Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Opsiyonel o canım sanırım. İstiyorsan yani okuyorsan.

Kahvaltı 14.00
Kavurmalı yumurta (yağı alınmış, 3-4 lokma)
Beyaz peynir KK
2 dilim Çavdar
Acur domates
1 tk çilek reçeli

Akşam yemeği 19.00
Fırında patates kabak biber (az yağla)
Yoğurt
Kavun 4 - 5 dilm

Su 2 litre

Spor
6 bin adım
Boncuk2307 tomrs

Teşekkür ederim tatlim❤

Afiyet olsun tatlım, biberli ekmek gözüme battı sadece diğer türlü çok guzel❤

31 ağustos menü
Sabah 10 bir çıktım üzüm
Haşlanmış yumurta, bebe salatalık yeşil biber, bir ceviz,2 badem ,iki l9kma patates haşlama

Öyleden sonra 16 da
9 badem,10 çiğ fıstık,2cicek dolması ,salatalik

Akşam 18 30
Bur kase sebze çorbası, 2bucuk patatesli kıymalı kofte

Akşam yürüyüş yapıldı ,9 bin adım
Ellssa Boncuk2307

Merhaba ameliyat oldu mu yeğeniniz?
Oğlum hastaydı ama ameliyat olmadı daha, başka bir doktora daha götürdüm. O da aynı şeyleri söyledi ama 2 aylık bir tedavi verdi. 11 ağustosta kontrolü var o zaman belli olacak, tamamen netleşecek
Kitapları yazıyoruz evet, Tartı pazartesi resimsiz cuma resimli. Bir de ablam tartı fotoğrafı atmamışsın hiç şimdiye kadar o yüzden başlangıç saymadım. Yarın başlarsın tartı resminle birlikte, menü ve sporlarını da eklersin. 1 hafta sonra takım kaptanlığıyla bile gelir belki.

Afiyet olsun

Mayista baslmaistim toplamda 3 kilo vermisim bu ay yagdan daha cok gitmis yine bi liste verdide benim o listeye uyma imkanim pek yok bakalim uyabildgm kadar uymaya calisirim artik
Yagdan fazla vermissiniz bu ay ne guzel.Kac kilosunuz, hedefiniz kac? Bence illa diyetisyenin menusune uymak zorunda degilsiniz, kendinizde diyete uygun beslenirsiniz.

Ara ogununuz biraz karbonhidratli olmus ama diger ogunlerle dengelemissiniz.

Guzel bir gun olmus sizin icin

Bu haberi gormustum ben

Antibiyotik içeceğim diye ağzıma peynir attım. Off bi lezzetli geldi ki
Peynir benim en buyuk zaaflarimdan biri, hatta buyuk bir askta diyebiliriz

Cok guzel birgun olmus

Inşallah tebrikler canm ,çok güzel ilerliyorsun tatlim❤
Tesekkur ederim

Yine guzel birgun olmusKabak cicegi dolmasina bayilirim, ellerinize saglik.

Hmm tamam anladım teşekkür ederim

Persembe Menum
Kahvalti (Kapya biber, 5mantar,1 domates ve 2 yumurta ile sebzeli yumurta, yesilikler, sebzeler, zeytin,peynir, ekmek) 450kalori

Aksam (Yarim tortilla lavasin icine tavuk, domates, sogan, maydanoz ile tantuni.Yaninda ev tursusu ve semizotu salatasi.Sonra doymadim biraz daha tavuk yedim.2.fotografta gorebilirsiniz.) 500 kalori

Bugun ara ogun yapamadim, asiri kosturmacali birgundu.Birazdan 1 meyve yerim, belki birazda findik.Toplamda 950 kalori oldu.Epey az oldu kalorim, arttirmaya calisacagim.Kalorimi 1500un altina dusurmek istemiyorum, vucudum kitlik psikolojisine girip, kilo vermeyi birakmasin diye.
Spor:17400 adim
Kitap malesef okuyamadim.

Ellssa Boncuk2307 tomrs FitFiliz

Yaaa çok geçmiş olsun rabbim daha yaşatmasın allah acil şifalar diliyorum insallahh

Çok iyi düşünmüşsün kaloriyi. Ama 1500 değil de sanki 1200 de sağlıklı olur gibi. O kaloride tüm vitamin değerlerini alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…