Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
27 Mayıs menüm
Sabah çocukları okula birakıp ordan bir saatlik yürüyüş yaptım
9:30 1 sütlü kahve

11:30
3/4 kızartılmış patates
2/3 köy peyniri
2/3 çilek

Arkadaşıma gitmiştim(yürüyerek gidip geldim)
15:30
5/6 sıkkım çiğ köfte
Bol salata
1 dilim gelin pastası
2 çatal karpuz
6/7 fıstık
Su 2 litre

Eki Görüntüle 3597489
gelin pastası mı :63::D
afiyet olsun canım ama önümüzdeki günleri rafine şekersiz geçirmeye çalış olur mu :KK60:

çok geçmiş olsun ya 🥲 hastalıklar zaten direkt psikolojimizi etkiliyor, güçlü kalmak pek mümkün olmuyor bazen, depresiflik mentalmiş gibi görünüyo ama aslında işte değerlerimizle ne nadar alakalı.
sağol canımm :KK68:
evet ne yazık ki öyle, geçenlerde bir yerde karşıma çıktı, anksiyeteniz depresyonunuz olmayabilir sadece tiroid değerleriniz bozulmuştur gibi :(
beni çok olumsuz etkiliyor, hemen anlıyorum tiroid değerlerimin yükseldiğini
Allah dermansız dert vermesin, sağlıklı beslenmek güzel bir çözüm bu tarz rahatsızlıklar için

gelin pastası mı :63::D
afiyet olsun canım ama önümüzdeki günleri rafine şekersiz geçirmeye çalış olur mu :KK60:

sağol canımm :KK68:
evet ne yazık ki öyle, geçenlerde bir yerde karşıma çıktı, anksiyeteniz depresyonunuz olmayabilir sadece tiroid değerleriniz bozulmuştur gibi :(
beni çok olumsuz etkiliyor, hemen anlıyorum tiroid değerlerimin yükseldiğini
Allah dermansız dert vermesin, sağlıklı beslenmek güzel bir çözüm bu tarz rahatsızlıklar için
Canım ben ara ara böyle kaçamaklar yapıyorum 🫣yoksa diyet bana çok sıkıcı zor geliyor 😁tabi yinede dikkat ederim

3gün kabak detoksuyla yaparsan verebilirsin yoksa cok zor seni vuracaammmmmm tabancamı getirin bağaaaaa
Ay kabak detoksu düşündüm de h o havada değilim fena grip olmuşum ağzımın tadı iyicene gider🤣🤣
Kaptaaan salı tartısına + yla gelen kaptaaan biz seni furduk mii:KK45:

a ara böyle kaçamaklar yapıyorum 🫣yoksa diyet bana çok sıkıcı zor geliyor 😁tabi yinede dikkat ederim
dengeleyebiliyorsan sonrasında, sıkıntı değil o zaman canım, vücudunu en iyi sen tanırsın :KK68:
ben de Cumartesileri mesela bildiğin dibine vuruyorum şekerin, karbonhidratın ki kalan günlerde kısıtlamak çok zor gelmesin diye :)
sen de bu şekilde az az yaparak ilerlemeyi tercih ediyorsan böyle devam et bozma :KK68:

Kahvaltımmm pek doydummm🤤🤤🤤

1000029657.webp

Kızlar bugün çok ağrılı sancılı bir regli günüydü. Sabah tartıda +1 çıktım 🤯. İnşallah cumartesiye kadar gider. Bugün tek öğün yapamadım sabah kahvaltı edip ağrı kesici içtim. Hala çok karnım ağrıyor. Normaldede hera ağrıdı ana bu sefer çok daha fazla ağrıyor 😪.
Bugünkü menum

Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 5zeytin 1 dilim ekmek çay

Ara 4 kayısı 1 zuber 1 kahve

Akşam 17 09 de . 1 tabak mercimek çorbası , kıymalı semizotu yemeği 1 kase yoğurt 1dilim ekmek yer günü kapatırım

Su 1litre ancak.
Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Kızlar bugün çok ağrılı sancılı bir regli günüydü. Sabah tartıda +1 çıktım 🤯. İnşallah cumartesiye kadar gider. Bugün tek öğün yapamadım sabah kahvaltı edip ağrı kesici içtim. Hala çok karnım ağrıyor. Normaldede hera ağrıdı ana bu sefer çok daha fazla ağrıyor 😪.
Bugünkü menum

Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 5zeytin 1 dilim ekmek çay

Ara 4 kayısı 1 zuber 1 kahve

Akşam 17 09 de . 1 tabak mercimek çorbası , kıymalı semizotu yemeği 1 kase yoğurt 1dilim ekmek yer günü kapatırım

Su 1litre ancak.
Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
geçmiş olsun canım :(
ahh biz kadınlara hayat ne zor ya, hamileliği, doğumu, regli offf offf, olsa bi dert olmasa bi dert

benim de canım inanılmaz tatlı ve karbonhidrat çekiyor, hayırlısıyla bi olsaydım, inanılmaz zorlanıyorum şu an

afiyet olsun kuzum

geçmiş olsun canım :(
ahh biz kadınlara hayat ne zor ya, hamileliği, doğumu, regli offf offf, olsa bi dert olmasa bi dert

benim de canım inanılmaz tatlı ve karbonhidrat çekiyor, hayırlısıyla bi olsaydım, inanılmaz zorlanıyorum şu an

afiyet olsun kuzum

Bunada şükür canım Rabbım beterinden korusun. Benimde gözümün önünden kaymaklı ve dondurmalı ekmek kadayıfı, çogköfte falan geçiyor. 🙈 akşam erkenden yatmak lazım yoksa durum feci 🤯

E tarif hani bize de ver bizde edek
Ben biçakla kestim ince ince baya sonra kaşar peynir rendeledim benimki kasar peynirim baya yağlıydı hiç yağ dökmedim
Arasına kıvırcık zeytin soslanmış yumurta efsoo ben kendim fikrimle.koydum sizler damak tadınıza göre uygulayın ama mutlaka firindan çıkınca soğumus olsun iyice öyle sarın

Back
X