- 30 Mart 2017
- 12.694
- 19.746
- 298
Hiçbişey Yemedim geçti gitti şükürTesekkurler iyiyim, 3gune yakin hastanedeydik ve evimize donduk, onun mutlulugu var.
Menunuz azicik karbonhidrati fazla olmus ama yarin dengelersiniz.
1 adet meyve ya da bir kuru meyve boyle zamanlarda ise yariyor bende, umarim en az kalori ile atlatirsiniz.
Eki Görüntüle 3624205
Kuru meyveleri cok fazla tuketmez iseniz diyetiniz icin guzel bir besin ama birkac tane ceviz, badem ya da yogurt ile tuketirseniz ve gunde 1-2 adet tuketiseniz , cok dengeli olur.
Oglen biraz karbonhidratli bir menu olmus ama sabah ve aksam dengelemissiniz.
Kalori olarak cok kalori almamissiniz ama yogun olarak karbonhidrat tuketmissiniz.Diyette tum besin ogelerine ihtiyac duyar vucudumuz, onlari eksik birakmamaya calisin bence.
Cok tebrik ediyorum siziHiçbişey Yemedim geçti gitti şükür
Sonradan eklemişim seni listeye ama tabloya eklemeyi unutmuşum ablacım kusura bakma cumaya eklerim tabiTakima aldniz die gordumde neyse
Evet ya cevizi hep unutuyorum kayisida ki amacim da bagrsaklari calistirmasi icin zaten gunde 1 veya 2 adet aliyorumTesekkurler iyiyim, 3gune yakin hastanedeydik ve evimize donduk, onun mutlulugu var.
Menunuz azicik karbonhidrati fazla olmus ama yarin dengelersiniz.
1 adet meyve ya da bir kuru meyve boyle zamanlarda ise yariyor bende, umarim en az kalori ile atlatirsiniz.
Eki Görüntüle 3624205
Kuru meyveleri cok fazla tuketmez iseniz diyetiniz icin guzel bir besin ama birkac tane ceviz, badem ya da yogurt ile tuketirseniz ve gunde 1-2 adet tuketiseniz , cok dengeli olur.
Oglen biraz karbonhidratli bir menu olmus ama sabah ve aksam dengelemissiniz.
Kalori olarak cok kalori almamissiniz ama yogun olarak karbonhidrat tuketmissiniz.Diyette tum besin ogelerine ihtiyac duyar vucudumuz, onlari eksik birakmamaya calisin bence.
Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.Haftaya burada okullar aciliyor kizlar ve ben ilkokulda hemsirelik yapacagim, 37 yasima girmek uzereyim, bakin neler aldimHemsire tukenmez kalemleri, yara bandi seklinde post-it not kagitlari, gunluk isleri planlamak icin not defteri. Sizlerde kirtasiye urunlerini sever misiniz benim gibi? Ben hala cocuk gibi alir dururum, hatta bazen cocuklarima aliyormusum gibi alip, kendim kullanirim.
Eki Görüntüle 3624235
Ogrencilerede tatlis stickerlar aldim.Klinige geldiklerinde hediye etmek icin.
Eki Görüntüle 3624236
Diyetisyenler bazen kendi hazırladıkları listeleri veriyor. Ona karşıyım ben. O listeye uymak ayrı bir enerjiBugun diyetisyen gunum bakalim develetin diyetisyeni oldugu icin mi bilmiyorum ama pek bi katkisi olmuo sanki tartiyo gonderio bakalim bu sefer neler olacak
Bu hafta takımlarda olursun büyük ihtimalleTakima aldniz die gordumde neyse
Afiyet olsun tatlım ❤Pazartesi Menum
Kahvalti (Tam kahvaltiyi hazirlarken esim kotu oldugunu soyledi, sadece salatalik ve uzumleri agzima atip, hastaneye geldik.) 100 kalori
Eki Görüntüle 3624063
Oglen (Yogurt ve peyniri yemeden et ve salatalari yedim, 2kucuk lavas ekmegiyle) 700 kalori
Eki Görüntüle 3624065
Aksam (Hastanede yemek saatini kacirdim sadece kurutulmus et ve patlamis misir yiyebildim 400kalori)
Eki Görüntüle 3624066
Toplamda 1200 kalori aldim, 11.600 adim attim.Kitap okuyamadim.
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz tomrs
Hoşgeldin tatlım sanki bir yerden hatırlıyorum seni❤Kimsede beni sormamış hiç terbiyesuzlerrr gelmiyorum ulan
Afiyet olsun tatlım menü özenli ve secilmis❤Carsamba Menum
Kahvalti 08:30da (550 kalori)
Eki Görüntüle 3624226
Ara Ogun hastaneden eve gelince 1bucuk gibi. (2 pirinc patlaginin uzerine 1.5 yemek kasigi krem peynir ve sekersiz cay) 100kalori
Eki Görüntüle 3624229
Oglen saat 3te (Yogurtlu, yesil mercimekli,erişteli, tavuklu corba, 2 kepce) 250 kalori
Eki Görüntüle 3624230
Aksam 7bucukta (Ev tursusu, buharda fasulye ve havuc, firinda somon baligi) 450 kalori
Eki Görüntüle 3624231
Toplamda 1350 kalori oldu,eger cok acikirsam belki 1 adet nektarin yerim.
Adimlarim 12.500 oldu bugun, 3 gundur ayagim epey agriyor.Zaten ayagimda problem var , yakinlarda kucuk bir operasyon gecirmistim.Yarin 10bin civarinda sabitlemeye calisacagim adimlari.
Eki Görüntüle 3624233
Kitap okuyamadim ama Kamelyali Kadin kitabini yarim saat kadar sesli dinledim.
Ellssa FitFiliz Boncuk2307 tomrs
Akşam disciden döndüğün belli olmuşKahvaltı: salata ve protein krakerler
Ara : buzlu americano
Akşam: protein içeceği ve 2 kabaktan oluşan püre ( İçinde sadece kabak var)ve biraz yağ
6000 küsur adım
Boncuk2307 Ellssa
Saglik en kiymetli şeyKizlar biz hastaneden taburcu olduk, evimize geldik cok sukur.Allah tum sifa bekleyen hastalara acil sifalar versin.
Sonucu merak ettim canım dayandın mi yedin mi? Böyle anlarda bir kare bitter tuketmek iyi aslında.Kan şekerim düştü elim ayağım titriyor ve deli gibi çikolata yemek istiyorum
Hoşgeldin. Normalde esas kaptanlarimiz
Dayandım yemedim sonra geçip gitti biraz duygusal dalgalanma yaşamıştım ondan oldu galiba:))Akşam disciden döndüğün belli olmuşgeçmiş olsun yeniden
Saglik en kiymetli şey
Sonucu merak ettim canım dayandın mi yedin mi? Böyle anlarda bir kare bitter tuketmek iyi aslında.
Hoşgeldin. Normalde esas kaptanlarimizEllssa ve Boncuk2307 , şimdilik onları etiketlemen yeterli takımlara girene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?