Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmek 1 tane zeytin 1 çatal tahin helvası

Öğlen yok

Akşam 6 7 kaşık fellah köftesi

Aralarda su ve yeşilçay
Ve birazdan bi şekersiz neskafe içeceğim
Afiyet olsun kaptanim
14ocak cuma
11 civari
1 kofte
2 yk firinda karnabahar
2 yk makarna

Ara
1 kucuk muz
Cay

19.30
1 kase yesil mercimek corbasi
2 yk bulgur pilavi
Yarkm kase yogurt
clara
Afiyet olsun canim

Kız sus sus Seferoğulları, tonbalıklı salatanın üstüne bir dilim pizza yiyip gelmiş
Sana yazdıktan bir dakika sonra uzun zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı senin oralardayim iki saate geliyorum dedi. Beni aldı mı telaş hemen bir kek cirptim bir de mercimekli köfte. Bakıyorum kek kabarmiyor Allah Allah fırının derecesi mi düşük yavaş yavaş pişiyor diyorum yok anam kabarmiyor. Sonra kafama dank etti kabartma tozu ve vanilya eklemedim ya...yillardir kek yapmayınca unutmuşum. Pistikten sonra nasıl olmuş diye bir ısırık aldım tabi çok sert bir dilimi yedim. Köftenin de tuzu ekşisi nasıl olmuş diye iki sıkım da ondan gitti keşke bir dilim pizzayla kurtulsaydim. ölümlerden ölüm beğeniyorum şu an.

Pek zarifmiş eniştemiz Allah razı olsun ondan.

Bir sey olmaz hocam kekle kofteden sonraki zaman diliminde dikkat edersin

Hafta sonu neyseki ablacim dengelersin üzülme

Afiyet olsun canım. Kızına geçmiş olsun.
Kötü başlamış ama güzel tamamlamışsın günü. Ton balığının yanında bol salata yeseydin daha sağlıklı olurdu.
Dolapta haşlanmış brokolim vardı, heba olmasını istemedim. Yeşil yapraklı sebze en nihayetinde, bugünlük böyle olsun

Pek zarifmiş eniştemiz Allah razı olsun ondan.
Sagol canim. Hafif dokunduruyorsun sanki di mi :)
Ama ben unuttum yasanilanlari ben de cok ustune gittim cunku. Oturup uzunca bi konusmadik o hep konusmak istedi ben hep bagirdim sonraki surecte ama 1 hafta yoktu hem onu cpk sevdigimi hem de ozledigimi farkettim
Kolay gelsin canim
Sagol canim

Yok bebeğim düşünmesi çok hoşuma gitti. Sevdiğini ve özlediğini fark etmen iyi olmuş. Geçmişe çok takılıp kalmamak lazım. Hepimizde var o dediğin şeyler iyi niyet her şeyi çözer sen de kendini fazla yipratma. Hata tek taraflı olmuyor onun da payı vardı. Geçti gitti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…