Canım hayrolsun ne mahkemesi? Ne zaman doneceksin aramızaOğlanı okula götür getir derken 5 bine yakın günlük düzenli yürüyorum o avantajım var sadece yanıma kar kalan
Son dönem diyeti saldım malum olaydan sonra stres sıkıntı baş gösterdi mücadele edemedim sanırım mahkeme sürecine gireceğiz öyle üzgünüm ki
Rabbim alnımızın akıyla atlatmayı nasip etsin..
öyle işte kızlar kilomda ne durumda hiç tartılmadım pek almış gibi de değilim aynıyım sanırım ama tartıda 1-2 kg farketmişte olabilir
Zıpzıpcım pazara gitmiştim yeni geldim eve. 14bin adım olmuş
Çok çok geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar
Dün kızım rahatsızdı , gece bebeğim de ateşlenmisti malum bugün de günüm vardı ki bir haftadır çılgınlar gibi temizlik yapıyordum
Sabah bebeği anneme bıraktım , ateşi maalesef düşmedi ikindi üzeri arkadaşlara kahvenizi içip gidin ben bebeği dra götürüyorum deyip evden çıktımcanlarım benim bütün evi toparlamıslar kahvelerini içip bulaşıkları yıkayıp gitmişler
Bebeğimin boğazında enfeksiyon olmuş antibiyotik başladıateşi için de fitil falan verdi . Bütün gün hiçbir şey yememiş şuan memede uyku keyfi yapiyor
Gün arkadaşlarımdan birisi bugün beni görünce çok zayıflamışsin dedi diğeri de girer girmez sen aralıkli oruç mu yaptın dedisizlerden bahsettim
Gitarci diye biri söylüyor onun sarkisiymis buAynadan dinlemiştim. Bu kim? Güzel söylemiş.
Geçmiş oldun canım.Herkese iyi akşamlar
Dün kızım rahatsızdı , gece bebeğim de ateşlenmisti malum bugün de günüm vardı ki bir haftadır çılgınlar gibi temizlik yapıyordum
Sabah bebeği anneme bıraktım , ateşi maalesef düşmedi ikindi üzeri arkadaşlara kahvenizi içip gidin ben bebeği dra götürüyorum deyip evden çıktımcanlarım benim bütün evi toparlamıslar kahvelerini içip bulaşıkları yıkayıp gitmişler
Bebeğimin boğazında enfeksiyon olmuş antibiyotik başladıateşi için de fitil falan verdi . Bütün gün hiçbir şey yememiş şuan memede uyku keyfi yapiyor
Gün arkadaşlarımdan birisi bugün beni görünce çok zayıflamışsin dedi diğeri de girer girmez sen aralıkli oruç mu yaptın dedisizlerden bahsettim
Canım epey kullandım osteocare onu kullanırken bir tel saçım dokulmemisti ben bebegim alerjik bebek olduğu için süt ürünleri diyeti yaparken doktorum vermişti vitabiotics in bütün vitaminleri çok etkili aslında bi araştırıp yeniden başlayacağım çok saolah canım yaa, 3. dozu kimden duysam öyle, hatta testi pozitif çıkan bile oluyor 3. dozdan sonra. geçmiş olsun, demek full antikor üretmiş yavrum.
osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.
1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum
tamamen geçmesi 14 günü buluyor canım yaa, ben de oldum biliyorsun daha 2 gündür tam eskisi gibiyim. güya hastalık ateşsiz geçtş bir de
Afiyet olsun,kızınada cok gecmis olsunİyi akşamlar herkese. Sabah kahvaltıdan sonra;
14.30da 2 tane küçük poğaça yedim.
17.30 da 1 tabak haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt ve 100 gr lık bir ton balığı yiyerek günü kapattım.
Kızım hastalandı bugün. Boğazım ağrıyor diyor, hiçbir şey yemiyor. Maymun oldum bir şeyler yesin diye. Poğaçalarda onun hatırına yapıldı. Yemezdim ama sinirimden üzüntümden yemiş oldum. Sabah sporun üstüne, kızımdan arta kalan vakitlerde 4 oda 1 salon temizlik yaptım. Ama su konusunda 1 lt de kaldım. Bol su içmece artık yatana kadar.
Zıpzıpcım pazara gitmiştim yeni geldim eve. 14bin adım olmuş
Cok gecmis olsun canimHerkese iyi akşamlar
Afiyet olsun canım. Kızına geçmiş olsun.İyi akşamlar herkese. Sabah kahvaltıdan sonra;
14.30da 2 tane küçük poğaça yedim.
17.30 da 1 tabak haşlanmış brokoli, yarım kase yoğurt ve 100 gr lık bir ton balığı yiyerek günü kapattım.
Kızım hastalandı bugün. Boğazım ağrıyor diyor, hiçbir şey yemiyor. Maymun oldum bir şeyler yesin diye. Poğaçalarda onun hatırına yapıldı. Yemezdim ama sinirimden üzüntümden yemiş oldum. Sabah sporun üstüne, kızımdan arta kalan vakitlerde 4 oda 1 salon temizlik yaptım. Ama su konusunda 1 lt de kaldım. Bol su içmece artık yatana kadar.
3 tane bendeBen hic çıkamıyorum küçük cocuklarim var. Yerinde yurume yapiyorum ya da leslie
Sabah ballı süt muz ve portakalYaz bakalim neler yemissin
Aynen böyle sorduğuna göre kimbilir neler yediYaz bakalim neler yemissin
Sabah ve öğlen dogru duzgun yemek yememissin kiSabah ballı süt muz ve portakal
öğlen kahve ve 2 adet hurma kuru incir ve kayısı
Akşam 2 kocaman tabak makarna.
Canım bir sey istemiyor. Bir tek makarna. Dün akşam da makarna yedim .Sabah ve öğlen dogru duzgun yemek yememissin ki
Yasin kac canim? Evet 55 civari olsan sanki boyuna gore gayet iyi olur. Ama 57 de fena degil. Evet bu aralar canim sıkildi birde 58 kiloya dusmustum biraz rehavet oldu. Sonra dogumgunu falan derken gece yemelerim oldu cikolatalar tostlar tok oldugum halde arkadaslar cagirdi diye yedim onlarla birlikte derken aldim ama artik kilo vermeyi ogrendim. Aksam yemeyeceksin arkadas. Bu kadar basit gunduz istedigini yesen bile aksam yemeyince kilo almiyorsun hatta veriyorsunBoyum kısa 1.54 var galiba.
Kilo vermek istiyorum, 55in altinda düşmek istiyorum.
Ekmegi kısınca az doyuyorum aslında.
Eskiden ekmeksiz doyardim gençken
2 gece aç uyudum burda gecen hafta
Direnmem lazim nefsimin isteklerine
Abur cubur cok olur bende ama artik yememeye kesin karar veriyorum diyelim
Gecen hafta sonu misafirim vardi, diyetin ilk günleri hamur işleri gırla gitti bende, hatta buraya da açıkça yazdim, kaptanimiz Zipzip uyardi beni, daha sağlıklı yiyeyim diyekeki böreği bitirince uslandim bir daha yapmazsak tabii neyse yapılırsa yemem ben de (umarim).
Kısa zamanda 2 kilo almışsın.
Canın mı sıkkındı. Yapma bunu kendine. Bi de yiyeceğimiz cısları sabah ve gündüz yersek belki kalıcı olmaz. Gece yenenler sıkıntı oldu belki de sende. Bi dikkat edelim bakalım beraberce
Tesekkur ederim canim sagolMutlu yaşların olsun, sevgiler
Tesekkurler hocam. Esim gorevdeydi il disinda cicek gonderdi.Canim mutlu yaşların olsun alıntılarda fark ettim.Hep mutlu ve fit yaşa . Doğum günün kutlu olsun limoncum.
Eşin hediye aldı mı ne aldı
Afiyet olsun az değil mi canım?Sabah 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmek 1 tane zeytin 1 çatal tahin helvası
Öğlen yok
Akşam 6 7 kaşık fellah köftesi
Aralarda su ve yeşilçay
Ve birazdan bi şekersiz neskafe içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?