Birini buldum rakibin @tomrs kaptanım
Nasıl içten söylemiş yaa çok doğru söylüyorsun inanki nasıl emek veriyoruz gram gram tekrar kuruyoruz bedenimizi
Çok geçmiş olsun canım. İyi olun biran önce
Cook teşekkür ederim kızlar gelemedim buralara yeni görüyorum kusuruma bakmayınAnnenin işi bitmiyor di mi, insan kendine çok az vakit ayırabiliyor. Sağlıkli mutlu olsunlar da
Feminist damarim şöyle bir attı bunu okuyunca.
Erkekler kapatılsın!
İnsallah canım. Haftasonum biraz yoğun geçiyor dikkat edemedim ikingundur. Ama diş ağrım çok şükür ki azalıyor.
Oleyyymavi yakim çok yaşa!
Boncuk kaptanım tablo için ellerine saglikk yine muhtesemsin
Purplecim şimdi nasıllar? Çok geçmiş olsun
Yine mavi takimdayim. Mavi uğur getirsin hepimize takimdaşlarim ve sevgili kaptişkocuğumokuyunca bir gaza geldim bence yapıyorsun bu sporu @tomrs
Haklısın kaptanlarin kaptanıBundan sonra daha dikkat edicem.
Bir iki defa yapmisligim var ama 13 gün götürmem. Bir hafta yapar bırakırım.Yaa anladım canım. Benim gördüğüm yorumlar pek olumlu değildi inşallah sana iyi gelir
Güzel vakit geçirmişsiniz canım.Bugün sabah uyandım 1 lt sirkeli suyunu içip sokağa çıktım. Eşim kahvaltıya götürdü.
Biraz patates kızartması haşlanmış yumurta zeytin peynir 1 dlm börek yedim(saat.10)
Öğlen yok
Saat 16 da 1 bardak ayran 1 dlm tatlı ikramdi çok açıkmistim)
Saat 19 da 4 YK yarma 2 YK kıyma site salata 2 YK yoğurt
Su 1.5 lt kadar
Adim şuan 5 bin
sibel_84 Yawrukush Boncuk2307 Ellssa
Hafta sonu sorunsalı diyebiliriz ama tatlı hariç sorun etmedim. Küçük oğlan olmadan geçirilen bir aile zamanıydı. Hepimize iyi geldiğini düşünüyorum
Yarın da il dışı gezmeye gidiyorum
İyi ki geldim kk ya 3 vakte kadar görünen yolların kısmeti açıldı
Hoş buldumSelam gezegenfeza bin arkadasi bizim de arkadaşımızdırhoşgeldin. İlk sayfadaki anketi cevaplayip ve ek olarak kendini tanıtan birkaç cümleyi ekleyip katilabilirsin. Cumartesi resimli tartiyla başlanıyor kaptanlarimiz onaylarsa
İyiyim teşekkürler senmerhaba canım. hoşgeldinnasılsın?
Evet tatlım hoş buldummSeni hatırlıyorum sanki oğlusun vardı demi
Hoşgeldin
ben de seni gördüğüme sevindimHoş buldum
İyiyim teşekkürler senuzun zaman oldu görüşemeyeli eski dostları görmek çok güzel
Evet tatlım hoş buldummalerjisi oğlum vardı. Süt ,yumurta, kirkizi et hala devam ediyor ama diğer kuruyemis ,meyve vb onlar bitti gibi . Bakalım 9 yaşını doldurdu öyle böyle çok şükür:)
Çok şükür oglusum iyi büyüdü en son ayrılmıştım eski eşimden malum 2020 de memlekete gelmiştim. Memur oldumben de seni gördüğüme sevindim
oğluşun nasıl? kaç kilo oldun
İçime neşe doldu mesajı görünceOo kimleri görüyorum
Fitfiliz ablamVay vay vay greeneyes ablam hoşgeldin 
Tatil dönüşleri başladıSelamlar canlarım iyi akşamlar nasılsınız sizi çok özledim yeni girebiliyorum buraya . Kayseri baya olaylı geçti ilk 1 hafta 10 gün çocuklar hastalandı ama öyle böyle değil son zamanlar da sa sıcaklarda bogustuk desem yeridir . Sonrasında tatile gittik 2 küçük bebeyle herkes nasi cesaret ettin deli misin der gibi bakıyorduneyse ki sağ salim döndük evimize. Ben dönmeye hazırım fakat tartıya çıkmaya hiiicccc hazır değilim napcaz beni tekrar aranıza alır mısınız
iyi olun da önemli olan o.Çok şükür oglusum iyi büyüdü en son ayrılmıştım eski eşimden malum 2020 de memlekete gelmiştim. Memur oldumoğlumla ayrı eve çıktım. Birlikte takılıyoruz şimdi anne ogul
Yaptımiyi olun da önemli olan o.
istersen ilk sayfadaki formu doldur canım. başlangıç yap yeniden
Yaa çok sevindim. Zor oluyordu. Yavrucakta rahatlamıştır. En azından menüye yeni seçenekler girdi.Hoş buldum
İyiyim teşekkürler senuzun zaman oldu görüşemeyeli eski dostları görmek çok güzel
Evet tatlım hoş buldummalerjili oğlum vardı. Süt ,yumurta, kirmizi et hala devam ediyor ama diğer kuruyemis ,meyve vb onlar bitti gibi . Bakalım 9 yaşını doldurdu öyle böyle çok şükür:)
Oyy o senin güzel enerjinden canım. Sizleri görünce bende mutlu oluyorum ama görmeyeyim artık sağlıcakla gidin lütfenİçime neşe doldu mesajı görünce
Fitfiliz ablamotur be şöyle
Gucci takımlar, şekilsin öyle
Kıyakmış ablam, ba-ba-bana da söyle
Buralarda miydin hoşgeldin güle güle git diyelim gecikmeli. Bende kayserideyimSelamlar canlarım iyi akşamlar nasılsınız sizi çok özledim yeni girebiliyorum buraya . Kayseri baya olaylı geçti ilk 1 hafta 10 gün çocuklar hastalandı ama öyle böyle değil son zamanlar da sa sıcaklarda bogustuk desem yeridir . Sonrasında tatile gittik 2 küçük bebeyle herkes nasi cesaret ettin deli misin der gibi bakıyorduneyse ki sağ salim döndük evimize. Ben dönmeye hazırım fakat tartıya çıkmaya hiiicccc hazır değilim napcaz beni tekrar aranıza alır mısınız
hadi bakalım başlangıcın hayırlı olsunKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Cat Princess
Yaşınız : 38
Boyunuz : 154
Kilonuz : 74
Mesleğiniz : Eski Turizmci / Yeni Memur :)
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Yapıştı gitmiyor eskiden normalde ayda 3-4 kg verebilirken 2 senedir 68-74 arası takildim
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlık, ozguven ve göbeğin yaptığı ağırlıktan dolayı çirkin görüntü ve ayrıca bel ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?