- 25 Ağustos 2019
- 62.302
- 119.456
- 698
- 31
Amiin canim benimmAy inşallah hayırlı evlat olsunlar da iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı Allah im
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin canim benimmAy inşallah hayırlı evlat olsunlar da iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı Allah im
Ay nası yakcam ben bu baklavaları cumartesiye tavsiyeleri alabilirim
3gün kabak detoksuyla yaparsan verebilirsin yoksa cok zor seni vuracaammmmmm tabancamı getirin bağaaaaaAy nası yakcam ben bu baklavaları cumartesiye tavsiyeleri alabilirim![]()
gelin pastası mıJasminium84
Boncuk2307
27 Mayıs menüm
Sabah çocukları okula birakıp ordan bir saatlik yürüyüş yaptım
9:30 1 sütlü kahve
11:30
3/4 kızartılmış patates
2/3 köy peyniri
2/3 çilek
Arkadaşıma gitmiştim(yürüyerek gidip geldim)
15:30
5/6 sıkkım çiğ köfte
Bol salata
1 dilim gelin pastası
2 çatal karpuz
6/7 fıstık
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3597489
sağol canımmçok geçmiş olsun yahastalıklar zaten direkt psikolojimizi etkiliyor, güçlü kalmak pek mümkün olmuyor bazen, depresiflik mentalmiş gibi görünüyo ama aslında işte değerlerimizle ne nadar alakalı.
Canım ben ara ara böyle kaçamaklar yapıyorumgelin pastası mı
afiyet olsun canım ama önümüzdeki günleri rafine şekersiz geçirmeye çalış olur mu
sağol canımm
evet ne yazık ki öyle, geçenlerde bir yerde karşıma çıktı, anksiyeteniz depresyonunuz olmayabilir sadece tiroid değerleriniz bozulmuştur gibi
beni çok olumsuz etkiliyor, hemen anlıyorum tiroid değerlerimin yükseldiğini
Allah dermansız dert vermesin, sağlıklı beslenmek güzel bir çözüm bu tarz rahatsızlıklar için
Ay kabak detoksu düşündüm de h o havada değilim fena grip olmuşum ağzımın tadı iyicene gider3gün kabak detoksuyla yaparsan verebilirsin yoksa cok zor seni vuracaammmmmm tabancamı getirin bağaaaaa
Amaa amaaa tartım yanlış yaptı bence pek birsey yemedimAy kabak detoksu düşündüm de h o havada değilim fena grip olmuşum ağzımın tadı iyicene gider
Kaptaaan salı tartısına + yla gelen kaptaaan biz seni furduk mii![]()
dengeleyebiliyorsan sonrasında, sıkıntı değil o zaman canım, vücudunu en iyi sen tanırsına ara böyle kaçamaklar yapıyorumyoksa diyet bana çok sıkıcı zor geliyor
tabi yinede dikkat ederim
Öyle olsunAmaa amaaa tartım yanlış yaptı bence pek birsey yemedim![]()
Lavasimsi şey nedur
Patates sandviçiLavasimsi şey nedur![]()
E tarif hani bize de ver bizde edekPatates sandviçibu sıra favorim oldu yaaaa
![]()
Hoşgeldin canımAyyyselam bebişim hoşbulduk ben de çok sevindim seni gördüğüme
![]()
geçmiş olsun canımKızlar bugün çok ağrılı sancılı bir regli günüydü. Sabah tartıda +1 çıktım. İnşallah cumartesiye kadar gider. Bugün tek öğün yapamadım sabah kahvaltı edip ağrı kesici içtim. Hala çok karnım ağrıyor. Normaldede hera ağrıdı ana bu sefer çok daha fazla ağrıyor
.
Bugünkü menum
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 5zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara 4 kayısı 1 zuber 1 kahve
Akşam 17 09 de . 1 tabak mercimek çorbası , kıymalı semizotu yemeği 1 kase yoğurt 1dilim ekmek yer günü kapatırım
Su 1litre ancak.
Jasminium84
Boncuk2307
Ellssa
geçmiş olsun canım
ahh biz kadınlara hayat ne zor ya, hamileliği, doğumu, regli offf offf, olsa bi dert olmasa bi dert
benim de canım inanılmaz tatlı ve karbonhidrat çekiyor, hayırlısıyla bi olsaydım, inanılmaz zorlanıyorum şu an
afiyet olsun kuzum
Ben biçakla kestim ince ince baya sonra kaşar peynir rendeledim benimki kasar peynirim baya yağlıydı hiç yağ dökmedimE tarif hani bize de ver bizde edek
Afiyet olsun kaptanım