Teşekkür ederim evet haklısın bugün erken saatlerde yedim bitirdim akşamı ve yarını bekliyorum sabirsizliklayok kuşum metro marketten toplu alıp buzluğa atıyorum çıkarıp çıkarıp sarıyorum sabah işe gelmeden önce, pratik oluyor.
ben evde yaptığım zaman da hazır mayayla yapıyorum tabiki o mis kokan ekşi mayalı ekmek gibi olmuyor.
geç açıp erken kapatmışsın o yüzden dolmaları eleştirmicemmmm hasfhsdfksd afiyet olsun canım beniiimmmm
bugün akşam karb yok tamam mı yarın tartı günü
afiyet olsun canım, neleri yapmaman gerekiyordu kendin de oflamanla belirtmişsin zaten. olur arada böyle şeyler, başınız sağolsun.
yarın güzel sonuçlar görmek için bugünnnn herkesten az karbonhidratlı beslenmeeee bekliyorummmm
ama takımımda çok eksik var neden herkes menüsünü yazmıyoooo nerdesiniz
Cuma günü katılmıştım, hazırlık grubundayimPardon tanıyamadım?
Ah ablacimmm sen geliyorsun ben gidiyorum hep işte tatil olunca herkes bi yerlerde ama insallah denk geliriz bir gün çok isterim tanışmak hosgeldin bu aradaİyi olmana çok sevindim canım, bende sivastayım, yetiştirebilsek tanışmak isterdim. Bugün çarşıdaydım. Yarın üniversite hastanesine gideceğim, sonrası ne yaparım bilmiyorum, cuma günü de müsait değilim. Nasip artık
Yaaa çok sevindim kuzum senin adına böyle geri dönüşler olunca insan daha çok gaza geliyor demi harikasın dugununuz de hayırlı olsun canim benimKızzllaaarrrr neeyydiiyyssuuunnuuuzzzzz
Dügünü atlattım diyet işi hava oldu yaa ama formdayımm
Herkes çok şaşırdı zayıflamıssın dediler yüzün küçüldü dedilerrr ayyyy bi bi hoşuma gitti herkes bana bayıldı bir güzel olmuşum pembeler içindeiyiki zayıflamışımm iyiki
Ama mutlaka işe yarıyordur. Enerji harcıyorsun çünküBugün ki menüm bayanlar
Sabah öncelikle suyumu içtim
SONRA bir kahve içtim
Bir tane Ceviz ve kuru meyve yedim 5 tane
Öğlen bir şey yemedim hiç iştahım yoktu
Ara "bir top dondurma yedim ve çilek 4 tane (çocukları götürdüm çok istediler oğlana aldım yemeyince ben yedim o sadece kremasını ve çileklerin geri kalan hepsini yedi)
Akşam 16:30'da
Kremalı mantarlı tavuk bir tabak
Küçük kase cacık
Su 3 lt olur
Spor yok
(Keşke ev işi spordan sayılsa çünkü çok aktifim)
Sen doğru olanı yapıyorsun çiçeğim şimdi toplu olarak yazacağım ben10 Temmuz Perşembe menüsü
08.00 kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 dilim ekmek, 1 cup kek
13.00 ara : 1 top dondurma
14.30 öğle: 5 yk kısır
18.00 Akşam: 1 büyük kase cacik
10 Temmuz Spor:7344 adım
Ellssa
Boncuk2307
Hazırlık grubundakiler de menü ve Spor paylaşımı yapıyor diye biliyorum. O yüzden sizleri etiketliyorum sevgili kaptanlarimiz
Tamamdır çok teşekkür ederimSen doğru olanı yapıyorsun çiçeğim şimdi toplu olarak yazacağım bentakımlara girince de takım kaptanlarını da etiketlemeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?