Tamam canım akşam tekrar yazarımElifte demiş zaten aksama toplu yazarsan sevinirim
Tamam canim
Akşam bir daha yazayım madem. Ama o vakte kadar ağzıma bir şey sürmeyecegim. İki saat sonra da yürüyüş yapicam
Mesajı sana yazdığıma göre, senin için dedim cnmFittanne mi -1,5 kg gelir
Meyvenin yaninda bikac kuruyemis de yiyebilirsin cnm süt, yogurt şart degilKalkip trampolinde adim atacagim kaptanicem, ayaklarimda da 250grlik agirlik var .
Bide meyveyi sütlü kahve ile yesem olur mu? Yogurtla sevemedim, sade sütle de yiyemedim.
Geçmiş olsun cnmKizim yine hasta ama cok sukur vitaminler ise yaradi her hafta olurken 1 aydir ilk defa oldu buna sukredecegim aklima gelmezdi valla . Ilaclarimizi aldik geldik mutlu mutlu
çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım tekrardan. Bakalım ben de kararsız kaldım, bir süre telefonla devam :))
Sağol canım Rabbim ne güzel yaratmış işte herşeyde muazzam bi incelik varBana doktor demisti rahat birakin hastayken yememesi normal vucut enerjiyi savasa harciyor sindirime harcamak istemez onun icin istah gider diye . Buyukler olarak iyilesmek icinde yedigimiz icin hep onlarida zorluyoruz iste annelik
Sağol canım menüleri de buraya mu yazacağızGünaydın canim ❤
Merhaba canim 6.takimdan hatirliyorum seni devam edebilirsin burda
Günaydın canim ❤
5dk kafa dinlediyse kk demek.ki5 dakika bakimda dedi canim sonra duzeldi
Hic dikkat etmedim hergun rimel surerim ama o cok etkilemiyor demek beniKizlar, sizin de göz makyaji yapinca uykunuz geliyor mu
Simdi rimel var kirpiklerimde, bir uyku getiriyor. Gözlerimi kapatasim geliyor
Sagol kaptanimGecmis olsun canim
Sagol canimGeçmiş olsun canım bu ara çok salgın var
Himm varligini bile fark etmedim . Bi ara kizceler birden buraya gelince kafam gitmisti ,simdi 5 dekiler geliyor yine kafam gidik , sirada kim var acabaDun fark ettim de yazmayi unuttum
Yine üye kacirdim
Menu disinda birsey paylasmiyorsun dedim.dun kilo bildirimide yapmadi
Sagol migicimGeçmiş olsun baharcım
Sagol canimMesajı sana yazdığıma göre, senin için dedim cnm
Meyvenin yaninda bikac kuruyemis de yiyebilirsin cnm süt, yogurt şart degil
Geçmiş olsun cnm
Kesinlikle muhtesem bir nizamSağol canım Rabbim ne güzel yaratmış işte herşeyde muazzam bi incelik var
Zorlamıyorum yemesi için az önce mercimek çorbası istedi bi kaç kaşık içti yine yoktan iyidir tutar içini..
Evet canim gun sonu menu, su , ekran goruntusuyle adimlar buraya yaziliyorSağol canım menüleri de buraya mu yazacağız
Ayy ben hava soğuk bıraktım adım işini kızım küçük diyeEvet canim gun sonu menu, su , ekran goruntusuyle adimlar buraya yaziliyor
Pankek reçelMenu
Sabah
2 pankek
2tk recel
Aksam(16:30)
1 porsiyon adana
1 ayran
El kadar lavas
Salata
Su:1.5 suan Eki Görüntüle 2964254
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul Wilma11
Ohhh migimm afiyet olsun kek mi yedin yohhh artık kızlar bu ne biçim kaptan yaaaaSelamlar menümü erken kapattım
Kahvaltı 13:30
Ara: 15:00 2 küçük dilim cennetli hurmalı kek
(2 kaşık yulaf+2 cennet hurması 1 yumurta 1 kşık z.yagı)
Akşam 16:00 1. Tabak ton balıklı salata
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sporu sonra paylaşıcam
Maalesef ateş ölçer bozukmuşKendi vücut ölçünüzü de ölçun belki bozuktur ateş ölçer.. oda çok sıcak ise size yüksek geliyor olabilir vücut ısısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?