Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar kahvaltımı yaptım
Önce suyumu içtim
Bir saat sonra
Yarım kase yayla çorbası içtim
1 ceviz yedim

Saat 12 e geliyor kahve içiyorum şu an sonra bir kase kuru karışık meyveli yoğurt yapar yerim

Afiyet olsun kurabiye var orda
Ben sdm diyeti yapıyorum cnm. Yani yediğim ürünler böyle görünüyor ama karb oranı çok düşük . Kalibra ürünü diye geçiyor.15 gram protein içeriyor. Paket şeklinde satın aldım. diyetisyen onayıyla veriyorlar ancak ürünleri. Ve çok kısıtlayıcı bir diyet maalesef. Kısa süre yapıcam ben ürünler bitene kadar.

Ama zaten eğerki ketojenik diyet falan yapmıyorsanız normall ev yapımı bi kurabiye yenir kilo verirken porsiyon kontrollü

Tmm cnm afiyetler olsun bn alıştım galiba diyete ama cumartesi günü misafirliğe gidecez bir gece kalacaz orda nasıl olur bilmiyorum mümkün olduğunca dikkat ederim yinede cumartesi ve Pazar günü

Bugün ki menüm
Sabah öncelikle uyandığımda suyumu içtim
Kahvaltı
Yarım kase yayla çorbası
1 tane ceviz yedim

Ara öğün olarak

Ceviz
İki tane kayısı
Bir fincan kahve

Öğlen

Menemen
Lor peyniri
Bir tatlı kaşığı tereyağı

Akşam
Bir içli köfte(haşlama küçük)
Bir kase kuru karışık meyve ekledim yoğurt(kendim evde yapıyorum yağsız yoğurtla)

Su
3 litre
Spor bugün yok

Ekşi maya lavasi kendin mi yapiyosun canım? Geçen yine görmüştüm menunde. Çok seviyorum ben ekşi maya şeyleri. Hatta 100 yıllık Maya aldım besledim ekmek filan yaptım ama o satın alinma ekmekler gibi ekşi olmadi

Selam kizlar nasilsiniz bakalım? Benim diş ağrım gecmedi daha da arttı iki gündür. Şu an doktordan dönüyorum ilaç yazdı İnşallah gece biter bu sefer.

Spor yapinca da ağrıyor iki gündür Spor yapamadim. Nasıl da motiveydim oysa ki

İlk defa duydum sdm nin açılımı var mı? Umarım fayda görürsün

İlk defa duydum sdm nin açılımı var mı? Umarım fayda görürsün
Açılımını bilmiyorum cnm. karbonhidrat görünümlü Ama protein içerikli ürünler veriyor diyetisyen. Onları ve sadece izin verilen sebzeleri yiyebiliyorsun bir süre. Sonra yavaş yavaş yasak olan şeyleri sokuyorsun beslenmeye.. yasak olan şeyler çok . Yani domates bile yok mesela ilk 2 hafta. Hayattan soğutuyor Ama ile yarıyor.ayy umarım değer emeklerimize

Geçmiş olsun kaptanım diş ağrısı çok zor oluyor

Eşimi bekledim
Kahvaltı&öğle 14.00
1 kase yumurtalı patates salatası
1 tane biber dolması
4 kaşık yoğurt
4 dilim karpuz

15.30
Sütlü soğuk kahve

19.00
4 kaşık Saç kavurma
4 kaşık pirinç pilavı
Salata

Su 2 litre

Spor
5 bin adım

94bassuk
Ellssa
Boncuk2307

Nice hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar dilerim canım
çok sagol canımm benimm
masallah asya hangi ulkedesin canım
Nice musmutlu yılların olsun canım
sagol canım benimm
çok teşekkür ederimmm

Selamm ablacım iyiyim çok şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın sivasta yim da hafta sonuna memlekete gidiyorum
İyi olmana çok sevindim canım, bende sivastayım, yetiştirebilsek tanışmak isterdim. Bugün çarşıdaydım. Yarın üniversite hastanesine gideceğim, sonrası ne yaparım bilmiyorum, cuma günü de müsait değilim. Nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…