Bende şimdiMigi niye şaşırdın hem buraya yazıp hem evi turluyorum
Allah kolaylık versinIyiyim bende adim atmaya çalışıyorum:)
Gecmiste cok bisey yok guncele gel :)
Sagol canimAllah kolaylık versinben 2 gün maşallah feci karbonhidrat yedim.vicdan azabı çekiyorum
Geçmiş olsun baharcımKizim yine hasta ama cok sukur vitaminler ise yaradi her hafta olurken 1 aydir ilk defa oldu buna sukredecegim aklima gelmezdi valla . Ilaclarimizi aldik geldik mutlu mutlu
Aynen eskiden 2 gün azitsam amann nasıl olsa yedim diyip abartiyordum.simdi ise hemen kaldığım yerden devam ediyorum.yoksa ömür boyu bu diyet işini ben yapamam. 1 hafta tıka basa da yesem yine dikkat etmeye devam ediyorumSagol canim
Bende dun 57.5 u gorunce diyete baslaidm sabah 57 ciktim
Sende yeniden basla.
Kim canım oDun fark ettim de yazmayi unuttum
Yine üye kacirdim
Menu disinda birsey paylasmiyorsun dedim.dun kilo bildirimide yapmadi
SuhedaKim canım o
Hee kaçmışmıSuheda
Ben dedikten sonra gelmedi canım gormedimHee kaçmışmı
Isteseydi gelirdi gerek duymadı demekki buraya kendi zayiflasinBen dedikten sonra gelmedi canım gormedim
Menude paylasmadi
Kiloda bildirmedi
Aynen oyle canimIsteseydi gelirdi gerek duymadı demekki buraya kendi zayiflasin
Güle güle kullan canım tekrardan. Bakalım ben de kararsız kaldım, bir süre telefonla devam :))haklısın canım fiyatlar yüksek. ben de çok düşündüm alırken. sonra özellikleri iyi olsun bir tane olsun dedim. telefonu üzerimde taşımak hoşuma gitmiyor. ayrıca çok zararlı zaten.
ama baktım kilom çok fazla. beni çok motive edeceğini gördüm ve aldım. gerçekten de öyle oldu.
ben indirimde iyi fiyata aldım sayılır. dolar yükselince şimdiki indirimli fiyatı benim aldığımdan 100 TL daha fazla olmuşben iyi zamanda almışım çok şükür.
Saģol canım biraz tatsızlık yaşadim gecti gittiE Elif_Eylul filizcim inşallah iyisindir ben kaçırdım herhalde kötü bir şey yok umarım
Allah bir daha yaşatmasın canımSaģol canım biraz tatsızlık yaşadim gecti gitti
Aksam yedikten sonra yazsaydin canim :)Bu arada menümü yazmadım bugün.
Saat 12.00
Peynirli omlet biraz sucuk
Köz biber birkaç zeytin
Ekşi mayalı garip bir ekmek bir dilim
Öğrencim baklava getirmiş kendi yapmış onun da tadına baktım
Şu ana kadar 6000 civarı adım attım ve 2 litreye yakın su içtim. Ama tam adım miktarını gece fotolu atarım.
Bir de gece eşimle biraz keyif yapalım dedik henüz ne yiyeceğimizi bilmiyorum ama çok abartmayacağım kesinlikle. Sofrada olanlardan tadımlık alırım pazartesi kesinlikle eksi istiyorum çünkü
Zipzip- E Elif_Eylul Wilma11
Elifte demiş zaten aksama toplu yazarsan sevinirimBu arada menümü yazmadım bugün.
Saat 12.00
Peynirli omlet biraz sucuk
Köz biber birkaç zeytin
Ekşi mayalı garip bir ekmek bir dilim
Öğrencim baklava getirmiş kendi yapmış onun da tadına baktım
Şu ana kadar 6000 civarı adım attım ve 2 litreye yakın su içtim. Ama tam adım miktarını gece fotolu atarım.
Bir de gece eşimle biraz keyif yapalım dedik henüz ne yiyeceğimizi bilmiyorum ama çok abartmayacağım kesinlikle. Sofrada olanlardan tadımlık alırım pazartesi kesinlikle eksi istiyorum çünkü
Zipzip- E Elif_Eylul Wilma11
Aksam yedikten sonra yazsaydin canim :)
Odul olarak baklavayı yemissin zaten
Diger kısmı merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?