Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar selaam. Biz dün ani bir kararla bugün için kısa bir tatile karar verdik. O yüzden şehir dışına çıktık. Ben sabah tartı aldım gene de. Yarın sabahı bugüne sayarım.(sorumluluk desen var )
Menüm
Sabah 9 : 1 yumurta
Akşam 19.00 balık ve 2 köfte
Tek öğün gibi yaptım

Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• 1000274627.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000274553.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 15
Geçmiş olsun ilk kez duydum .kuzenimde de yıllardır kapakçıkta sarkma var. Uzun yürüyemez yorulur hemen

Tam bir yaz menüsü

Karbonhidrat çok su tutuyormuş yaa. Ondanmış o tartıdaki saçmalık.
Evet bu ara hergun dondurma yiyorum
Dün sabah 1 bardak ayran
Öğlen 3 parça kıymalı
Akşam yarım et dürüm yedim.
Öyle olunca düzenli gitmedi.
Yarın birimde kahvaltı etkinliği var. İpin ucunu tutmaya niyet etmişken bende kilolara veda partisi olarak amaclayayim diyorum
Şu ara yaptığım tek etkinlik suyu artırıp yemeği erken saatte kapatmak.6 dan önce yemek bitmiş oluyor.
Yaz dönemi ev çok sıcak olduğundan genelde başka yerlerde aksamliyirum o yüzden akşam menüm belli olmuyor.
Şuan gidişatım bu şekilde
Ellssa FitFiliz sibel_84

Ilk defa okulda kadinlar kulubune girebildim.Kimse gelmiyor yahu gruba..Tek basima diyet yapiyorum.Nerede diyetdaslarim?
Geldimm canım. Saat kaç orda yatmadan bir bakayim demiştim gruba. Diyettaş sayılmam bu sıra pek. Sıkı bir kırmızı takım taraftarıyım sadece
Saçlarım güzel oldu beğendim. Seninki de çok güzel duruyordu canım. Güle güle kullan
Okuldan girebilmene de ayrıca sevindim. Yarın için basarilaaarrr

Ben bugün oğlumla birlikte İsveç diyetine başladık. Gün gün tartilacagiz. Ayın 19 unda memlekete geçeceğiz. Bende yeni geldim kavuştum evime sayılır. Bugün temizliğe de başladım. Geri döndükten sonra yapamam artık. Ondan sonra da okullar başlıyor. 25 inde büyüğün okulu başlıyormuş. Bizim ki Eylül 1 de başlar. Sonra maratona kaldigimiz yerden devam ederiz artık.

Çok üzüldüm ya bu kadar önemli birşey için bir ay bekletilmene. Sen kendine dikkat et canım. Spor filan azalt hatta bence, en azından 9 eylule kadar. Geçen menundeki spora baktım valla benden 3 kat fazlaydı boncukcum. Bu sıra yorma nolur o kadar kendini
Kız Adana’da kime yaptırıyorsun ombre
Tahir&güney kuaför diye bir yerde yaptırdım. Google maps yorumlarindan buldum onları. Baya iyi oldu bence. Sen de mi buralardasin?
Benim iş hep devam canım saglikciyim ben tatil yok bizde.
Dönemiyorum o azim yok
Bu cumartesi denemeye gireyim diyorum belki azim gelir
Saglikci olduğunu hatırlıyorum evet. Bilmem ki yazmayınca heralde yıllık iznini kullanıyorsun sanmistim canım. Bence kesinlikle denemeye gir ve daha sık gel

Hadi bu sefer başarılar sibelcim. İki kişi olunca diyet de daha güzel olur. İki oğlun mu var bilmiyordum. Yaşları kaç peki? Şimdiden başarılar hepinize okullarda Düğüne kaç gün kaldı?

armin83 kaptanim nasilsin , diyet nasil gidiyor?
Kaptanım tatile geldim kızımla 2 günlük. Oda kahvaltı normalde ben kahvaltısız aldım ki yemeyeyim en fazla omlet söylerim ya da o tarz bir şey. Ama kafaya koyduğum için bugün tek öğün gibi yaptım. Darısı diğer güne. Akşam anca okudum biraz yazışmalarınızı
Sen nasılsın. Okulda diyet yapabiliyor musun

Erkenmiş. Niye o kadar erken başlıyor . Özel okul mu

İyi tatiller canim. Kız kıza tatil de kimbilir nasıl güzeldir. Ben de istiyorum kizlarimla tatil henüz gerçekleştiremedi ama mutlaka bir gün
Siz de bol bol eğlenin &dinlenin.

Böyle birşey var ama yanimda taşımam gerek
Bu sıcakta zor
Ama güzel bence sürdürülebilir

Yok balım izne değil depresyona girdim
Daha güzel günler gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…