Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hiçbişey Yemedim geçti gitti şükür

Carsamba Menum
Kahvalti 08:30da (550 kalori)

Ara Ogun hastaneden eve gelince 1bucuk gibi. (2 pirinc patlaginin uzerine 1.5 yemek kasigi krem peynir ve sekersiz cay) 100kalori

Oglen saat 3te (Yogurtlu, yesil mercimekli,erişteli, tavuklu corba, 2 kepce) 250 kalori

Aksam 7bucukta (Ev tursusu, buharda fasulye ve havuc, firinda somon baligi) 450 kalori

Toplamda 1350 kalori oldu,eger cok acikirsam belki 1 adet nektarin yerim.
Adimlarim 12.500 oldu bugun, 3 gundur ayagim epey agriyor.Zaten ayagimda problem var , yakinlarda kucuk bir operasyon gecirmistim.Yarin 10bin civarinda sabitlemeye calisacagim adimlari.

Kitap okuyamadim ama Kamelyali Kadin kitabini yarim saat kadar sesli dinledim.
Ellssa FitFiliz Boncuk2307 tomrs

Son düzenleme:
Haftaya burada okullar aciliyor kizlar ve ben ilkokulda hemsirelik yapacagim, 37 yasima girmek uzereyim, bakin neler aldimHemsire tukenmez kalemleri, yara bandi seklinde post-it not kagitlari, gunluk isleri planlamak icin not defteri.Sizlerde kirtasiye urunlerini sever misiniz benim gibi? Ben hala cocuk gibi alir dururum, hatta bazen cocuklarima aliyormusum gibi alip, kendim kullanirim.

Ogrencilerede tatlis stickerlar aldim.Klinige geldiklerinde hediye etmek icin.

Evet ya cevizi hep unutuyorum kayisida ki amacim da bagrsaklari calistirmasi icin zaten gunde 1 veya 2 adet aliyorum
Oglen ararlari is yerinde oldugum icin wvden hazirlamakda zor geliyor ya birazda arkadasa uyuyorum derken abartiyoruz birlikte

Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.
Ben de çol severim. Lise öğretmeniyim ama kalemlutumdan dosyam a , rengarenk kalemlere kadar çeşit çeşit kırtasiye ürünü kullanırım

Günaydın kızlar. Elipitğe çıktım. Haftasonu full kaçamak ödeminin çoğu gitti. İdeal kiloma indikten sonra artık ne kalori saymak ne de zayıflamak için spor yapmak. İkisini de İstemiyorum. Normal insanlar gibi her şeyden normal yemek istiyorum. şu an onu yapsam kilo veremem ama almam da

Eklentiler

• 1000272527.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 2
Afiyet olsun tatlım ❤

Afiyet olsun tatlım menü özenli ve secilmis❤

30 temmuz menüm
Sabah limonlu su

Bir ceviz ve 2 badem ,bir tatlı kaşığı tahin

11 de
Kıymalı nohutlu su kabağı yemeği bir buçuk tabak
Öğleden sonra komsum kahveye geldi
2 buçuk
Sade kahve,iki dilim kabak tatlısı,
Bir avuç çekirdek,iki sıkım tarhana,
Akşam 5 de küçük kase tarhana çorbası
Yürüyüş yapıldı 11 bin
Ellssa Boncuk2307

Kahvaltı: salata ve protein krakerler
Ara : buzlu americano
Akşam: protein içeceği ve 2 kabaktan oluşan püre ( İçinde sadece kabak var) ve biraz yağ

6000 küsur adım
Boncuk2307 Ellssa
Akşam disciden döndüğün belli olmuş geçmiş olsun yeniden
Kizlar biz hastaneden taburcu olduk, evimize geldik cok sukur. Allah tum sifa bekleyen hastalara acil sifalar versin.
Saglik en kiymetli şey
Kan şekerim düştü elim ayağım titriyor ve deli gibi çikolata yemek istiyorum
Sonucu merak ettim canım dayandın mi yedin mi? Böyle anlarda bir kare bitter tuketmek iyi aslında.
Etiket yapmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Ellssa FitFiliz
Hoşgeldin. Normalde esas kaptanlarimiz Ellssa ve Boncuk2307 , şimdilik onları etiketlemen yeterli takımlara girene kadar

Dayandım yemedim sonra geçip gitti biraz duygusal dalgalanma yaşamıştım ondan oldu galiba:))

Günaydın kızlar herkese dün yorgunluktan menü paylasamadim Ellssa Boncuk2307
Dünkü durum şöyle:
30.07

Sabah 11:00 sahanda yumurta, 3 dilim sucuk, biraz tulum peyniri, kendi yaptığım ekmekten bir dilim

13:30 bir kase karpuz ve yoğurt

14:30 kremalı kafeinsiz kahve

16:30 4 köfte yanında da domatesli biber, bir tane de göz hakkı patates

Spor: öğlen salonda bir saat spor yaptım ve akşam da yürüdüm

Eklentiler

• 1000041414.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…