AhhEki Görüntüle 3616337
Geçen Cuma 72.8
Bugün 73.3
İzin ve yolculuk ödem yaptı sanırım
FitFiliz Boncuk2307
tebrik ederimmmEv işine dalmadan bildirimi yapayım
Geçen hafta cuma ,64,65
Bugün 64,35
-300 grm
Ellssa Boncuk2307 94bassuk Eki Görüntüle 3616320
harika bi başlangıç, çok motive ediciiiiSlm kızlar çok mutlu ve umutlu bir duyguyla günaydınlar diyorum size ve çokta tşk ediyorum
Pazartesi:kilom 81
Cuma:80.2
Giden kilo:800 gram
Boncuk2307 Ellssa FitFiliz
gayet iyiiii başlangıççç tebrik ederimEllssa Boncuk2307 kızlar başka kimi etiketliyorduk bir sürü kişi olunca kafam karıştı. Yanlışlık olursa düzeltelim
ben 2 gün önce başladım malum. 59.6 idim. 1 kilo ödem gitmiş. Yağ yakmaya bugün başladım tahminim glikojenn depolarım bitmiştir artık bi zahmet sıra yağ yakmaya gelmiştir
Güzel bi gün olsun hepimize
gayet güzellll valla harika tebrik ederim
ay en nihayetinde ödem olduğunu biliyoruz ödem olmasa eksideydiiinnGünaydın canımlar tahmin ettiğim gibi sabitim geçen cuma ile
Kaptanlarim memlekete gidiyorum orda tartı var ama hazırlığa geçim ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama farklı bir yerde olunca olmuyor istediğim gibi ondan sonra da tatilimiz var bi 3 hafta sonra inşallah katılacağım aranıza
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
bi wclik + gelmiş, sağlık olsun <3
canımm harika valla, çok iyi motivasyon olmuştur
kaptanımm en nihayetinde biliyoruz ki ödem, gidici arkadaşlar yaniiEki Görüntüle 3616337
Geçen Cuma 72.8
Bugün 73.3
FitFiliz Boncuk2307
Ooo süpersin
Hiçbir şey için geç değil. Bize bşzden başka iyi gelen bir şey yok.Tam istediğin kiloyu verince korumaya da geçersin.Niye ki
Sende haklısın bnde kaçtı ben aslında iyiydim 74 75 takılıyorum 5 kiloyu dert ediyordum sonra dost darbesi yiyince çok etkilendim yemeye attım kendimi sonra fark ettim kendime yapıyorum ne yapıyorsam toparlanma vakti geldi
Teşekkür ederimKesinlikle çok enerji harcıyorum en büyük kızım 10 küçük kızım 7 küçükte inşallah 2 yaşında olacak bir hafta sonra birde küçüğü erkek çok Haylaz
En azından eksi oda güzel bence
Teşekkür ederim yürüyüş güzel yürüyorum ama bir direnç var bakalım ne zaman bırakacakcanımmmm yıldönümünüz kutlu olsun ve iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin özleyeceğiz seni
ya protein kruvasan nası bişeymişşşş
tartıyı merakla bekliyorum bebişimafiyetler olsun
evlilik yıldönümü yemeğin bile temiz kız aferin sana
afiyet olsun spor da menü de gayet iyi
Teşekkür ederim biraz hayal kırıklığı daha fazla bekliyordumtebrik ederimmm
harika bi başlangıç, çok motive ediciiii
gayet iyiiii başlangıççç tebrik ederim
gayet güzellll valla harika tebrik ederim
ay en nihayetinde ödem olduğunu biliyoruz ödem olmasa eksideydiiinn
bi wclik + gelmiş, sağlık olsun <3
canımm harika valla, çok iyi motivasyon olmuştur
Muhteşem tebrikler kaptanicem
Tebrikler güzel eksi
Cok teşekkür ederim kuzumm . Biraz lavaş yedim fazladan o bile rahatsız etticanımmmm yıldönümünüz kutlu olsun ve iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin özleyeceğiz seni
ya protein kruvasan nası bişeymişşşş
tartıyı merakla bekliyorum bebişimafiyetler olsun
evlilik yıldönümü yemeğin bile temiz kız aferin sana
afiyet olsun spor da menü de gayet iyi
Tebrikler canım 60lara veda zamanı yaklaşmışEv işine dalmadan bildirimi yapayım
Geçen hafta cuma ,64,65
Bugün 64,35
-300 grm
Ellssa Boncuk2307 94bassuk Eki Görüntüle 3616320
Çok iyi eksin canım tebriklerSlm kızlar çok mutlu ve umutlu bir duyguyla günaydınlar diyorum size ve çokta tşk ediyorum
Pazartesi:kilom 81
Cuma:80.2
Giden kilo:800 gram
Boncuk2307 Ellssa FitFiliz
Ödem gittiğine göre sıra yağlarda tebrikler canımEllssa Boncuk2307 kızlar başka kimi etiketliyorduk bir sürü kişi olunca kafam karıştı. Yanlışlık olursa düzeltelim
ben 2 gün önce başladım malum. 59.6 idim. 1 kilo ödem gitmiş. Yağ yakmaya bugün başladım tahminim glikojenn depolarım bitmiştir artık bi zahmet sıra yağ yakmaya gelmiştir
Güzel bi gün olsun hepimize
Tebrikler canım 3hanelilerden kurtulmaya az kalmış
Sabitte iyi canım şimdiden iyi tatillerGünaydın canımlar tahmin ettiğim gibi sabitim geçen cuma ile
Kaptanlarim memlekete gidiyorum orda tartı var ama hazırlığa geçim ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama farklı bir yerde olunca olmuyor istediğim gibi ondan sonra da tatilimiz var bi 3 hafta sonra inşallah katılacağım aranıza
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Küçücük bir artı hemen halledersin sen
Ooowww süpersin canım tebrikler
Ödem tabiki hemen yollarsın canımEki Görüntüle 3616337
Geçen Cuma 72.8
Bugün 73.3
FitFiliz Boncuk2307
Wayyy süpersin canım tebrikler
Tebrikler kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?