Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

60kiloyum canim seninle eslesmisiz. Insallah bu hafta guzel kilolar verelim
amin canım inşallah
5-10 gr sinamekili yeşilçay çok güzel kaç gündür wce giriyorum mesela kabız oluyorum içiyorum ertesi gün wc
fesang 60kiloyum deneyin

Haftada bi kere içiyıorum
Çok güzel etkili

Fazla da tüketme canım yeşillikle kayisiyla halletmeye çalış bağırsak tembelliği yaptı ailemde birkaç kişiye yada magnezyum kullan o da yan etkisiz çok iyi geliyor duzenliyor
evet sürekli olarak sinameki ve form çay içmek bağırsak tembelliği yapar. ayrıca alışkanlık da yapıyor. sonra işe yaramıyor dikkatli iç migim.

Kusura bakmayın çocuk okula başladı diye yoğun bi tempoya girdik asosyallikten bi parça kurtulup bi iki insan içine karışabildim sonunda..
Son 2 haftada el ayak hastalığına yakalandı çocuklar öncesi hastalık esnası sonrası yorucu bi süreçti hatta acildeki ebe hemşireyle papaz olduk karakolda bitti iş şükür önemli bişey olmadı da sözlü münakaşa işte ya.. velhasıl yorucu yoğun stresli günler geçirdim kaç zamandır aklımdaydınız bugün bi selam vereyim bakayım nasılsınız dedim
Beni soranlar etiket yapanlar olmuş Allah razı olsun teşekkür ederim

osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.

osteocare birkaç çeşit sanırım. hangisini kullandın canım?

Hosgeldin canim cok gecmis olsun

geçmiş olsun canım.

Cok tesekkkur ederim hosbuldum evet doktorumda soylemusti agir bisey yapmiyorum cok sukur cabuk toparlandim dikislerim alinina toparladim agir is yaomamaya calisiyorum saolsun annem yanimda o yapiyor sukur elhemdulullah

Oğlanı okula götür getir derken 5 bine yakın günlük düzenli yürüyorum o avantajım var sadece yanıma kar kalan
Son dönem diyeti saldım malum olaydan sonra stres sıkıntı baş gösterdi mücadele edemedim sanırım mahkeme sürecine gireceğiz öyle üzgünüm ki
Rabbim alnımızın akıyla atlatmayı nasip etsin..
öyle işte kızlar kilomda ne durumda hiç tartılmadım pek almış gibi de değilim aynıyım sanırım ama tartıda 1-2 kg farketmişte olabilir

canım tam olarak ne oldu? görev başındaki memura müdahale falan mı?

amin canım inşallah

evet sürekli olarak sinameki ve form çay içmek bağırsak tembelliği yapar. ayrıca alışkanlık da yapıyor. sonra işe yaramıyor dikkatli iç migim.
Ben haftada bi kere yapıyorum sonra wc hergün yapmıyoum valla bugün vardi bende Bugün kaç kere girdim saymadim

İyi akşamlar herkese. Sabah kahvaltıdan sonra;

14.30da 2 tane küçük poğaça yedim.
17.30 da 1 tabak haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt ve 100 gr lık bir ton balığı yiyerek günü kapattım.

Kızım hastalandı bugün. Boğazım ağrıyor diyor, hiçbir şey yemiyor. Maymun oldum bir şeyler yesin diye. Poğaçalarda onun hatırına yapıldı. Yemezdim ama sinirimden üzüntümden yemiş oldum. Sabah sporun üstüne, kızımdan arta kalan vakitlerde 4 oda 1 salon temizlik yaptım. Ama su konusunda 1 lt de kaldım. Bol su içmece artık yatana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…