Anladım daha yukarlarda demek ki.
Her şey ateş pahası artık günlük fiatlar artıyor hala.
Wasa fiatları yüksekmi oluoyr.
migrosta 23 ya da 23,5 TLBen iki iç hafta önce wasa aldım, ikili sıra büyük paket 20 tl diye hatırlıyorum. Yanlış mı gördüm acaba
Bildiğimiz 15 mi?Nasılsınız kızlar misafirim vardı yazmadım göremedim hiç okuyamadım da
Bugün ki menü
Sabah küçücük bi dilim gözleme
Öğlen yarım dilim kek, 15 tane minik sarma, 2 3 kaşık salata
Akşam 2 kaşık yağsız tavuk göğüs etinden sote ekmek yok tabiki
Yeşilçay şekersiz kahve şekersiz çay ve su gün boyu kahveyle minik bi cezerye attım ağzıma
Akşama yoğun bi spor yapicam eşim yok adımları da akşama atarim buraya aslında o kadar çok yürümüş koşturmuş oldum ki yine telefon üstünde olmayınca sayilmiyor
O neydiBugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay
AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su
Guzel hatunmuşsun.Çok şiskoymusum.
Guzel değilim. Hele şişko hiç güzel değilim. Ama mefkure güzel. Ben de gördüm.Guzel hatunmuşsun.
Bir de mefkurenin kırmızı elbiseli peynir gibi bir vücutla fotoğrafini görmüştüm. Niyeyse ikiniz de çok hoş gözüktünüz.
Farkındayım abla emzirdiğim için çokta kısmak istemiyorum. Benim amacım ayda 1,2 kilo vermek değil ayda ne verdiysem kar benim için,çünkğ bebeğim ek gidaya bile geçmedi o yüzden sizlere göre daha agır veririm. Ama sonuç olarak ne kadar eksik gelsem benim için o karO neydi
Dokuz dilim ekmek.
İki kase mercimek çorbası. Porsiyonlarıni gözden gecirmelisin bence acilen.
Kaptan ne oliyyyy. Ben malak gibi yatiyorum. Sen habire yürüyon.
Yine bebiş kartı çıkmış.Farkındayım abla emzirdiğim için çokta kısmak istemiyorum. Benim amacım ayda 1,2 kilo vermek değil ayda ne verdiysem kar benim için,çünkğ bebeğim ek gidaya bile geçmedi o yüzden sizlere göre daha agır veririm. Ama sonuç olarak ne kadar eksik gelsem benim için o kar
BirBugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay
AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su
valla açıkçası bu hafta iyi değilim Büşra. pazartesi moralim çok iyiydi ama afedersin hem midemde hem bağırsaklarda sorun var. dengem şaştı. şu an görsen şişlikten çatlayacağım.Akşam yemek yemedigin icin sandviç dengelenmistir diye düşündüm. İstahin fazla oldugu donemde zararsiz seylerden fazla yemek sorun olmaz inşallah :) birde salata yoğurt menulerde olmuyor sanki asıl tokluk verecek onlar. Afiyet olsun
Bebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğimYine bebiş kartı çıkmış.
Kaptan olunca neden kilo almaya meyilliNasılsınız kızlar misafirim vardı yazmadım göremedim hiç okuyamadım da
Bugün ki menü
Sabah küçücük bi dilim gözleme
Öğlen yarım dilim kek, 15 tane minik sarma, 2 3 kaşık salata
Akşam 2 kaşık yağsız tavuk göğüs etinden sote ekmek yok tabiki
Yeşilçay şekersiz kahve şekersiz çay ve su gün boyu kahveyle minik bi cezerye attım ağzıma
Akşama yoğun bi spor yapicam eşim yok adımları da akşama atarim buraya aslında o kadar çok yürümüş koşturmuş oldum ki yine telefon üstünde olmayınca sayilmiyor
Sen yazınca farkına vardım. Gidip ekmege baktım neredeyse 1 ekmeğe denk geliyor 5 dilim falan eksik.Birekmek ?
Hastasin şimdi once iyileşmen lazımKaptan ne oliyyyy. Ben malak gibi yatiyorum. Sen habire yürüyon.
Harika menü afiyet olsun19 Ocak 2022
sabah 09.15
1,5 kk peynir
8 küçük zeytin
3 çeri domates ve küçük kırmızı biber
simit
öğlen 12.35
1 kepçe çorba
balık
salata
ara 16.30
2 kuru erik
1 ceviz
akşam 19.15
1 baget tavuk (iriydi)
1 servis kaşığı mantarlı pilav
marul salatası
şimdi rezene çayı içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suAmine Busra Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2992060
Canim süt konusunda ve bebek konusunda katılıyorum. Bu menü bebek ve süt için gerekliyse bizce de uygundur. Biz de seni seviyoruz.Bebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğimhepinizi seviyorum
Saglik çok önemli canım. Allah tüm hastalara şifa versin.Hastasin şimdi once iyileşmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?