Sağolasın kaptanımGecmis olsun canim
amin canım inşallah60kiloyum canim seninle eslesmisiz. Insallah bu hafta guzel kilolar verelim
evet sürekli olarak sinameki ve form çay içmek bağırsak tembelliği yapar. ayrıca alışkanlık da yapıyor. sonra işe yaramıyorFazla da tüketme canım yeşillikle kayisiyla halletmeye çalış bağırsak tembelliği yaptı ailemde birkaç kişiye yada magnezyum kullan o da yan etkisiz çok iyi geliyor duzenliyor
Dinleyecegim simdigüzel şarkı dinleyin mutlaka
osteocare birkaç çeşit sanırım. hangisini kullandın canım?
osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.
Hosgeldin canim cok gecmis olsunKusura bakmayın çocuk okula başladı diye yoğun bi tempoya girdik asosyallikten bi parça kurtulup bi iki insan içine karışabildim sonunda..
Son 2 haftada el ayak hastalığına yakalandı çocuklar öncesi hastalık esnası sonrası yorucu bi süreçti hatta acildeki ebe hemşireyle papaz olduk karakolda bitti iş şükür önemli bişey olmadı da sözlü münakaşa işte ya.. velhasıl yorucu yoğun stresli günler geçirdim kaç zamandır aklımdaydınız bugün bi selam vereyim bakayım nasılsınız dedim
Beni soranlar etiket yapanlar olmuş Allah razı olsun teşekkür ederim
canım nerelerdesin merak ettik? kilo aldın mı?Kızlar selam herkese nasılsınız ?
geçmiş olsun canım.Kusura bakmayın çocuk okula başladı diye yoğun bi tempoya girdik asosyallikten bi parça kurtulup bi iki insan içine karışabildim sonunda..
Son 2 haftada el ayak hastalığına yakalandı çocuklar öncesi hastalık esnası sonrası yorucu bi süreçti hatta acildeki ebe hemşireyle papaz olduk karakolda bitti iş şükür önemli bişey olmadı da sözlü münakaşa işte ya.. velhasıl yorucu yoğun stresli günler geçirdim kaç zamandır aklımdaydınız bugün bi selam vereyim bakayım nasılsınız dedim
Beni soranlar etiket yapanlar olmuş Allah razı olsun teşekkür ederim
Cok tesekkkur ederim hosbuldum evet doktorumda soylemusti agir bisey yapmiyorum cok sukur cabuk toparlandim dikislerim alinina toparladim agir is yaomamaya calisiyorum saolsun annem yanimda o yapiyor sukur elhemdulullahmerhaba canım hoşgeldin aramızaaçık ameliyat oldun sanırım. çok geçmiş olsun. doktorların öyle dediğine bakma 1 yıla kadar aktif spor yapamazsın. üst dolaplara raflara asılma, ağır kaldırma çok sakıncalı. iç dikişler zorluyor aman dikkat et.
ameliyatın daha çok yeni. kısa yürüyüşler dışında hiç birşey olmaz. daha sonra yürüyüşleri biraz uzatırsın o kadar. en az 1 yıl sadece yürüyüş. iyileşme kısmı uzun bir süreç. tecrübeyle sabittir
Şimdi baktım canım tok karnına tartıldım bi de adet oldum bugün aslında adet beni etkilemiyor ama sanırım 2 kg fazlam var şu an..canım nerelerdesin merak ettik? kilo aldın mı?
canım tam olarak ne oldu? görev başındaki memura müdahale falan mı?Oğlanı okula götür getir derken 5 bine yakın günlük düzenli yürüyorum o avantajım var sadece yanıma kar kalan
Son dönem diyeti saldım malum olaydan sonra stres sıkıntı baş gösterdi mücadele edemedim sanırım mahkeme sürecine gireceğiz öyle üzgünüm ki
Rabbim alnımızın akıyla atlatmayı nasip etsin..
öyle işte kızlar kilomda ne durumda hiç tartılmadım pek almış gibi de değilim aynıyım sanırım ama tartıda 1-2 kg farketmişte olabilir
Aynadan dinlemiştim. Bu kim? Güzel söylemiş.güzel şarkı dinleyin mutlaka
Ben haftada bi kere yapıyorum sonra wcamin canım inşallah
evet sürekli olarak sinameki ve form çay içmek bağırsak tembelliği yapar. ayrıca alışkanlık da yapıyor. sonra işe yaramıyordikkatli iç migim.
bilmiyorum canım. ama güzel şarkıAynadan dinlemiştim. Bu kim? Güzel söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?