Hicbir sey yememissiniz tum gun ama sanirim tatil donusu biraz yenilenleri toparlamak istemissiniz.Guzel eksiler gorursunuz umarim yarin.Bugünki menümü yazayım
Kahvaltı
Sütlü kahve
Ara
Soda yeşil çay 1 bardak ayran
Öğle
2 salatalıklı maydanozlu Shake
Ara
Kahve soda
Akşam
1 muz 1 bardak kefir az yulaf ve chialı shake
Biraz hafiflemek istedim bakalım ne olacak ama tatilde hemen kilo aldım ya dondurmalar tatlılar ://
Spor akşam yapcam inş leslie
Ellssa FitFiliz Boncuk2307
Evet canim uzun vadeli bir yasam sekli olarak dusunmeliyiz.Her sene yas aliyoruz, organlarimizda yaslaniyor, iyi bakmamiz lazim kendimize Filizcim.Bizde simdi kahvalti yaptik, cay iciyorum bende.Sizede afiyet olsun.Ooo böyle bişeyse az bile yemişsin kaptanım. Tarifi okuması bile güzel
Ay keşke itiraf etmeseydin. Ne güzel cool takılırdın
Yaşam şekli haline getirmek lazım sağlıklı beslenme ve sporu. Ve bu çok zor bazı şartlardaama belki bu sefer olur ve Özgecim ne dersin
Günaydın canim güzel bir gün olsun
Ben de akşam yemeğini filan bitirdim. Birazdan çay içmece.
Menü tam bağırsak çalıştıralım menu olmus afiyet olsunnbence sadece biraz protein eksik
En sevdiğim konular Özgecim. Bence röfle çok yıpratıyor ama senin saçlar yine de canlı duruyor. Işıltı da güzel. Ama bana kalırsa doğal haline dönmek en güzeli. Hem koyu kumral daha genç gösteriyor insanıHicbir sey yememissiniz tum gun ama sanirim tatil donusu biraz yenilenleri toparlamak istemissiniz.Guzel eksiler gorursunuz umarim yarin.
Evet canim uzun vadeli bir yasam sekli olarak dusunmeliyiz.Her sene yas aliyoruz, organlarimizda yaslaniyor, iyi bakmamiz lazim kendimize Filizcim.Bizde simdi kahvalti yaptik, cay iciyorum bende.Sizede afiyet olsun.Bugun cok camasir yikayacagim butun beyazlar ve siyahlar Sonra utuleyecegim..Birde kuzularimin saclarini kestirmeye goturecegim.Yogun birgun beni bekler.Yarinda ben saclarimi boyatip kestirecegim.Ama cok kararsiz kaldim.Uzun zamandir sari rofleli kullaniyorum fotograflarda gormussundur.Ama kendi koyu kumral sac rengimide ozledim.Yarin yine roflemi yaptirsam yoksa bir delilik yapip kemdi rengime mi donsem? Ne dersin canim?
Bugün tüm internette gezen bı haber var fotoyu görünce o aklıma geldiKilo Bildirimi
Gecen hafta cuma:79.50
Pazartesi:79.15
Bugun:78.15
Fark:1350gr
Ilk kilolar, odemlerhep hizli gider, darisi hedefe ulasana kadar diger kilolarimin basina.
Ellssa Boncuk2307 tomrs FitFiliz
Eki Görüntüle 3624493
Tesekkur ederim , esimin kalp rahatsizligi var bizi biraz korkuttu ama simdi iyi cok sukur.Yaaa çok geçmiş olsunn birsey yoktur ins
Boya saci cok yipratiyor canim, hele sari renk rofleler cok yipratiyor haklisin.Ben sac maskeleri yapiyorum, nemlendirmeye calisiyorum, ne kadar ise yararsa tabiki.Uzun zamandir sari isiltili, ombreli kullandigim icin gozum cok alisti bu renge.Kendi rengimide cok seviyorum aslinda ve haklisin daha genc gosteriyor insani koyu renkler.Yarin kuafor ne derse onu mu yaptirsam, akista kalayimEn sevdiğim konular Özgecim. Bence röfle çok yıpratıyor ama senin saçlar yine de canlı duruyor. Işıltı da güzel. Ama bana kalırsa doğal haline dönmek en güzeli. Hem koyu kumral daha genç gösteriyor insanıZor karar canım. Kolaygelsin
İki sene önce röfle yaptırmıştım ben de Adana'da. Ama o kuaför başka şehre taşınmış Mersin'e. Tatile gidince benim de niyetim vardı yeniden ama bu yüzden kaldı. Şimdi sadece dip boya yaptırırım heralde.
Diğer konuya gelince 44 yaş insanı birden yaslandiriyormus diye birşey okudum. Seneye 44 olmadan önce kilo verip ideal kiloma kavusayim diye uğraşıyorum. İdeal kilom da baya bı uzak şu an banayol çok uzun ama artık ne kadar yaklasabilirsem canım hedefe. Sürekli kendime telkinlerde bulunuyorum ama bir bakiyorum bilinçsizce tıkınıyorim bazen şuurum mu kapaniyor nedir
Evet canim.Kızlar sizede bilgi paylaşımı hakkında ekran görüntüsü geldi mi kk dan
Hangi haber , ben haberlerden uzak kaldimBugün tüm internette gezen bı haber var fotoyu görünce o aklıma geldi
Keto diyet mi yapiyorsunuz? Yine harika birgun olmus.Ellssa Boncuk2307
Sabah 40 dk eliptik
Kahvaltı: omlet ve kabne
Öğlen: protein çikolata ve kahve
Akşam: kabak çorbası (sadece su ve baharatla yapıldı) ve protein kıtırlar
EvetKeto diyet mi yapiyorsunuz? Yine harika birgun olmus.
Harikasiniz , keto hic kolay bir diyet degil bence ama siz cok guzel yapiyorsunuz.EvetKetosisteyim çok uzun süredir. Haftasonu çıkmıştım ama yine girmişim. Ölçüyorum.Devam Yani
Başka türlü hızlı ve minimum kas kaybıyla kilo verilmiyor kiHarikasiniz , keto hic kolay bir diyet degil bence ama siz cok guzel yapiyorsunuz.
Ben kalori sayiyorum, gunluk almam gereken kaloriden 500kalori civarinda eksik aliyorum.Bir noktada kilo vermek yavasliyor, ya da duruyor, o zamanlar biraz can sIkici oluyor.Motivasyonu dusurmeden , birbirimize destek olarak fazlaliklara veda edecegiz, brn inaniyorum.Başka türlü hızlı ve minimum kas kaybıyla kilo verilmiyor kidiğer türlü yani porsiyon kontrolü ile sadece kilomu koruyabiliyorum ya da çok yavaş gidiyor. Önce sdm diye bir diyet yaptım diyetisyenle. O bitince ona benzer besinlerle devam ettirmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz sonuç alırız
Mayista baslmaistim toplamda 3 kilo vermisim bu ay yagdan daha cok gitmis yine bi liste verdide benim o listeye uyma imkanim pek yok bakalim uyabildgm kadar uymaya calisirim artikNasil gecti diyetisyenle randevunuz?
Yalniz olmadigimi gormek guzel :)
Diyet cok uzun soluklu bir surec.Esim 2 yilda yavas yavas ideal kilosuna geldi ve hala kalori sayiyor.Bazen dusunuyorum ideal kiloma ulasinca, istedigim bir seyleri yersem sonra yine dengelemem gerekecek , yoksa yine kilo alacagim..Oyuzden surdurulebilir bir diyet yapmaya calisiyorum.Bakalim nasil olacak..
Oglen misafirinizle biraz kacamakli olmus menunuz ama aksam sadece corba icerek cok guzel dengelemissiniz.Adimlarinizda cok guzel.
Harika bir gun olmus canim
Tekrar gecmis olsun.
Bende yana yakila bunu dusunuyorum.Hergun ogle yemegimi ve atistirmaliklarimi goturecegim okula ama okullar cok tehlikeli.Daha oncede gonullu calismistim okullarda ve surekli tatlilar, abur cuburlar, karbonhidratlar oluyor.Celik bir irade lazim yememek icin.
Canim hic demotive etme kendini.Diyet cok uzun soluklu bir surec.Inisler cikislar olabilir.Bizde robot degiliz ama yeniden baslariz.
Tesekkur ederim kaptanim
Olsun bazen diyetimiz istedigimiz gibi olmayabiliyor bir ogun mesela ama sonra diger ogunlerde, ya da sonraki gunlerde toparlariz.
Hangi haber , ben haberlerden uzak kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?