Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım hayrolsun ne mahkemesi? Ne zaman doneceksin aramıza
ugurbocuuu kaptanim 8.000 adimi tamamladim

fesang yoksun canim sen kac adimdasin
Zıpzıpcım pazara gitmiştim yeni geldim eve. 14bin adım olmuş

Herkese iyi akşamlar

Dün kızım rahatsızdı , gece bebeğim de ateşlenmisti malum bugün de günüm vardı ki bir haftadır çılgınlar gibi temizlik yapıyordum

Sabah bebeği anneme bıraktım , ateşi maalesef düşmedi ikindi üzeri arkadaşlara kahvenizi içip gidin ben bebeği dra götürüyorum deyip evden çıktım canlarım benim bütün evi toparlamıslar kahvelerini içip bulaşıkları yıkayıp gitmişler

Bebeğimin boğazında enfeksiyon olmuş antibiyotik başladı ateşi için de fitil falan verdi . Bütün gün hiçbir şey yememiş şuan memede uyku keyfi yapiyor

Gün arkadaşlarımdan birisi bugün beni görünce çok zayıflamışsin dedi diğeri de girer girmez sen aralıkli oruç mu yaptın dedi sizlerden bahsettim

Çok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş oldun canım. Çıtır oluyorsun sen.

Canım epey kullandım osteocare onu kullanırken bir tel saçım dokulmemisti ben bebegim alerjik bebek olduğu için süt ürünleri diyeti yaparken doktorum vermişti vitabiotics in bütün vitaminleri çok etkili aslında bi araştırıp yeniden başlayacağım çok saol

Afiyet olsun,kızınada cok gecmis olsun
Zıpzıpcım pazara gitmiştim yeni geldim eve. 14bin adım olmuş
10.000 deyim bende
Cok gecmis olsun canim

Afiyet olsun canım. Kızına geçmiş olsun.
Kötü başlamış ama güzel tamamlamışsın günü. Ton balığının yanında bol salata yeseydin daha sağlıklı olurdu.

Yasin kac canim? Evet 55 civari olsan sanki boyuna gore gayet iyi olur. Ama 57 de fena degil. Evet bu aralar canim sıkildi birde 58 kiloya dusmustum biraz rehavet oldu. Sonra dogumgunu falan derken gece yemelerim oldu cikolatalar tostlar tok oldugum halde arkadaslar cagirdi diye yedim onlarla birlikte derken aldim ama artik kilo vermeyi ogrendim. Aksam yemeyeceksin arkadas. Bu kadar basit gunduz istedigini yesen bile aksam yemeyince kilo almiyorsun hatta veriyorsun
Mutlu yaşların olsun, sevgiler
Tesekkur ederim canim sagol
Canim mutlu yaşların olsun alıntılarda fark ettim. Hep mutlu ve fit yaşa . Doğum günün kutlu olsun limoncum.
Eşin hediye aldı mı ne aldı
Tesekkurler hocam. Esim gorevdeydi il disinda cicek gonderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…