Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ KİLO
armin83 56.10
60'LAR LİGİ KİLO70'LER LİGİ KİLO
Candysisters 60.50 Ellssa 74.30
Dil-i bitab 62.60 sibel_84 77.50
tomrs 63.50 Yawrukush 78.15
bluegreeneyes 63.65 Boncuk2307 78.45
L Lightning 64.70 FitFiliz 79.40
D Deltavealfa 68.65
80' LER LİGİ KİLO
ummhnisa 83.90
Tutku44 88.40
ALTIN LİG KİLO
Lotus1234 103.00

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (01.08.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Sadece 1 hafta canım evet sırayla Yawrukush kaptanla yarışmak isteyen kişileri seçiyorsunuz.
Yorum yapmakta özgürsün canım dilediğince motive edebilirsin

Ellerine emeğine sağlık boncukum

Sizin bu tablolariniza bayiliyorum kaptanim, harikasiniz.

İyi akşamlar
Sabah 7.30 armut
Denizden önce yedim.

Kahvaltı 11.00
Salatalik
Yarım domates
Biber
2 kk Peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe

Ara öğün 14.00
Kahve + su
2 bisküvi 2 gofret
3_4 fındık 2 kaju

Akşam 18.15
4_5 YK nohut
4_5 YK yoğurt
1 küçük dilim lorlu börek

1.5 saat yüzme
2 lt su
Boncuk2307
tomrs Ellssa

Yolumuz uzun olsa da yol arkadasligi güzel canım benim iyi ki geldin
Ben de bu cipsi kalorisi azdır nasılsa diyerek yiyordum boşuna cabalamayayim bari. Ve evet tablolar harika gerçekten. Boncuk2307
Tebrikler canm harika bir dönüşüm ve değişim olmuş darısı bizler e insallah
Seni gecemedim yine sporda o kadar ugrasmistim tomrs kaptanım (bu arada ismin Tomris mi yoksa öylesine sectigin bir ad mi bu?)
Çok teşekkür ediyorum ❤❤❤❤ ,tüm takım arkadaşlarıma FitFiliz kaptanim güzel bir yarışma oldu teşekkür ederim❤ ellerine emegine saglik Boncuk2307 tatlim❤
Ben de teşekkür ederimm. Tutku44 ün yoklugunu hissettirmemişimdir inş

Afiyet olsun tatlim❤ bir iki cisli şeylerden gördüm ama yüzme harika yakmışsındır cislilari

genelde sabah aksam yürüyüş yaptığım içindir,evde de bölgesel çalışmak istiyorum zaman zaman, ismim tomris değil gerçek adım ayse çok güzeldi seninle yarismak canm çok çok iyiydin aratmadin bence

60 lar liginden silinmeye doğru gitmek çok heyecan vericiii

Ellerine sağlık tatlımm
tomrs tebrik ederim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…