Dogru söylüyorsunuz randevu bakayim 2 hafta sonraya veriliyor zaten geneldeBen kulağımı deldirdim, tragus piercing taktım. Ondan 1 hafta kadar sonra çene kemiğimin bittiği yerde bezelye büyüklüğünde bir kitle fark ettim. İlk zamanlar çok dert ettim ama 1 hafta bekleyeceğim diye tuttum kendimi. 1 hafta sonra kulak arkasına gelmişti o kitle, sonra gittikçe yukarı çıktı. Kendimi "iltihap kaynaklıdır" diyerek rahatlatıyorum çünkü genelde öyle oluyormuş. Ama seninki çok uzun sürmüş canım. Bence geciktirme artık.
Ooo cok iyi gule gule kullan canimArkadaşlar bu arada akıllı bileklik arayan varsa 100 liraya buldum ve aldım. Saat&saat'ten
Üç gün yarışalım bariBiraz öyle olmuş olabilir
Afiyet olsun ablacim akşam yemekten sonra ara ogunde kurabiye olmasa guzel olurmusDünkü menüm
Sabah 10'da 2 yumurtalı biberli yulaflı omlet çay
Ara öğün saat 12 de yeşil çay kraker.
Öğlen yemedim
Ara öğün 5'te 1 portakal 1 tane kurabiye kendim yaptım
Akşam saat 9da bir kase çorba,portakallı yoğurtlu yulaf ezmesi
2 kaşık bulgur pilavı.
Çay ve 1 tane kurabiye.
Spor dün yoktu adım yaklaşık 5 bin filandı.
Büyük bir ihtimal ondan kaynaklıdır,akıntı geçince o şişlikte geçer merak etme sakın.İnşallah bitanemsen nasıl oldun??
Ooo bitmiş bile benim 492 hahahaha
Canım konudan bağımsız ben de tragus istiyorum zorluk cektin mi çok acıdı mı? Hem tragus istiyorum hem de kıkırdağa
Ablacım aslında enfeksiyon yok ama bitmeyen geniz akıntısı var umarım ondandır
Ben kullanıyorum zıpzıp istiyorudu saatten,fiat olarakta çok uyguna bulmuşsun güle güle kullanArkadaşlar bu arada akıllı bileklik arayan varsa 100 liraya buldum ve aldım. Saat&saat'ten
Artur çok sever şu şam kurabiyesi varya ondan yedim gözüm klacağına midemde kalsın dedimAfiyet olsun ablacim akşam yemekten sonra ara ogunde kurabiye olmasa guzel olurmus
Iyi yapmissin ablacim.afiyet olsunArtur çok sever şu şam kurabiyesi varya ondan yedim gözüm klacağına midemde kalsın dedim
Dune göre daha iyiyim canımOlsun abla yaa sorun olmaz bildirsendr yeterli olur
Günaydin canim afiyet olsun
Adim fotografi yok mu
Günaydin canim
Teşekkür ederim canım
Günaydin canim nasil oldun ağrıların geçti mi biraz
Çok şükür sağol canım. İyiyim ben.İnşallah bitanemsen nasıl oldun??
Ooo bitmiş bile benim 492 hahahaha
Canım konudan bağımsız ben de tragus istiyorum zorluk cektin mi çok acıdı mı? Hem tragus istiyorum hem de kıkırdağa
Ablacım aslında enfeksiyon yok ama bitmeyen geniz akıntısı var umarım ondandır
Geçmiş olsun canım hepimiz öyleyiz ne yazikkiBugün hayatimin en zor günümü yaşıyorum
Hastalıklar birakmadı peşimi
Hepsi hasta
Herkes ama herkes!
Allahım nolur güç ve sabir ver
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepinize inşallahBugün hayatimin en zor günümü yaşıyorum
Hastalıklar birakmadı peşimi
Hepsi hasta
Herkes ama herkes!
Allahım nolur güç ve sabir ver
Sagolungeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepinize inşallah
Ekmek yemek kötü birşey değil onemli olan uzerine birsey sürdünmübenim bugün sabahtan beri midem bulanıyor halsizim o yüzden bir dilim sabah bir dilimde öğlende ekmek yedim yememeliydim biliyorum ama midemi bastırır diye yedim çok üzgünüm fazladan bin adım atsam erir bence
Yok bebeğim pasta şu süreçte yenir miTam tahıllı ekmege bile çok uzağım.
Kilon gore 2 dilim ekmek fazla degil ki canimbenim bugün sabahtan beri midem bulanıyor halsizim o yüzden bir dilim sabah bir dilimde öğlende ekmek yedim yememeliydim biliyorum ama midemi bastırır diye yedim çok üzgünüm fazladan bin adım atsam erir bence
Önümüzdeki hafta beraber yarışalım ayrı kalmak bize yaramıyor.Aslında menüsü fena değil. Öğlen yoğurdun yanına ceviz bademden birini seçip, grisini ve meyve veya peynir eklese sağlam olurmuş. Sabah ve akşamı yeterli gördüm ben.
İnşallah canım yağsın
Adım olsun yaaa. Ben 6 gündür egzersiz olarak sadece tempolu yürüyüş yapıyorum. Zorunlu olmasam onu da yapmıycam demek ki
Kas olurSporumu yaptııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?