Karbonhidrat çok su tutuyormuş yaa. Ondanmış o tartıdaki saçmalık.Selam güzeller
Kör Topal gidiyor benim diyet. 83.2 oldu bugün. Dün biraz ekmekli bir gün oldu yoksa kesin 82 lerdeydim
Geçmiş olsun ilk kez duydum .kuzenimde de yıllardır kapakçıkta sarkma var. Uzun yürüyemez yorulur hemenCanlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim
Tam bir yaz menüsüGünlük Beslenme ve Aktivite Raporu – 6 Ağustos
Kahvaltı (14:00 civarı)
2 dilim çavdar ekmeği
Salatalık, domates, biber
1 kk beyaz peynir
Ara Öğün (18:30)
Birkaç tuzlu çubuk kraker
Akşam Yemeği (20:00)
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurtlu spagetti makarna
1 küçük dilim karpuz
Detoks / Ek Takviyeler:
1 bardak limonlu maydanoz suyu
1 litre kiraz saplı dukan çayı (devam ediyor)
Su Tüketimi:
Günlük hedef 2 litreye tamamlanıyor (şu an 2L’ye yakın)
Fiziksel Aktivite:
Şu ana kadar 5029 adım (yürüyüş yapmayı düşünüyorum)
Ellssa armin83 Yawrukush
Benim iş hep devam canım saglikciyim ben tatil yok bizde.Oo kimleri görüyorum. Nasılsın canım. Döndün mu aramıza
Tatil devam mı yoksa ise başladın mı?
Evet bu ara hergun dondurma yiyorumKarbonhidrat çok su tutuyormuş yaa. Ondanmış o tartıdaki saçmalık.
Geldimm canım. Saat kaç ordaIlk defa okulda kadinlar kulubune girebildim.Kimse gelmiyor yahu gruba..Tek basima diyet yapiyorum.Nerede diyetdaslarim?
Ben bugün oğlumla birlikte İsveç diyetine başladık. Gün gün tartilacagiz. Ayın 19 unda memlekete geçeceğiz. Bende yeni geldim kavuştum evime sayılır. Bugün temizliğe de başladım. Geri döndükten sonra yapamam artık. Ondan sonra da okullar başlıyor. 25 inde büyüğün okulu başlıyormuş. Bizim ki Eylül 1 de başlar. Sonra maratona kaldigimiz yerden devam ederiz artık.Evet bu ara hergun dondurma yiyorum
Dün sabah 1 bardak ayran
Öğlen 3 parça kıymalı
Akşam yarım et dürüm yedim.
Öyle olunca düzenli gitmedi.
Yarın birimde kahvaltı etkinliği var. İpin ucunu tutmaya niyet etmişken bende kilolara veda partisi olarak amaclayayim diyorum
Şu ara yaptığım tek etkinlik suyu artırıp yemeği erken saatte kapatmak.6 dan önce yemek bitmiş oluyor.
Yaz dönemi ev çok sıcak olduğundan genelde başka yerlerde aksamliyirum o yüzden akşam menüm belli olmuyor.
Şuan gidişatım bu şekilde
Ellssa FitFiliz sibel_84
Çok üzüldüm ya bu kadar önemli birşey için bir ay bekletilmene. Sen kendine dikkat et canım. Spor filan azalt hatta bence, en azından 9 eylule kadar. Geçen menundeki spora baktım valla benden 3 kat fazlaydı boncukcum. Bu sıra yorma nolur o kadar kendiniTaa 9 eylüle verdiler günü, 1 ay daha sporsuz geçecek gibi duruyor.Dr ultrasonla bakmıştı zaten dün o zaman söyledi kaçak var diye. Bugün ayrıca acile de gittim çarpıntım olunca. Kan tahlili yaptılar.
Teşekkür ediyorum ablam
9 eylülde takılacak holter, bugün de acile gittim EKG ve kan tahlili yapıldı. Tam 1 saat bekledim acilde girebilmek için e tabi o saate de ne çarpıntı kaldı ne bir şey yani. Çok sinir oldum
Tahir&güney kuaför diye bir yerde yaptırdım. Google maps yorumlarindan buldum onları. Baya iyi oldu bence. Sen de mi buralardasin?Kız Adana’da kime yaptırıyorsun ombre
Saglikci olduğunu hatırlıyorum evet. Bilmem ki yazmayınca heralde yıllık iznini kullanıyorsun sanmistim canım. Bence kesinlikle denemeye gir ve daha sık gelBenim iş hep devam canım saglikciyim ben tatil yok bizde.
Dönemiyorum o azim yok
Bu cumartesi denemeye gireyim diyorum belki azim gelir
Hadi bu sefer başarılar sibelcim. İki kişi olunca diyet de daha güzel olur. İki oğlun mu var bilmiyordum. Yaşları kaç peki? Şimdiden başarılar hepinize okullardaBen bugün oğlumla birlikte İsveç diyetine başladık. Gün gün tartilacagiz. Ayın 19 unda memlekete geçeceğiz. Bende yeni geldim kavuştum evime sayılır. Bugün temizliğe de başladım. Geri döndükten sonra yapamam artık. Ondan sonra da okullar başlıyor. 25 inde büyüğün okulu başlıyormuş. Bizim ki Eylül 1 de başlar. Sonra maratona kaldigimiz yerden devam ederiz artık.
Kaptanım tatile geldim kızımla 2 günlük. Oda kahvaltı normalde ben kahvaltısız aldım ki yemeyeyimarmin83 kaptanim nasilsin , diyet nasil gidiyor?
Erkenmiş. Niye o kadar erken başlıyor . Özel okul muBen bugün oğlumla birlikte İsveç diyetine başladık. Gün gün tartilacagiz. Ayın 19 unda memlekete geçeceğiz. Bende yeni geldim kavuştum evime sayılır. Bugün temizliğe de başladım. Geri döndükten sonra yapamam artık. Ondan sonra da okullar başlıyor. 25 inde büyüğün okulu başlıyormuş. Bizim ki Eylül 1 de başlar. Sonra maratona kaldigimiz yerden devam ederiz artık.
Ay yok yapıyorum ben.Ilk defa okulda kadinlar kulubune girebildim.Kimse gelmiyor yahu gruba..Tek basima diyet yapiyorum.Nerede diyetdaslarim?
İyi tatiller canim. Kız kıza tatil de kimbilir nasıl güzeldir. Ben de istiyorum kizlarimla tatil henüz gerçekleştiremedi ama mutlaka bir günKaptanım tatile geldim kızımla 2 günlük. Oda kahvaltı normalde ben kahvaltısız aldım ki yemeyeyimen fazla omlet söylerim ya da o tarz bir şey. Ama kafaya koyduğum için bugün tek öğün gibi yaptım. Darısı diğer güne. Akşam anca okudum biraz yazışmalarınızı
Sen nasılsın. Okulda diyet yapabiliyor musun
İyi tatiller canim. Kız kıza tatil de kimbilir nasıl güzeldir. Ben de istiyorum kizlarimla tatil henüz gerçekleştiremedi ama mutlaka bir gün
Siz de bol bol eğlenin &dinlenin.
Böyle birşey var ama yanimda taşımam gerekBen bugün oğlumla birlikte İsveç diyetine başladık. Gün gün tartilacagiz. Ayın 19 unda memlekete geçeceğiz. Bende yeni geldim kavuştum evime sayılır. Bugün temizliğe de başladım. Geri döndükten sonra yapamam artık. Ondan sonra da okullar başlıyor. 25 inde büyüğün okulu başlıyormuş. Bizim ki Eylül 1 de başlar. Sonra maratona kaldigimiz yerden devam ederiz artık.
Yok balım izne değil depresyona girdimÇok üzüldüm ya bu kadar önemli birşey için bir ay bekletilmene. Sen kendine dikkat et canım. Spor filan azalt hatta bence, en azından 9 eylule kadar. Geçen menundeki spora baktım valla benden 3 kat fazlaydı boncukcum. Bu sıra yorma nolur o kadar kendini
Tahir&güney kuaför diye bir yerde yaptırdım. Google maps yorumlarindan buldum onları. Baya iyi oldu bence. Sen de mi buralardasin?
Saglikci olduğunu hatırlıyorum evet. Bilmem ki yazmayınca heralde yıllık iznini kullanıyorsun sanmistim canım. Bence kesinlikle denemeye gir ve daha sık gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?