Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gider canım merak etmesu içmeye ağırlık ver
Bende bu gün âdet oldum bakalım benim tartıyı nasıl etkileyecek.
Geçen hafta resmen nefret ettim ilk artı gelmişti cumaya kadar o artıdan kurtulana kadar canım çıktı

Selam kızlar. Bu sabah tartı ile yüzleşince ben de başlama kararı aldım. Çok uzun süredir kilom aynıydı. 59,6 olmuşum. Hedef 53 bu sefer.. Sonra da insan gibi yemeğe geçmek 7 kiloyu anca 2 ayda veririm gibi. Sdm ürünlerinden aldım ama esnek sdm yapıcam. 1 öğün normal protein diğer öğünler sdm paketi yiyeceğim. Katılabilir miyim.

Eklentiler

• 1000260352.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 10
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana

evde yaptığın pizzaya çok kaşar koymadıysannn çok iyi olmuştur afiyet olsun ❤❤
Evde yapmıştım canım ama çok pişman oldum yinede
İnşallah bugünde daha düzenli olacak çok iyi altarnatif olmuş öğlen onu yaparım
Sakin kafa ohh mis ben Türkiye ye geldim çocuklarım öyle çok kilolu değil annemler konuştu da durdu çocuk aç çocuğa bakmıyorsunlar falan tabi sessiz kalmadım güzel bir kavga ettik .
Ondan önceki sene kayınvalidem kızım güvercin göğüslu öyle çok değil ama onada ayrı bir şey dediler ama orada da gerekeni söylemiştim.yakin olsaydı iki taraf cinnet geçirirdim

Yokya bünyem aşırı inatçıev işi temizlik alışveriş okul randevular resmen çoğu zaman yemeğe fırsat olmuyor. Ama yinede kilo vermek için daha da spor yapmak ve aç kalmam gerekiyor
Bn şimdi Spor yapicam sende kalk yap Leslie yapalım

Makarna olmamış tabi ama sen bence onu yakmişsin sporda, yani sorun yok canim

Gayet güzel menü, afiyetsss

400 ip atladım 70 Mekik cektimde geldim bugün bin tane ip atlarım baya terledim ama ya çok iyi geldi üstüne bı litre suyumuda içtim

Son düzenleme:
Aşureye hâyır denir mi hem de görümce yaparsa
Üzgünüm akşama da dolma var bitmeden yeni yemek yapamam

Bugün ki menüm

Sabah suyumu içtim sonra

10:00 Küçük bir tane pişi

12:00 ara öğün 6 tane fındık
4 tane kuru kayısı

15:00 bir kase yağsız yoğurtla karışık kuru meyve yaptım

17:00 4 tane küçük içli köfte haşlama (Elazığ usulü)

Su 2 litre (3 litre yaparım)

Spor 400 ip atladım devam yapicam 1000 tane tamamlarim
100 mekik

Bugün böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…