- 25 Şubat 2016
- 7.726
- 12.847
- 248
- 31
Body index’ime gore boyumu, kilomu, yasimi, gunluk egzersiz miktarimi goz onune alirsam 2000 ve biraz uzeri kalori almam gerek.Ben 1500 kalori hedefi koydum kendime, haftada 500gr kilo vermeyi hedefleyerek.Cogu zaman 1500kaloriye tamamlayamiyorum menulerimi ama bunun cok altina da dusmek istemiyorum.Cunku hergun yeterli protein, karbonhidrat, yag, lif, mineral, tum besin gruplarindan almaya calisiyorum, kas kaybi yasamamak ve saglikli kilo vermek icin.Çok iyi düşünmüşsün kaloriyi. Ama 1500 değil de sanki 1200 de sağlıklı olur gibi. O kaloride tüm vitamin değerlerini alabilirsin
Harika,ne guzel kilo vermissiniz, tebrik ediyorum.
Allah şifa versin yavrularımızaOğlum hastaydı ama ameliyat olmadı daha, başka bir doktora daha götürdüm. O da aynı şeyleri söyledi ama 2 aylık bir tedavi verdi. 11 ağustosta kontrolü var o zaman belli olacak, tamamen netleşecek
Kitapları yazıyoruz evet, Tartı pazartesi resimsiz cuma resimli. Bir de ablam tartı fotoğrafı atmamışsın hiç şimdiye kadar o yüzden başlangıç saymadım. Yarın başlarsın tartı resminle birlikte, menü ve sporlarını da eklersin. 1 hafta sonra takım kaptanlığıyla bile gelir belki.
yavaş ama güvenli yoldasınBody index’ime gore boyumu, kilomu, yasimi, gunluk egzersiz miktarimi goz onune alirsam 2000 ve biraz uzeri kalori almam gerek.Ben 1500 kalori hedefi koydum kendime, haftada 500gr kilo vermeyi hedefleyerek.Cogu zaman 1500kaloriye tamamlayamiyorum menulerimi ama bunun cok altina da dusmek istemiyorum.Cunku hergun yeterli protein, karbonhidrat, yag, lif, mineral, tum besin gruplarindan almaya calisiyorum, kas kaybi yasamamak ve saglikli kilo vermek icin.Birde diyette ne kadar az kalori alirsak, o kadar iyi kilo verecegimizi dusunuruz ya, aslinda bu dogru degil.Cunku bir anda cok az kalori almaya baslarsak, vucudumuz bir sorun oldugunu dusunur ve kotu gunler icin depolamaya baslar, yani kitlik psikolojisine girer.O yuzden bazen insanlar cok az yiyorum ama kilo veremiyorum derler.Boyle bir donguye sokmamaya calisiyorum vucudumu.Cunku biranda hafta once sizinle diyete baslamamisken, gunluk 2500kaloriden az almiyordum.
Birde ben diyeti zorlastirdigimda, uzun sure devam ettirebilir bir diyet olmuyor, daha onceleride baslayip hedefe ulasamadigim bir suru diyet oldu.Bu sefer oyle olmasin diye, uzun sure surdurebilecegim bir diyet olmasi cabasindayim.Cunku 78 kiloyum ve hedefim 64, daha gidecek cok yolum var..
Tebrik ederim 3bucuk kiloyu atmissiniz uzerinizden bugun itibariyle.Günaydın masterfit ailesi
FitFiliz Ellssa Boncuk2307
Başlangıç :59.6
Geçen cuma: 56.4
Bugün:56.1
% 0.53
Yani 2 gün ketodan çıkınca bu hafta uzun süre aynı kiloda kaldım. Bugün bu kiloyu gördüğüme çok sevindim. Haftaya hedefim 55 li kilolar
Aslinda sizde kilo verirsiniz ayni sekilde ama yavas ve uzun bir surec olur.Eger ki daha kisa surede amaciniza ulasmaksa hedefiniz, sizde ketoyla doğru diyettesiniz.yavaş ama güvenli yoldasınben senin yaptığını yaptığımda ancak kilomu koruyabilirim. Kısıtlamam gerekiyor birazcık
Ona ben de çok zor alıştım sorma joucum. Eskisi gibi olsun istiyorum halaAaaa cumadan cumayamı oldu cumartesi değilmiydii ayy benim kafa gitti cumartesiye tartılamadımm tühhhhEllssa Boncuk2307 yarın tartımı atayim gençleerr
Direnc kilom 60 bakalim neler olacak bu direnci kirabilecekmiyimHarika,ne guzel kilo vermissiniz, tebrik ediyorum.
Suyuna dikkat et bir de belki aldıgın enerji verdiğinden fazladır. Şu an kilonu koruyorsunBen yine tikandim gitmiyor kilom.
O kadar dikkat etmeme ve harekete rağmen +50 çıktım.
Gecen cuma 77.45
Bugün 77.50
Fark +50
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
P.tesiden cumayı değil de cumadan cumayı baz al bence. 1 hafta oluyor o zaman
Ayy 50 lere gelmişsin neredeyse. P tesi görürsün muhtemelenDirenc kilom 60 bakalim neler olacak bu direnci kirabilecekmiyim
Ona ben de çok zor alıştım sorma joucum. Eskisi gibi olsun istiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?