Kesinlikle çok enerji harcıyorum en büyük kızım 10 küçük kızım 7 küçükte inşallah 2 yaşında olacak bir hafta sonra birde küçüğü erkek çok HaylazAma mutlaka işe yarıyordur. Enerji harcıyorsun çünkü
En azından eksi oda güzel benceEv işine dalmadan bildirimi yapayım
Geçen hafta cuma ,64,65
Bugün 64,35
-300 grm
Ellssa Boncuk2307 94bassuk Eki Görüntüle 3616320
Arkadaş 59 Ne yaaaEllssa Boncuk2307 kızlar başka kimi etiketliyorduk bir sürü kişi olunca kafam karıştı. Yanlışlık olursa düzeltelim
ben 2 gün önce başladım malum. 59.6 idim. 1 kilo ödem gitmiş. Yağ yakmaya bugün başladım tahminim glikojenn depolarım bitmiştir artık bi zahmet sıra yağ yakmaya gelmiştir
Güzel bi gün olsun hepimize
Biz bu işi yapacaz arkadaşım seninle bu işe inanıyorum ve güveniyorum
Biri gelince yada bir yere gidilince biraz Zor oluyor o konuda çok haklısınGünaydın canımlar tahmin ettiğim gibi sabitim geçen cuma ile
Kaptanlarim memlekete gidiyorum orda tartı var ama hazırlığa geçim ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama farklı bir yerde olunca olmuyor istediğim gibi ondan sonra da tatilimiz var bi 3 hafta sonra inşallah katılacağım aranıza
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Hadi inşallah canımArkadaş 59 Ne yaaazaten zayifsin arkadaşim
canımmmm yıldönümünüz kutlu olsun ve iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin özleyeceğiz seniKızlar hala temizlikte uğraşıyorum dün hic gelemedim buraya dünkü menumu yazım hemen
Sabah
Yulafli lorlu dereotlu omlet
Domates salatalık
Ara
2 galeta
1 bardak ayran ve yağsız salata
Akşam
1 bardak ayran
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk kaptanım dün yazamadım kusura bakma bugün de evlilik yildonumumuz disarda yiyeceğiz
ya protein kruvasan nası bişeymişşşşÖğle yemeğim, protein kuruvasan ve sote biber. Yanında da detoks karışımı
tartıyı merakla bekliyorum bebişimKahvaltı 11.00
1 yumurta ile sucuklu yumurta
Beyaz peynir
1 tl tahin pekmez
2 dilim Çavdar
Domates acur semizotu
12.00
Türk kahvesi
16.30
Yarım avuç fındık&kaju
Sütlü Türk kahvesi
18.30
Kavurma 4yk
Pilav 4 yk
Salata
Ayran
Şimdi soğuk kahve(Sütsüz)
Su 2 litre
Spor
7 bin adım
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
evlilik yıldönümü yemeğin bile temiz kız aferin sanaBugünkü menum
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ara
2 galeta
1 kase yoğurt
Akşam
1 porsiyon sivas köfte
1 dilim lavaş
Çoban salata ve ayran
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk kaptanım hala regl im bitmedi bakalım yarın sabit gelsem çok şükür diyeceğim iyi geceler
afiyet olsun spor da menü de gayet iyi10 temmuz menüm hemen 3kleyeyimBoncuk2307 @ellsa 94bassuk
Sabah
Yürüyüş
9 da
Bitki çayı romatizmal ağrı için coban cantasi
9 buçuk da ⁰ 6 kayısı çekirdeği,
2yk et kavurma bir dilim tam bağdat, bebek salatalık,
11 de kıymalı kabak yemeği bir tabak
Öğleden sonra
Sade osmanlı cahve
Akşam 6 gibi firik tadımlık yedim sabrettim yemedim ,6 fıstık bir ceviz 2 badem
Akşam yürüyüş yaptım
Eki Görüntüle 3616301
Ay anksiywtem artıyorKesinlikle çok enerji harcıyorum en büyük kızım 10 küçük kızım 7 küçükte inşallah 2 yaşında olacak bir hafta sonra birde küçüğü erkek çok Haylaz
En azından eksi oda güzel bence
Ay kuzum ben nerelerden düştüm bu kilolara doğumda 70 leri gördüydüm. Sonra 60 lar. Derken 50 ler. İpin ucu kaçmadan yakalamazsam gene aynı şey olur korkusuArkadaş 59 Ne yaaazaten zayifsin arkadaşim
Niye kiAy anksiywtem artıyor
Sende haklısın bnde kaçtı ben aslında iyiydim 74 75 takılıyorum 5 kiloyu dert ediyordum sonra dost darbesi yiyince çok etkilendim yemeye attım kendimi sonra fark ettim kendime yapıyorum ne yapıyorsam toparlanma vakti geldiAy kuzum ben nerelerden düştüm bu kilolara doğumda 70 leri gördüydüm. Sonra 60 lar. Derken 50 ler. İpin ucu kaçmadan yakalamazsam gene aynı şey olur korkusu
Tebrikler çok iyi vermişsin maşallah
Çok teşekkür ederim, sen de çok güzel kilo vermişsinTebrikler çok iyi vermişsin maşallah
Tsk ederim nice güzel kilo vermelereÇok teşekkür ederim, sen de çok güzel kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?