Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah tartıldım şimdi atarım şunu da halledeyim atarım bu saate keldı.
Tartı 74
3 gündür kabızlık var karnım çok fena gerilmiş onunda payı vardır diiye düşünüyorun tabi karmakarışık beslenmenin de
Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
İnşallah canm 🌼 en ufak bir kıvılcım dahi kalmayıncaya kadar içim rahat edemiyor maalesef 😔 iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama eh işte olduğu kadarıyla

27 temmuz pazar menü
10.30 3 kaşık menemen, 4 kaşık biberli lor kavurması, 5 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tb ekmek
15.30 3 kuru kayısı, 9-10 badem
19.00 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli patlıcan yemeği
21.30 🙈 1 kase karışık meyve salatası (şeftali, nektari,erik)
3 lt su 10.400adım+1saat yürüyüş (5.300adım) Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs 1000054642.webp

27 temmuz pazar menü
10.30 3 kaşık menemen, 4 kaşık biberli lor kavurması, 5 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tb ekmek
15.30 3 kuru kayısı, 9-10 badem
19.00 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli patlıcan yemeği
21.30 🙈 1 kase karışık meyve salatası (şeftali, nektari,erik)
3 lt su 10.400adım+1saat yürüyüş (5.300adım) Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs Eki Görüntüle 3623016
Afiyet olsun tatlım,meyve güzel sadece birazcık geç olmuş ama göze batmaz yinede adımlarında iyi 😊

Eksidesin canm tebrikler ❤
Teşekkür ederim kaptanım🥰 cumaya kadar da umarım dikkat edebilirim izne ayrıldım eşimin memlekete geldik biraz serin burası diye , sonrasında ufak bi deniz tatili olacak şu 10 günü güzel geçirmem lazım şekere geri dönmemem lazım 28 gündür rafine şeker ve paketli atıştırmalık yemedim 💪💪

Sabah tartıldım şimdi atarım şunu da halledeyim atarım bu saate keldı.
Tartı 74
3 gündür kabızlık var karnım çok fena gerilmiş onunda payı vardır diiye düşünüyorun tabi karmakarışık beslenmenin de
Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Ben de antibiyotik kullandigimdan beri etkilendim. Kendime pre-probiyotik takviyesi almayı düşünüyorum canım. Belki sen de denersin.
Ben kilo bildirimimj yapayım kızlar. 77.250
_200 gram
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Eksi olman çok güzel 🥰 tebriks. Bir de ugramiyorsun pek canım. Daha sık yaz olur mu? Haftasonu menulerini de yazarsan hatorliyorsan, çok iyi olur 🤩 İsveç diyetin daha oturdu mu peki? Yoksa tatil diye biraz karışık mi sibelcim?
🌷🌿💐💐Günaydınnn canlaarrr 🌷🌿☘️💐🌷
25 Temmuz 87.8
28 Temmuz 88.0
+0.3kg

kücük bir odem diye dusunuyorum bol sporla cumaya eksiye gecerim.kaptanim
FitFiliz FitFiliz
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
İşte bir kaçak daha. İkinizin peşinden cok koştum 😂 haftanın geri kalanında dengelersin bence 🙏 yeter ki düzenli gel ve menü bildirimi de yap canim

Afiyet olsun tatlım,meyve güzel sadece birazcık geç olmuş ama göze batmaz yinede adımlarında iyi 😊
Teşekkürler kaptanım💚 birkaç haftadır vücudumun yediklerime tepkisini gözlemliyorum meyve de ellerimde uyuşma ve vücudumda ödem yapıyor geç yediğim için bu gece çok rahatsız oldum 🌼
Adımlar da büyük oğlumla sabah yürüyüşüne çıktık o yüzden güzel bir sayı tuttu bu gün katılamadım o kuzeniyle yürüyüşe çıktı sabah 🌝

Teşekkür ederim kaptanım🥰 cumaya kadar da umarım dikkat edebilirim izne ayrıldım eşimin memlekete geldik biraz serin burası diye , sonrasında ufak bi deniz tatili olacak şu 10 günü güzel geçirmem lazım şekere geri dönmemem lazım 28 gündür rafine şeker ve paketli atıştırmalık yemedim 💪💪
Iyi tatiller tatlım ,super şekerden uzun sure uzak kalmışsın mutlaka bildir bizlere ,tatilde de zor ama basarirsin❤

Teşekkürler kaptanım💚 birkaç haftadır vücudumun yediklerime tepkisini gözlemliyorum meyve de ellerimde uyuşma ve vücudumda ödem yapıyor geç yediğim için bu gece çok rahatsız oldum 🌼
Adımlar da büyük oğlumla sabah yürüyüşüne çıktık o yüzden güzel bir sayı tuttu bu gün katılamadım o kuzeniyle yürüyüşe çıktı sabah 🌝
Col guzel canm ama meyvenin boyle etkisi oldugunu bilmiyordum,harika oglunla yuryuse cikiyirsan bende kizimi ikna edemiyorum kilosuda var hareket etmesi lazm çok nadir cikiyoruz,ben de kendime katabilirim insallah😊

Merhaba hanimlar
Apadan sonra bir surat yeme ve kilo alma oldu .Iki gundur dikkat ediyorum
Tartim 75.0

Dunku menum
Aksam 16.30
Yesil mercimekli bulgur pilavi
Kabak havuc tarator cevizli

3 sade kahve ictim
Su 3 lt

Tek öğun bana iyi geliyor oyuzden boyle devam 71e inmistim aclik orucuyla hedefim 71i gormek yine bu hafta hazirlikta devam haftaya takimlara girerim insallah
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Back
X