Afiyet olsun canimYine sacmaladigim bi gün oldu.
12.00 su, 1 avuc kuru yemis, hurma, kuru erik, 2 lokma ekmek, 3 kaşık patates
15.00 2 dilim ekmek, acı sos
19.00 cok az ıspanak, 1 kaşık makarna, 1 havuç
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
Sabah 9 30 da peynir zeytin yumurta iki dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir muz ve mandalina
Akşam 17 30 da bir tabak fırında pişmiş orman kebabı iki yk bulgur pilavı bol yeşil salata
Su 2 litre
20 de 2 kupa çay
Hedef koymak ilk adımdı, şimdi sıra uygulamakta.İnşallah planladığın gibi olur her şey Canımben bugün itibarıyla gerçek manada diyete yani aslında sağlıklı beslenmeye geçtim bugüne kadar diyet yapıyor olsamda ekmekti pilavdı makarnaydı yiyordum bunu menülerimde de görüyordunuz artık hepsini bıraktım bundan sonra sağlıklı beslenmeye başlıyorum günde 3 litre su içip spor yapmaya başlıyorum spor olarak günde 10.000 adım atmayı düşünüyorum ve 15 dakika leslie ile başlıyorum sonrasında leslie yi 45 dakikaya kadar çıkmayı planlıyorum haftada bir gün tartılacam birde pazartesi günleri burası için tartılacam her gün tartıya çıkmayacam stres yapmadan acele etmeden kendime hedef olarak 6 ay verdim temmuz ayına kadar kilolarımdan kurtulacam. Bu kararımıda burada sizinle paylaşmak istedim.
Sen beni geçsen de ben senden ayrılmamSeverek ayrılanlar kulübüne kayıt olmaya hazirlan çünkü ben seni geçeceğim.
Hoşgeldin kuzum tekrardan17 Ocak
Sabah
H. Yumurta,labneli wasa,şekersiz çay,domates salatalık,5 badem
Öğle
Yarımdan bi tık küçük ekmekle soğuk sandviç
Şurda 1 tabak oğlumdan kalan noddle
Akşam
1 çorba kasesi etli kereviz
İlk gün azizliği çok karışık ve saçma oldu ya biliyorum İnşallah toparlayacağım..
4300 adım telefonda kayıtlı ama gün içi evde çok iş yaptım telefon üstümde değildi ya.. saati de takmıyorum
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canim17 Ocak
Sabah
H. Yumurta,labneli wasa,şekersiz çay,domates salatalık,5 badem
Öğle
Yarımdan bi tık küçük ekmekle soğuk sandviç
Şurda 1 tabak oğlumdan kalan noddle
Akşam
1 çorba kasesi etli kereviz
İlk gün azizliği çok karışık ve saçma oldu ya biliyorum İnşallah toparlayacağım..
4300 adım telefonda kayıtlı ama gün içi evde çok iş yaptım telefon üstümde değildi ya.. saati de takmıyorum
Zipzip- Cordelia
Adim demisken bende adim atayim 9.000 adimdayim zorlamayacagim bugun :)Herkes menüleri adımları yazmış, erkenciler.
Benim menüm ve adımım tamam ama belki daha adımlarım diye yazmıyorum. Şu an ders çalıştığımız için kıpırdayamıyorum
Afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah 9 30 da peynir zeytin yumurta iki dilim ekmek 2 kupa çay
Ara bir muz ve mandalina
Akşam 17 30 da bir tabak fırında pişmiş orman kebabı iki yk bulgur pilavı bol yeşil salata
Su 2 litre
20 de 2 kupa çay
Cordelia Zipzip- Amine Busra Aomine Daiki
beni gönderirsin diye düşünmüştüm artı çıkıncamavi takim
Avantaji aldik, değişiklik yapmadim. Sizlere güveniyorum. Artilar eksiye donecek, az eksiler daha da artacak ve kirmizi kaptan bizden çıkacak. Artik menulerde kaçamak istemiyorum yoksa 3 bin adim cezasi
60kiloyum
pastelfit
@KarlarKralicesi
YaparsinMinii
O oya17
@dolunaydagel
@DeryaOnDiet
fesang adimlara da devam
Ben senin toparlayacagina inaniyorum. Gondersem daha cok demorolize olabilirdin ama zaten kafamda kimseyi gondermemek vardi. O yüzden benim için birazcik daha dikkat et bu hafta. Az da olsa eksi gelmek sana çok iyi gelecekbeni gönderirsin diye düşünmüştüm artı çıkınca
Kaptan gibi kaptanBen senin toparlayacagina inaniyorum. Gondersem daha cok demorolize olabilirdin ama zaten kafamda kimseyi gondermemek vardi. O yüzden benim için birazcik daha dikkat et bu hafta. Az da olsa eksi gelmek sana çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?