Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hicbir sey yememissiniz tum gun ama sanirim tatil donusu biraz yenilenleri toparlamak istemissiniz.Guzel eksiler gorursunuz umarim yarin.

Evet canim uzun vadeli bir yasam sekli olarak dusunmeliyiz.Her sene yas aliyoruz, organlarimizda yaslaniyor, iyi bakmamiz lazim kendimize Filizcim.Bizde simdi kahvalti yaptik, cay iciyorum bende.Sizede afiyet olsun.Bugun cok camasir yikayacagim butun beyazlar ve siyahlarSonra utuleyecegim..Birde kuzularimin saclarini kestirmeye goturecegim.Yogun birgun beni bekler.Yarinda ben saclarimi boyatip kestirecegim.Ama cok kararsiz kaldim.Uzun zamandir sari rofleli kullaniyorum fotograflarda gormussundur.Ama kendi koyu kumral sac rengimide ozledim.Yarin yine roflemi yaptirsam yoksa bir delilik yapip kemdi rengime mi donsem? Ne dersin canim?

Kızlar iki akşamlar, yarın tartı günü. Ne çabuk geçti bu hafta sanırım tatil olunca daha hızlı geçiyor. Mavi takıma başarılar bol şanslar diliyorum
Kırmızı takıma da kalpler gönderiyorum böyle tatlı bir kaptanlari olunca cirkinleşemiyor insan

En sevdiğim konular Özgecim. Bence röfle çok yıpratıyor ama senin saçlar yine de canlı duruyor. Işıltı da güzel. Ama bana kalırsa doğal haline dönmek en güzeli. Hem koyu kumral daha genç gösteriyor insanı Zor karar canım. Kolaygelsin
İki sene önce röfle yaptırmıştım ben de Adana'da. Ama o kuaför başka şehre taşınmış Mersin'e. Tatile gidince benim de niyetim vardı yeniden ama bu yüzden kaldı. Şimdi sadece dip boya yaptırırım heralde.

Diğer konuya gelince 44 yaş insanı birden yaslandiriyormus diye birşey okudum. Seneye 44 olmadan önce kilo verip ideal kiloma kavusayim diye uğraşıyorum. İdeal kilom da baya bı uzak şu an bana yol çok uzun ama artık ne kadar yaklasabilirsem canım hedefe. Sürekli kendime telkinlerde bulunuyorum ama bir bakiyorum bilinçsizce tıkınıyorim bazen şuurum mu kapaniyor nedir

Yaaa çok geçmiş olsunn birsey yoktur ins
Tesekkur ederim , esimin kalp rahatsizligi var bizi biraz korkuttu ama simdi iyi cok sukur.

Boya saci cok yipratiyor canim, hele sari renk rofleler cok yipratiyor haklisin.Ben sac maskeleri yapiyorum, nemlendirmeye calisiyorum, ne kadar ise yararsa tabiki.Uzun zamandir sari isiltili, ombreli kullandigim icin gozum cok alisti bu renge.Kendi rengimide cok seviyorum aslinda ve haklisin daha genc gosteriyor insani koyu renkler.Yarin kuafor ne derse onu mu yaptirsam, akista kalayimIyi bir kuaforu yurtdisinda bulmak cok zor ben 17 yildir ilkkez bir Turk kuafor buldum, cok guzel yapiyor ayni Tr’deymisim gibi.Insan alistigi kuaforu ariyor.
Bende kendime ayni seyi soyluyorum canim, en guzel yaslarinda istemedigin kilolardasin, yakisiyor mu sana diyorumBeni hep guzel havalar ve arkadaslar bu hale getirdi Filizcim, yoksa ben sucsuzum.

Kızlar sizede bilgi paylaşımı hakkında ekran görüntüsü geldi mi kk dan
Evet canim.

Bugün tüm internette gezen bı haber var fotoyu görünce o aklıma geldi
Hangi haber , ben haberlerden uzak kaldim

Ellssa Boncuk2307
Sabah 40 dk eliptik

Kahvaltı: omlet ve kabne
Öğlen: protein çikolata ve kahve
Akşam: kabak çorbası (sadece su ve baharatla yapıldı) ve protein kıtırlar

Eklentiler

• 1000272547.webp
    25 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000272550.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000272567.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000272623.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 6
Harikasiniz , keto hic kolay bir diyet degil bence ama siz cok guzel yapiyorsunuz.
Başka türlü hızlı ve minimum kas kaybıyla kilo verilmiyor ki diğer türlü yani porsiyon kontrolü ile sadece kilomu koruyabiliyorum ya da çok yavaş gidiyor. Önce sdm diye bir diyet yaptım diyetisyenle. O bitince ona benzer besinlerle devam ettirmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz sonuç alırız

Ben kalori sayiyorum, gunluk almam gereken kaloriden 500kalori civarinda eksik aliyorum.Bir noktada kilo vermek yavasliyor, ya da duruyor, o zamanlar biraz can sIkici oluyor.Motivasyonu dusurmeden , birbirimize destek olarak fazlaliklara veda edecegiz, brn inaniyorum.

Merhaba, herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Hemen bugün yediklerimi yazayım.

Kahvaltı 10:30
2 Haşlanmış yumurta
3 kaşık kuymak
1 bütün domates
5 zeytin
1 bardak hoşaf
1 bardak çay

Ara
Karpuz

Öğlen 15:00
Tahinli yeşillikli kuru fasulye piyazı 1 kase

Ara
1 şişe maden suyu

Akşam 18:00
1 köfte
1 haşlanmış tavuk butu
3 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
Yarım domates

Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Arkadaşlar okuduğumuz kitapları da mı yazacağız? Ben onu atlamışım. Yarın tartımızı fotoğraflı paylaşacağız onu biliyorum. Benim 1 haftalık deneme sürecim yarından itibaren mi başlayacak yoksa ben ilk Salı günü yazmıştım o günden itibaren mi başlayacak?

Selamlar

Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Yarım domates
1 biber
5 -6 dal.maydanoz
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

11.30 kahve+ su
2 kare bitter çikolata

16.30 ara öğün
3 biberli ekmek
1 dondurma

17.30 akşam yemeği
1 kase salata - 120 gr tavuk eti
tomrs Boncuk2307
Ellssa
2.5 lt su

Mayista baslmaistim toplamda 3 kilo vermisim bu ay yagdan daha cok gitmis yine bi liste verdide benim o listeye uyma imkanim pek yok bakalim uyabildgm kadar uymaya calisirim artik

Hayirli aksamlar hanimlar
Menumu yazayim

Sabah 10.00
3 hurma 2 kayisi 2 ceviz
Tek sekerli cay

Ara orta kahve

Oglen 12.20
Ezogelin corba ekmeksiz yedim

15.30 gibi
2 hurma 1 ceviz

Aksam
Yesil fasulye kavurmasi yumurtali
Bulgur pilavi 3 kasik
2 kasik yogurt
1 kase salata
(Çok acikmistim )

Suan esim birseyler hazirla dior ama bilemiorum umarim ben yemem

2.5 kadar su dahada icerim yatana kadar
4 bin kadarda adim sayim
Spor yapamadim bugun

Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…