldik 🤦

Sizede gecmis olsun evet ilac basladik 100 lüge yukseltti ama bakalim.Gercekten bu ara okadar kotüyumki hic bir is yapasim gelmio eşimle uğrasiyorum surekli 3 de cocuk olunca hic halim kalmiyor ve bu surecte ayrilma derecesine bile geldik 🤦
kendini kötü hissetmenin sebeplerinin başında tirodin geliyor, dengemizi bozuyor çünkü tiroid ne yazık ki :(
ama işte sen canın sıkıldıkça yiyorsan tiroidlerin daha kötü oluyor tiroidlerin bozuldukça depresyonun artıyor, yeme isteğin coşuyor böyle böyle kısır döngüye giriyorsun
hemen bugün beslenmeni düzene sok lütfen ve bunu kilo vermek için değil sağlığın için yapmalısın canım
moralini bozmak için demiyorum ama tiroid değerlerinin bozuk olması yaşam kaliteni çok düşürür, uykunu etkiler, saçlarının kalitesi bozulur vs.
ben ramazan sonrası kendimi glutene vurdum resmen, 1 ayda 6 kg almamı geçtim, elim ayağım yüzüm gözüm davul gibiydi ödemden ve acayip mutsuzdum, uykularım çok düzensizleşti, 3 haftadır bıraktım gluteni rahatladım yine

Gunaydin 🥰
Bende tiroit ilaci kullaniyorum ilac kilo vermene destek olur.Ne ameliyati olacaktin ameliyat olmak icin bile tiroiti dusurmen lazim sanirim oyuzden kendini birakmak yanlis olur sagligin bozulur
Karacigerde yaglanma hepimizde var cunku kiloluyuz .Sagligimiza kavusmak icin cocuklarimizla daha aktif ilgilenebilmek icin kendi ruh sagligimiz icin bile kilo vermeliyiz lutfen artik ben bu kilolardan kurtulmaliyim de ve başla simdiye kadar yedik herseyin tadini biliyoruz birkac ay yemesek ne kaybederiz .Diyetisyen menusunu uygulaman yeme ataklarina engel olabilir bir sure uygula istersen .Lutfen kendini ihmal etme kendine deger ver ❣️

Sindi kaç yaşındalar salsan oynarlar bende piknik ederim benim o aşama daha 4 yıl var 🤣🤣 biri 12 aylık olcak biri 3 yaş kızım
Buyuk oğlum oynar o 6 yaşında da minik ikizlerim 14 aylıklar 🤣 pat pat düşüyorlar yürürken yürümeye başladılar bu arada çok şükür ikisi de

Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
27 Mayıs menüm
Sabah çocukları okula birakıp ordan bir saatlik yürüyüş yaptım
9:30 1 sütlü kahve

11:30
3/4 kızartılmış patates
2/3 köy peyniri
2/3 çilek

Arkadaşıma gitmiştim(yürüyerek gidip geldim)
15:30
5/6 sıkkım çiğ köfte
Bol salata
1 dilim gelin pastası
2 çatal karpuz
6/7 fıstık
Su 2 litre

IMG_0214.webp

Günaydın herkese dün zor Bigün geçirdim oğlum düşmüş okulda kulağına dikiş atıldı diz kapağında küçük Bi kırık varmış diğer uzuvları da hep yaralanmış akşama kadar müşaadede tuttular gece de hiç uyumadık felaket şiş uyandım bugün. Tartımda Bi anormal Di bugün önce 88 geldim biraz hareketten sonra 87.5 dü daha sonra da 87.7 geldim hangisini kabul ederseniz artık
Dün 30dk lesslie, 4895 adım
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
canım çok geçmişler olsun ya, şimdi daha iyi misiniz?
Sevgili MASTERFİT Ailesi :KK36: :KK36:

Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
YOK :skandal:

Ne yazık kii İki takım kaptanı da artıyla geldiği için transfer hakkı verilmiyor :KK200:

Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir:KK37: Öpüyorum sizii:KK37:

Eki Görüntüle 3597097 Eki Görüntüle 3597108
MASTERFİT 160. ETAP
KIRMIZI TAKIM 24.05.202527.05.2025FARK
Jasminium84 Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı64.8565.80+0.950
ORAN-1.464
zeyneppk zeyneppk 73.6073.600
@Sem202483.6083.75+0.150
@bluegreeneyes62.15
A Asya89 81.6080.40-1.200
Purple58 Purple58 99.5099.70+0.200
@Azmet525567.20
@gibibiseydi91.00
@sibel_8477.50
MAVİ TAKIM
Jou Jou Mavi Takım Kaptanı68.6069.30+0.700
ORAN-1.020
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 76.0075.90-0.100
@Dil-i bitab64.40
@Beklenen276.1576.50+0.350
@tomrs66.6567.10+0.450
@Ilyusa70.5070.30-0.200
Boncuk2307 Boncuk2307 76.6577.10+0.450
@ummhnisa87.6087.50-0.100
@bnnu66.20
HAZIRLIK
@_Zeze-
@60kiloyum80.1080.20+0.100
94bassuk 94bassuk 67.40
@Beth1866.20
Candysisters Candysisters -
Ellssa Ellssa -
@FitFiliz79.90
@gezegenfeza81.80
@Gurbettt42-
@Mor Vampirella-
@Tutku44-
@belmayne68.30
kaptanımmm ev son seyahate giderken tartı kırma maceramdan sonra ben bu sefer tartılamadım ya onu söylemiş miydim unuttum. tabloyu eksik görünce üzüldüm, kusuruma bakmayın. pazar günü evde olacağım, müsaadeniz olursa cumartesi yerinr pazar güni tartı bildirimi vererek takımlara girmek istiyorum. 67.4 tüm ama 70 e yakın dönerim net 🥲🥲
Kızlar Günaydın neden bu kadar sessiz bu ara buralar 😔
ben yokum onun da etkisi var 😛😛
hayatta en önemli olan şey sağlığımız, kendimize iyi bakacağız ki diğer herkese iyç bakabilelim ❤️ çok geçmiş olsun.
nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde üçünüzün de menüsünü aynı alıntılamışım ama isimleriniz kendinize ait, zaten 2-3 saatlik uykuyla duruyorum, bakıyorum bakıyorum ne kadar benzer yemişler diyorum, çok geç aydım duruma :D
yaaa site böyle arada arıza veriyo çok sinir oluyorum ben de
çok geçmiş olsun ya 🥲 hastalıklar zaten direkt psikolojimizi etkiliyor, güçlü kalmak pek mümkün olmuyor bazen, depresiflik mentalmiş gibi görünüyo ama aslında işte değerlerimizle ne nadar alakalı.

canım çok geçmişler olsun ya, şimdi daha iyi misiniz?

kaptanımmm ev son seyahate giderken tartı kırma maceramdan sonra ben bu sefer tartılamadım ya onu söylemiş miydim unuttum. tabloyu eksik görünce üzüldüm, kusuruma bakmayın. pazar günü evde olacağım, müsaadeniz olursa cumartesi yerinr pazar güni tartı bildirimi vererek takımlara girmek istiyorum. 67.4 tüm ama 70 e yakın dönerim net 🥲🥲

ben yokum onun da etkisi var 😛😛

hayatta en önemli olan şey sağlığımız, kendimize iyi bakacağız ki diğer herkese iyç bakabilelim ❤️ çok geçmiş olsun.

yaaa site böyle arada arıza veriyo çok sinir oluyorum ben de

çok geçmiş olsun ya 🥲 hastalıklar zaten direkt psikolojimizi etkiliyor, güçlü kalmak pek mümkün olmuyor bazen, depresiflik mentalmiş gibi görünüyo ama aslında işte değerlerimizle ne nadar alakalı.
Evettt şimdiden özledim ❤️

Back
X