Menum cok güzel canımPersembe Menum
Kahvalti (Kapya biber, 5mantar,1 domates ve 2 yumurta ile sebzeli yumurta, yesilikler, sebzeler, zeytin,peynir, ekmek) 450kalori
Eki Görüntüle 3624678
Aksam (Yarim tortilla lavasin icine tavuk, domates, sogan, maydanoz ile tantuni.Yaninda ev tursusu ve semizotu salatasi.Sonra doymadim biraz daha tavuk yedim.2.fotografta gorebilirsiniz.) 500 kalori
Eki Görüntüle 3624680
Eki Görüntüle 3624681
Bugun ara ogun yapamadim, asiri kosturmacali birgundu.Birazdan 1 meyve yerim, belki birazda findik.Toplamda 950 kalori oldu.Epey az oldu kalorim, arttirmaya calisacagim.Kalorimi 1500un altina dusurmek istemiyorum, vucudum kitlik psikolojisine girip, kilo vermeyi birakmasin diye.
Spor:17400 adim
Kitap malesef okuyamadim.
Eki Görüntüle 3624682
Ellssa Boncuk2307 tomrs FitFiliz
bende bu hissi yasamak istiyorum
Dışarıdayım halaTamamdir kaptanim, siz ne zaman uygun olursaniz, ben ara ara gelip bakiyorum siteye.
Geçmiş olsun tatlimBugun karın agrısından hep uzandım halim hic yok malesef
Takımları bir an önce kursanız iyi olur canım.Dışarıdayım haladiyet dışı bir şeyler oluyor umarım p tesiye yansımaz
Çok teşekkür ederim ilkim rakibem kaptanım
Eve geçince haber vereceğimTakımları bir an önce kursanız iyi olur canım.
Ben sizden haber bekliyorum.SIk sIk giriyorum siteye.Eve geçince haber vereceğim
Tamamdir kaptanim, siz ne zaman uygun olursaniz, ben ara ara gelip bakiyorum siteye.
Geldim. BaşlayalımBen sizden haber bekliyorum.SIk sIk giriyorum siteye.
Biskuvi, gofret, borek birarada biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama bugun odul ogunu yaptiniz belkide, afiyet olsun.Nerede yasiyorsunuz, hep denize gittiginizi okuyorum, tatilde misiniz, yoksa deniz kenarinda mi yasiyorsunuz?İyi akşamlar
Sabah 7.30 armut
Denizden önce yedim.
Kahvaltı 11.00
Salatalik
Yarım domates
Biber
2 kk Peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
Ara öğün 14.00
Kahve + su
2 bisküvi 2 gofret
3_4 fındık 2 kaju
Akşam 18.15
4_5 YK nohut
4_5 YK yoğurt
1 küçük dilim lorlu börek
1.5 saat yüzme
2 lt su
Boncuk2307
tomrs Ellssa
Ne guzel, cok sevindim sizin adiniza.Yuzmek bence en guzel spor.Çok güzel canım hic kilo almamışım yüzmek bile işe yaramış bana eve geldim kilo aldım
Yol arkadasligi cok guzel Filizcim.Bezelye cipside oyle.Yolumuz uzun olsa da yol arkadasligi güzel canım benim iyi ki geldin
Ben de bu cipsi kalorisi azdır nasılsa diyerek yiyordumboşuna cabalamayayim bari. Ve evet tablolar harika gerçekten. Boncuk2307
Seni gecemedim yine spordao kadar ugrasmistim tomrs kaptanım (bu arada ismin Tomris mi yoksa öylesine sectigin bir ad mi bu?)
Ben de teşekkür ederimm.Tutku44 ün yoklugunu hissettirmemişimdir inş
Cok gecmis olsun, simdi nasil oldunuz? Bir yediginiz mi dokundu acaba?Bugun karın agrısından hep uzandım halim hic yok malesef
Tursu aslinda eger ev yapimi ise, diyette masum bir gida.Sadece tuzlu olmasindan oturu vucuttaki suyu tutabilir, ya da yuksek tansiyonu olan birisi icin sIkintili olabilir ama proteinli yemeklerin yaninda az az tuketilebilir.Ben 2gunde bir ogunumde tuketiyorum.Menum cok güzel canım
Turşu pek masum degil diyette fazla geldi gözüme
Cok guzel birgun olmus sizin icin, menuzx spor, su, kitap..SahaneKahvaltı 11:00
2 yumurtalı menemen
1 salatalık
Çeyrek muz
5 ev zeytini
3 dilim Kaşar peynir
3 dilim Beyaz peynir
1 kupa bitki çayı
Ara
3 dilim Karpuz
Öğlen 15:00
3 kaşık tahinli salatalı kuru fasulye piyazı
Ara
Maden suyu
1 çatalın ucuyla kek
Akşam 18:30
100 gr makarna
90 gr kavrulmuş kıyma
1 kase Salata
Ara
2 dilim Karpuz
Su: 2 litre (yatana kadar 3e tamamlayacağım)
Spor: 20 dk Leslie - yemek pişirirken yaptımyemek yapmayı ve spor yapmayı normalde çok sevmem ama resmen ikisi de birbirine eğlence kattı, çok hoşuma gitti
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 175-196)
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Böyle yorumla mı yapacagım. Alıntı nedir onu bilmiyorum mesela
2.takim arkadasimBöyle yorumlar mı yapacagım. Alıntı nedir onu bilmiyorum mesela
Jou mavi takım arkadaşım
O tatilden döndü. Güzel ödem atar şimdi
Hoşgeldin canım tekrardanSelam arkadaşlar, nasılsınız?
Ben burdan giderken 50 kg idim şimdi oldum 71 kg.
Bugün başladım tekrar diyete.
Artık kilo koruma dönemine geçince de diyetteymis gibi hayatıma devam edeceğim.
Yoksa al ver al ver olmuyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?