Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar biz hastaneden taburcu olduk, evimize geldik cok sukur. Allah tum sifa bekleyen hastalara acil sifalar versin.
Amin canım evine hoşgelmişsin
Teşekkür ederim canım.nasilsın
Sen de hoşgeldin canımm nasıl geçti tatil
Kan şekerim düştü elim ayağım titriyor ve deli gibi çikolata yemek istiyorum
Geçmiş olsun canım
Nasil ya kuru kayisi masum degil mi mesela
Malesef. Sayısına dikket ediyoruz o yüzden

Menunuz guzel olmus, afiyet olsun.

Afiyet olsun tatlım menü super❤
Tesekkur ederim.

Çok geçmiş olsun canım hiç ağrın olmamış mıydı. Dikkat et kendine

Amin canım. Çok zormuş gerçekten canım gelmiş geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim kaptanim.

Amin canım evine hoşgelmişsin

Sen de hoşgeldin canımm nasıl geçti tatil

Geçmiş olsun canım

Malesef. Sayısına dikket ediyoruz o yüzden
Cok sukur evimize donduk, eksik olmayin.

Ellerine emeğine sağlık canım

Yawrukush canım seni de tebrik ediyorum. Hastanede olman bile engel olmamış kilo vermeni

Kırmızı kaptan sensin. Yapacağın şey mavi takım kaptanını seçip takımları kurmak sonrasını sen zaten biliyorsun canım. Kolay gelsin

Kizlar bu hafta kirmizi takim kaptanligini bana yazmis boncuk ve Ellsa kaptanlar, cok tesekkur ederim.Aslinda takimda bayagi comezim, umarim layigiyla, kirmizi takima destek olabilirim.
Mavi takim kaptanini secmem gerekiyormus, bunun icin eger uygun gorurse armin83 arkadasimi secmek isterim.Menuleri, sporlari ile ondan guzel bir motivasyon alacagimizi ve guzel bir yol arkadasligi yapacagimizi dusunuyorum.
Ellssa Boncuk2307

Tesekkur ederim kaptanim, mesajinizla mutlu ettiniz beni.Diyet yaparken destek gormek cok kiymetli.

Çok teşekkür ediyorum ❤❤❤❤ ,tüm takım arkadaşlarıma FitFiliz kaptanim güzel bir yarışma oldu teşekkür ederim❤ ellerine emegine saglik Boncuk2307 tatlim❤

Ya ben tamamen kilo vermeye odaklandım için buradaki sistemi okusam da anlamadım. Kaptan me iş yapıyor tam olarak hayır yani menü yorumlamaksa ben azıcık meyve görsem yanlış buluyorum onu fazla glikoz diye keto yaptıgım için. Bir de kişileri mi seçiyoruz.

Inanin bende suan tam boyleyimTakimimiza takim arkadaslarimizi secip, onlarin gunluk menu ve egzersizlerine nacizane yorum yapip, destek oluyoruz diye gozlemledim.

FitFiliz ve tomrs kaptanlarim, sizlerde cok keyifli bir hafta gecirmemize yardim ettiniz, tesekkur ederiz.
Teşekkür ederim ❤sende çok çok iyiydin örnek menülerinle mest ettin ism olarak anımsadım eski zamanlardan, seni daha iyi tanımış olduk iyiki geldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…