- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Dikkat at canım zorlama. Geçmiş olsunAynen bol yeşillikli filan olunca bide bol limonlu süper yeniyor
Dün spğr yoktu bende pazartesi leslie 3 yaptım ağrımayan kemiklerim kalmadı özellikle sağ kürek kemiğim fert hala.
Birazbekleyip denerim kol germe hareketleri mahvetti ..
Rabbim beterinden korusun canım geçmiş olsunDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Ben de yürüş ile ısınma yapıyorum 1539 ile başladımDun 7500 civariydi adimlarim
PankekGunaydin kizlar hemen dunku menumu yazayim
Kahvalti
4 pankek
Sut
Ogle 1 kase corba
2 elma
Ara 1 avuc cerez
Aksam
1 tabak eksili kofte
Yogurt
Son ara sutlu kahve
Biraz öyle olmuş olabilirBenim ortim de etkisiz eleman nefesi çıkmıyor.Nefesimmmsin
Geçmiş olsun. Şu hastalıklardan yakamızı bir sıyırabilsek..ben hasta gibiyimbaşım ağrıyor, halsizim, bitkinim
Yoğurdumun tadı hoşuma gitmediPirasa miktarlari nasil? Az gibi geldi menu, salata yogurt ekleseydin canim. Afiyet olsun
Yok ya tabaklarım doluydu içinde azda olsa pirinç vardıvalla çok az olmuş
grupta da yenince tam yenilip yenilmeyince tam yenilmiyor
vallahi ortamız yokK KarlarKralicesi
Olsun abla yaa sorun olmaz bildirsendr yeterli olurGeçen hafta ne kasardı hiç hatırlaöıyorum bu cuma yazarım bende,sıkıntı telden foto atma işi olmuot nedense yaarım sayfaya sıkıntı olmazsa.
Günaydin canim afiyet olsunGunaydin kizlar hemen dunku menumu yazayim
Kahvalti
4 pankek
Sut
Ogle 1 kase corba
2 elma
Ara 1 avuc cerez
Aksam
1 tabak eksili kofte
Yogurt
Son ara sutlu kahve
Günaydin canimHerkese güzel sağlıklı huzurlu günler dilerim
Teşekkür ederim canım
Günaydin canim nasil oldun ağrıların geçti mi birazHerkese günaydın
Ben kulağımı deldirdim, tragus piercing taktım. Ondan 1 hafta kadar sonra çene kemiğimin bittiği yerde bezelye büyüklüğünde bir kitle fark ettim. İlk zamanlar çok dert ettim ama 1 hafta bekleyeceğim diye tuttum kendimi. 1 hafta sonra kulak arkasına gelmişti o kitle, sonra gittikçe yukarı çıktı. Kendimi "iltihap kaynaklıdır" diyerek rahatlatıyorum çünkü genelde öyle oluyormuş. Ama seninki çok uzun sürmüş canım. Bence geciktirme artık.Agustos gibi çıktı abla da unutuyorum bazen oldugunu
Çok geçmiş olsun, o şişlikler genelde enfeksiyon durumu varsa neredeyse o bölgede olur.Dün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Tek parça geldim zorlamadım bu sefer kol hareketlerinde.Dikkat at canım zorlama. Geçmiş olsun
Geçm,şler olsun ne olduBugün hayatimin en zor günümü yaşıyorum
Hastalıklar birakmadı peşimi
Hepsi hasta
Herkes ama herkes!
Allahım nolur güç ve sabir ver
Tamam canısı cuma yazarım kiloyuOlsun abla yaa sorun olmaz bildirsendr yeterli olur
Günaydin canim afiyet olsun
Adim fotografi yok mu
Günaydin canim
Teşekkür ederim canım
Günaydin canim nasil oldun ağrıların geçti mi biraz
İnşallah bitanemAllah korusun canım. Geçmiş olsun.Sakın kötü düşünme.. inşallah birşeyi yoktur.
Ooo bitmiş bile benim 492 hahahaha8650 adimdayim:)
Canım konudan bağımsız ben de tragus istiyorum zorluk cektin mi çok acıdı mı? Hem tragus istiyorum hem de kıkırdağaBen kulağımı deldirdim, tragus piercing taktım. Ondan 1 hafta kadar sonra çene kemiğimin bittiği yerde bezelye büyüklüğünde bir kitle fark ettim. İlk zamanlar çok dert ettim ama 1 hafta bekleyeceğim diye tuttum kendimi. 1 hafta sonra kulak arkasına gelmişti o kitle, sonra gittikçe yukarı çıktı. Kendimi "iltihap kaynaklıdır" diyerek rahatlatıyorum çünkü genelde öyle oluyormuş. Ama seninki çok uzun sürmüş canım. Bence geciktirme artık.
Ablacım aslında enfeksiyon yok ama bitmeyen geniz akıntısı var umarım ondandırÇok geçmiş olsun, o şişlikler genelde enfeksiyon durumu varsa neredeyse o bölgede olur.
Boğazında enfeksiyon varmıyduı bu aralar.
Krkulacak bişi değil meraketme sakın bendede var dişlerimde sıkıntı var o yüsden yanağıma vuruyor şişliği,kbb doktoru ultrason istemişti onda çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?