Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa ne denir ki canim pedagog icin gec kalmayin o zaman

Hallederiz 250 gr tavuk mu yedin dun aksam
10 dakikadır hesap yapıyorum nerde yanlış var diye. Şöyleki, mesleğim masa başı olmadığından ve gün içinde hareket etmeye çalıştığımdan kas kaybı yaşamadan kilo vermek için almam gereken minimum protein miktarı;

kilom x 0,8 = 70,4 gr.

Sabah kahvaltıda 2 yumurta, 50 gr kadar füme, 40 gr da peynir yiyorum = 25 gr protein
Akşam yemekte 250 gr tavuk yiyorum = 45 gr protein,
Topladım = 70 gr protein oldu.

Eksik yada yanlış bilgim varsa düzeltin lütfen

Kaptan naptin böyle

Yarın okuldan alacağım sanırım Pedagog sonrası ya tam gün özel anaokuluna göndereceğim ya da evde devam.. annelik ne zor şey ya çırpınıyorsun ama çare olamıyorsun
Pedagoga götürmek kötü birşey degil. Sorun nedir bilemiyorum ama ben kizimi cok kez goturdum. Yine gerekse yine gotururum. Bizde de sikintilar var. Rehberlik ogretmeniyle goruscen

Bugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay

AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su

19 ocak menüsü

Sabah 9.00
Mantarli omlet pizza(1 yk misir,2 dlm peynir, 1 kk kaşar, 3 zeytin,2 yumurta)
Nescafe

12.30
Kakaolu yulaf lapasi, nescafe

15.00
1 sb kefir

16.30
1 yuvarlak dilim ananas(hızlıca yedim ara öğünü unutmustum, kuru yemiş ekleyemedim)

17.45
Yumurtali ispanak, yogurt, ekmek (1 yumurtayla)

4 kare bitter

Nescafe

ugurbocuuu Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20220119_180706.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Afiyet olsun canım

Acil şifalar dilerim canım. Çabuk iyileşirler inşallah.

Afiyet olsun canim
Ekmek miktarlarin fazla geldi bana emziriyorsun biliyorum da yine 2 -3 dilim olabilir

Birde dunku menu ve adimlarini bekliyoruz
Maşallah kaptanım bu adımları evde mi tamamlıyorsun
Evet canim hepsini evde tamamladim bugun
Afiyet olsun kaptanim

Pedagoga götürmek kötü birşey degil. Sorun nedir bilemiyorum ama ben kizimi cok kez goturdum. Yine gerekse yine gotururum. Bizde de sikintilar var. Rehberlik ogretmeniyle goruscen
Bende öyle düşünüyorum canım Pedagog yol gösterici olabilir belki benden kaynaklanıyordur gerçekten beynim durdu artık algılayamıyorum
Rehber öğretmeni yok maalesef 5.5 yasında oğlum..
Sadece her istediği olsun istiyor olmadığında konuşmak yerine bağırıp çağırıyor agresif davranıyor hemde nasıl bağırmak resmen çıldırıyor çocuk..

Çözülmeyecek bir şey değil canım. Moralini bozma.

Anliyorum seni. Bizde de baska baska sorunlar vardi. Onlar daha guzel yonlendiriyor. Bizden kaynaklanan cok şey var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…