Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Boncuk2307 kızlar başka kimi etiketliyorduk bir sürü kişi olunca kafam karıştı. Yanlışlık olursa düzeltelim
ben 2 gün önce başladım malum. 59.6 idim. 1 kilo ödem gitmiş. Yağ yakmaya bugün başladım tahminim glikojenn depolarım bitmiştir artık bi zahmet sıra yağ yakmaya gelmiştir
Güzel bi gün olsun hepimize

Eklentiler

• 1000261479.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 3
Sanırım böyle devam etsem Süper başarı elde ederim . sadece Türkiye'den misafirlerim gelecek bir iki haftaya o zaman daha çok dikkat etmem gerekecek çünkü misafir olunca yemek saatleri hep değişiyor ama dikkat edicem yinede.mesela evde kuru meyve bol bulundursam ceviz falan en azından çayın yanına iyi gider yada kahvenin

Arkadaş 59 Ne yaaa zaten zayifsin arkadaşim
Güno
Gecen hafta 103.4 kg
Bugün: 102.6
Fark : 600 Gr
FitFiliz Boncuk2307 Ellssa
Biz bu işi yapacaz arkadaşım seninle bu işe inanıyorum ve güveniyorum

Günaydın canımlar tahmin ettiğim gibi sabitim geçen cuma ile
Kaptanlarim memlekete gidiyorum orda tartı var ama hazırlığa geçim ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama farklı bir yerde olunca olmuyor istediğim gibi ondan sonra da tatilimiz var bi 3 hafta sonra inşallah katılacağım aranıza

Ellssa Boncuk2307 94bassuk

Eklentiler

• 20250711_080212.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 7
Biri gelince yada bir yere gidilince biraz Zor oluyor o konuda çok haklısın

canımmmm yıldönümünüz kutlu olsun ve iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin özleyeceğiz seni
Öğle yemeğim, protein kuruvasan ve sote biber. Yanında da detoks karışımı
ya protein kruvasan nası bişeymişşşş
tartıyı merakla bekliyorum bebişim afiyetler olsun
evlilik yıldönümü yemeğin bile temiz kız aferin sana
afiyet olsun spor da menü de gayet iyi

Ay anksiywtem artıyor
Arkadaş 59 Ne yaaa zaten zayifsin arkadaşim

Biz bu işi yapacaz arkadaşım seninle bu işe inanıyorum ve güveniyorum
Ay kuzum ben nerelerden düştüm bu kilolara doğumda 70 leri gördüydüm. Sonra 60 lar. Derken 50 ler. İpin ucu kaçmadan yakalamazsam gene aynı şey olur korkusu

Ay anksiywtem artıyor
Niye ki
Ay kuzum ben nerelerden düştüm bu kilolara doğumda 70 leri gördüydüm. Sonra 60 lar. Derken 50 ler. İpin ucu kaçmadan yakalamazsam gene aynı şey olur korkusu
Sende haklısın bnde kaçtı ben aslında iyiydim 74 75 takılıyorum 5 kiloyu dert ediyordum sonra dost darbesi yiyince çok etkilendim yemeye attım kendimi sonra fark ettim kendime yapıyorum ne yapıyorsam toparlanma vakti geldi

ben de dünkü menümü yazayım önce:
7.00 1 bardak whey suyu (yoğurdun süzüldükten sonra kalan suyu. baya proteinli bişeymiş)

12.00 yulaf lapası (3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 muz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi badem sütü tarçın) 2 haşlanmış yumurta

16.00 2 medine hurması 2 tam ceviz kaju sütlü iced latte

17.00 150 gram ızgara tavuk 200 ml ayran

20.00 1 şişe bira 10 adet kavrulmuş fıstık

dün akşam eve gitmicem gittiğim yerde de yiyemem diye erken yedim iş yerinde, sonra arkadaşım aklıma girdi bana bira içirdi tam tartı öncesi hiç olmadı ama sağlık olsun.

Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…