Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şalgam içtim tuttu o beni
oralıyım ben de canım

menüm
15.30: 3 dilim chia tohumlu ekmek+ 3 yumurta+ 7 zeytin 1 dilim peynir 1 kaşık tahin pekmez
17.00: 1 fincan Türk kahvesi
19.00: 1 bardak acısız şalgam
2 litre su
Emzirmeye devam
Yarım saat vakumlu koşu bandı
4.300 adım
Ellssa Boncuk2307

Kızlar yarın benden tartı fotoğrafı gelmeyecek maalesef spontane misafirliğe diye geldiğimiz yerde yatılı kalıyoruz ama bugün tartıldım 79.6 çıktım. Pazartesi tartıda 81.4 diyordu, fark -1.8 kg

Evet dikkat ettim bu sefer uykusuzluk gec3 isi ödem yapacak

7 Ağustos menüm
Sabah maden suyu limonlu
8 de
6 kayısı çekirdeği, 3 badem,

11 de
Haşlanmış yumurta, bir dilim tb ekmegi yarisi kaşarlı ,bir dilim kavun
12 d3
bir bardak kefir

Öğleden sonra gün toplantısı

14 buçuk

3sıkım çiğ köfte, bir kase salata, iki marul,tadımlık börek, yarim dilim kıbrıs tatlisi
Ara sade kahve bir ceviz

Akşam 18 de
tadımlık paça, tadimlik bulgur pilavi,2 badem, bir c3viz

Akşam 10 bin adım, yuryusde acıktığını hissettim hemde bayagi Boncuk2307 Ellssa Yawrukush

Hatırlandığıma sevindim Gerçekten öyle bağımız çok güzeldi en son bikaç arkadaş burdan ayrılıp watsap üzerinden görüşüyordu
Aaaa hatirliyorum seni hatirlamaz miyim cok zaman gecti ustunden ama o gruptan cogu kizi hatirliyorum, guzel bir bag kurmustuk

Aa ne guzel olmus, keyifli tatiller canim..

Benim iş hep devam canım saglikciyim ben tatil yok bizde.
Dönemiyorum o azim yok
Bu cumartesi denemeye gireyim diyorum belki azim gelir
Sizde mi saglikcisiniz, Allah kolaylik versin.Menuleri hergun yazarsaniz azim gelir bence.

Cok sevindim saclarini begenmene Filizim, yakismistir sana.Gule gule , guzel gunlerde kullan canim.Bugun ilkkez telefonum 1saat kadar cekti okulda, herkese mesaj attim sevincten.Grubada geldim , kimsecikler yoktu..

Cok guzel olur umarim yeni diyetiniz, bizde gecen sene oglumla diyet yapmistik cok keyifliydi.

Harikasin gercekten, ben diyette zorlandigim an senden destek aliyorum biliyor musun? Okulda diyete devam ediyorum canim.Sadece oglen yemegimi orada yiyorum.Okuldanda yemek almiyorum evden goturuyorum.1ltde kahve yapiyorum, tum gun iciyorumAma kahve kafeinsiz, kotu ornek olmayayimKeyifli tatiller tekrar.

Ay yok yapıyorum ben. sadece tüm gün havuz da kızımın peşinde takıldım. 4 yaşında. Ay ama iyi hareket ettim . Dev bir sırt çantasıyla 8000 adım atmışım
Nasil guzel spor olmus

Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrik ediyorum.Bugun bence oldukca az yemissin, egzersizinde cok guzel.

Aksam ve sabah cok guzel beslenmissin canim.Oyuzden dengelenmis.Guzel eksiler gorursun insallah.

Persembe Menum
Sabah 6:45te (550 kalori)

Oglen 1bucukta (300kalori)

Isten eve gittim saat 6bucuk gibi restorana gittik ama restorandan once tartildim.Sabah ise gitmeden tartilmayi unuttum, aceleyle ise yetiseyim diye ciktim evdenTahminim sabah tartilsam daha cok eksi gorurdum.Neyse uzatmayayim aksam yemegim odul ogunu oldu, fotografin haricinde cacik ve coban salatada yedim.

Spor:11.500 malesef is yerinde evdeki kadar aktif degilim, adimlarim epey azaldi.

Boncuk2307 Ellssa

Günaydın kızlar
Bugün evden erken çıkacağım. Bu yüzden erken tartıldım. En son 25 temmuzda 83.8 dim.
Bugün 83.3 geldim. 2 haftada yarım kg vermişim .Ben kilo alırım zannediyordum ama tam tersi oldu. Bu hafta takımlara girebilirim kaptanlarim . Salmak istemiyorum kendimi
Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_20250808_071941.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 11
Inşallah ksotan teşekkür ederim

Günaydın canim. Bak ise yarıyor emek gostermek Özgecim. İyi ki başladık bence yeniden. Biraz daha bu düzene alisalim çok daha iyi olur her şey
Günaydın
Aa tartı günü bugün mü
Unutmuşum
Bir sürü su içtim sabah beri
Günaydın canim. Tartı günü değişmiş ben de epey bi alisamamistim. Kontrol de pazartesiymis artik

Tebrik ediyorum

Canim regli oldum, ise basladim bu hafta duzenim biraz degisti.Klinikte hic yurumuyorum.Cogunlukla organtasyonlar ve egitimler oluyor bu hafta, paso oturuyoru.Umarim sali gunu cocuklar okula gelince adimlarim artar

Havalimanindayim ben de şimdi. İstanbul'a gidiyoruz önce. Ordan da Çanakkale.
Biraz tatil vakti yani. Boncuk2307 bu hafta da hazırlıkta olayım kaptiskom.
Iyi yolculuklar ve cok keyifli tatiller canim

Artar bence adım sayın okullarda çok yürünüyor. Okula gittiğim günlerde gitmedigim günden daha çok adım atıyordum sabit sınıfım olmasına rağmen. Akşam yemeği sonrasında biraz da spor eklersek tam oluyor

Hadi bu sefer başarılar sibelcim. İki kişi olunca diyet de daha güzel olur. İki oğlun mu var bilmiyordum. Yaşları kaç peki? Şimdiden başarılar hepinize okullarda Düğüne kaç gün kaldı?
İki oğlum bir kızım var canım.
Büyük oğlum 12 yaşında
Kızım 8 yaşında
Ufaklık 3 yaşında. .
Okullar mevzusunu daha düşünemiyorum. Bu sene benim sınıf 4. Bayağı tempolu geçecek. Dugune de birşey kalmadı 23 ünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…