Gider canım merak etmeKeşke gitse canım +600 almışım cumadan beri ama pazar regli oldum onun da etkisi büyük tabi ki
Yaaaa musmutlu nice güzel yaşların olsun canım
İlk zamanlar böyle olması normal canom zamanla düzene girecektir
Cumaya kadar regli şişkinliğini atarız yaa.Gider canım merak etmesu içmeye ağırlık ver
Bende bu gün âdet oldum bakalım benim tartıyı nasıl etkileyecek.
Geçen hafta resmen nefret ettim ilk artı gelmişti cumaya kadar o artıdan kurtulana kadar canım çıktı
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi banaevde yaptığın pizzaya çok kaşar koymadıysannn çok iyi olmuştur afiyet olsun ❤❤
öneri: böyle zamanlarda lifli meyve(=kayısı gayet iyi seçim) yanına süt veya yoğurt ile yağ ya da ekmek grubu eklersen daha doyurucu olur (mesela kayısı, yoğurt, 7-8 tane çiğ fındık vs. şekillendirmek sana kalmış)
karışık olmasının sebebi kuskus ve pizza olunca çok karbonhidrat karbonhidrat olmuşşş, bugün daha güzel menüler bekliyorumm
1 tabak makarna kötü bi seçim değil üzülmeni gerektirecek ama yanına haşlanmış tavuk vs ekleyerek menüyü zenginleştirirsen daha iyi, muhteşem sporun harikasın
dayak yicen ha az kaldıyine tatlılar dolmalar götürmüşsün
ay maşallah, tek başına bakmak bir açıdan iyi bir açıdan kötü. kimsenin çenesini çekmiyosun diye iyi tarafından bakalım
bugün tartı günü olsaydı geç yemen sorun olurdu ama diğer günlerde totalde aldığın kaloriye bak çok takma saati, bu öğünler sana kilo verdirecek öğünler bütün gün proteinsiz de kalmamışsın yüksek yağlı da beslenmemişsin çok iyi gitmiş, afiyetler olsun
Evde yapmıştım canım ama çok pişman oldum yinedeevde yaptığın pizzaya çok kaşar koymadıysannn çok iyi olmuştur afiyet olsun ❤❤
İnşallah bugünde daha düzenli olacak çok iyi altarnatif olmuş öğlen onu yaparımöneri: böyle zamanlarda lifli meyve(=kayısı gayet iyi seçim) yanına süt veya yoğurt ile yağ ya da ekmek grubu eklersen daha doyurucu olur (mesela kayısı, yoğurt, 7-8 tane çiğ fındık vs. şekillendirmek sana kalmış)
karışık olmasının sebebi kuskus ve pizza olunca çok karbonhidrat karbonhidrat olmuşşş, bugün daha güzel menüler bekliyorumm
Sakin kafa ohh mis ben Türkiye ye geldim çocuklarım öyle çok kilolu değil annemler konuştu da durdu çocuk aç çocuğa bakmıyorsunlar falan tabi sessiz kalmadım güzel bir kavga ettik .1 tabak makarna kötü bi seçim değil üzülmeni gerektirecek ama yanına haşlanmış tavuk vs ekleyerek menüyü zenginleştirirsen daha iyi, muhteşem sporun harikasın
ay maşallah, tek başına bakmak bir açıdan iyi bir açıdan kötü. kimsenin çenesini çekmiyosun diye iyi tarafından bakalım
bugün tartı günü olsaydı geç yemen sorun olurdu ama diğer günlerde totalde aldığın kaloriye bak çok takma saati, bu öğünler sana kilo verdirecek öğünler bütün gün proteinsiz de kalmamışsın yüksek yağlı da beslenmemişsin çok iyi gitmiş, afiyetler olsun
Bn şimdi Spor yapicam sende kalk yap Leslie yapalımYokya bünyem aşırı inatçıev işi temizlik alışveriş okul randevular resmen çoğu zaman yemeğe fırsat olmuyor. Ama yinede kilo vermek için daha da spor yapmak ve aç kalmam gerekiyor
Makarna olmamış tabi ama sen bence onu yakmişsin sporda, yani sorun yok canimİyi geceler
11.00 kahvaltı
1 dilim tbe
1 kk peynir
8 zeytin
Salata
1 tk reçel
1Haşlanmış yumurta
12.30 ara öğün
Kahve+ 1 dilim.kavun
17.30 akşam yemeği
Domates soslu makarna 1 tabak
3_4 çatal salata
1 kase yoğurt
2lt su
1.30 saat spor salonuna gittim
Tüm vücut çalışma + kardiyo
4500 adim
FitFiliz
Boncuk2307
Ellssa
Gayet güzel menü, afiyetsssFitFiliz Ellssa Boncuk2307
7 Temmuz menüm
9:30
2 sütlü kahve
14:20
2 ısırık ekmek
1 avuç böğürtlen (alışverişe çıkmıştım çok uzun sürdü
15:15 te anca eve gelip kahvaltı hazırladım
Bol domates salatalık Soğanlı salata
2 çatal peynir
2 küçük sucuk
Şekersiz çay
18:00
Balık yaptım zeytin yağlı
Avuç iki kadar ekmek ile dürüm yaptım
Salata
1 dilim kavun
Su 2 litre
Senin menü de çok iyiGünaydınn
7 temmuz
Öğle
1çatal sucuklu yumurta
4 5 sarma
Domates
Akşam
Fırında patlıcan musakka+ pilav
Cacık
Su 1lt dukan 1lt su
Spor 8580 adım
FitFiliz
Boncuk2307
Ellssa
Aşureye hâyır denir mi hem de görümce yaparsaevde yaptığın pizzaya çok kaşar koymadıysannn çok iyi olmuştur afiyet olsun ❤❤
öneri: böyle zamanlarda lifli meyve(=kayısı gayet iyi seçim) yanına süt veya yoğurt ile yağ ya da ekmek grubu eklersen daha doyurucu olur (mesela kayısı, yoğurt, 7-8 tane çiğ fındık vs. şekillendirmek sana kalmış)
1 tabak makarna kötü bi seçim değil üzülmeni gerektirecek ama yanına haşlanmış tavuk vs ekleyerek menüyü zenginleştirirsen daha iyi, muhteşem sporun harikasın
Bnde Spor yapicam devam ama biraz uyuyayım öyle yaparımMücver. Sonrasında bir şey yemeyecegim. Üşenmesem eliptik yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?