Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yabancıya gitmemisim
sibel_84

Buralarda takılıyorum nasılsa katilayim hadi eşitlik olsun
Mavi kaptan kim
sibel_84
Gel gel yamacıma gel
Eline sağlık canım benim
Değişik ve karışık bir menü olmuş canım. Sünger çekip başlıyoruz. Bu hafta asilmamiz lazım lutfen
Eskilerden kim kaldı. Bir sen Bir de ben

Ben bıraktım diyeti devam etmiyorum maalesef. İnşaallah yine kendimi toparlayınca gelirim ilerde bir gün.

@Azmet5255@Candysisters@Beklenen2@ummhnisa@Deltavealfa Mthn83

Mavi takımın nadide cicekleri..
Hepinizden ricam, şöyle bir arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Burası bir yarışma alanı değil, bir destek grubu. Amacımız birbirimizi desteklemek, motivasyonumuzu yüksek tutmak ve en önemlisi de bu süreci birlikte keyifli hale getirmek.
Biliyorum, her birinizin burada olma sebepleri farklı. Kimimiz sağlığımız için, kimimiz aynada gördüğümüz kişiyi daha çok sevmek için, kimimiz de o çok sevdiğimiz kot pantolona tekrar sığabilmek için buradayız. Ama ortak bir noktamız var: Hepimiz daha iyi bir versiyonumuza ulaşmak istiyoruz.
Unutmayın, bu bir sprint değil, bir maraton. Hızlı sonuçlar peşinde koşmak yerine, kalıcı ve sürdürülebilir alışkanlıklar edinmeye odaklanacağız. Elbette hepimizin zorlandığı günler olacak. O günlerde kendinize bir mola verin. O çok sevdiğiniz tatlıyı yiyin, sonra da "yarına daha güçlü devam edeceğim" deyin. Kendinize karşı acımasız olmayın, çünkü bu yolculukta en büyük destekçiniz sizsiniz.
Beraber yürürken düşmeler de olacak, ama önemli olan düştüğümüz yerden kalkmayı bilmek. Unutmayın, yanınızda ben varım, takım arkadaşlarınız var. Birbirimize destek olacağız, pes etmek yok!
Hazır mısınız? Haydi o zaman, ilk adımı atmaya başlayalım!

hayırlı olsun canım

Boncuk2307 boncuğum ben çok saldım. işler de çok yoğun. tartı fotosunu yarın sabah atarım. beni hazırlık grubuna alırsan sevinirim.

Son düzenleme:
kızlar sitede 3-4 gündür sorun var farkında mısınız?

Ellerine emeğine sağlık boncukum

Kızlar iyi günler netim bitmişti yıllık izindeyim diye paket de almak istemedim iki gün sonra yenileniyor zaten,evde olamayınca maalesef buraya da gelemedim sabah geldik haliyle tartı bildirimlerini de yapamadım haklarınızı helal edin Boncuk2307 kaptanım foto atsam beni hazırlığa alabilir misin

Tebrik ederim canım ne güzel yol almışsın
Teşekkür ederim canm
Tebrik ederim çok guzel
Teşekkür ederim canm
İşte bu işte feraset işte cesaret
Ay umut oldu var ya şu yazdiğin. Kocaman öpüyorum tebrikler
Az az gitti pek göze görünmüyor gibiydi ama toplamda harika bir sonuç olmuş geri dönüp bakınca fark ettim
Ellerine sağlık boncuğum
Ne guzel bir mesaj bu, bizler icinde harika motive edici.Darisi basimiza, sizide cok tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim
Tebrikler canm harika bir dönüşüm ve değişim olmuş darısı bizler e insallah
Teşekkür ederim
Kaptanım hakkını helal et katılım sağlayamadım bir hafta

bluegreeneyes Boncuk2307 @Dil-i bitab @Jou sibel_84 @Tutku44
Tatlış Takımım nerelerdesiniz menüler gelmedi. Sporlar ne alemde.
spor yürüyüş yüzme derken güzeldi beslenme de fena değildi dikkat ettim genelde sadece şuan yol etkisi ödem var

Oo kimleri görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…