Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bildiğimiz 15 mi?

O neydi
Dokuz dilim ekmek.
İki kase mercimek çorbası. Porsiyonlarıni gözden gecirmelisin bence acilen.

O neydi
Dokuz dilim ekmek.
İki kase mercimek çorbası. Porsiyonlarıni gözden gecirmelisin bence acilen.
Farkındayım abla emzirdiğim için çokta kısmak istemiyorum. Benim amacım ayda 1,2 kilo vermek değil ayda ne verdiysem kar benim için,çünkğ bebeğim ek gidaya bile geçmedi o yüzden sizlere göre daha agır veririm. Ama sonuç olarak ne kadar eksik gelsem benim için o kar

Yine bebiş kartı çıkmış.

Bir ekmek ?

valla açıkçası bu hafta iyi değilim Büşra. pazartesi moralim çok iyiydi ama afedersin hem midemde hem bağırsaklarda sorun var. dengem şaştı. şu an görsen şişlikten çatlayacağım.
dolunayda fena şaşıyorum ben. bu dolunay zaten yengeç burcunda olmuş. yengeç burcuyum ben de. bayağı kötü etkiledi şişlik düzensizlik açısından.
iştah tavan o da ayrı...

öğlen menüsü bana ait değil. işyerine ne gelirse onu yiyorum. başka seçeneğim yok. sadece tatlıları almıyorum. mesela bugün tatlı vardı yemedim.
yoğurdu da eskisi kadar tüketmiyorum. çok gaz yapıyor.

Yine bebiş kartı çıkmış.
Bebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğim hepinizi seviyorum

19 Ocak 2022

sabah 09.15
1,5 kk peynir
8 küçük zeytin
3 çeri domates ve küçük kırmızı biber
simit

öğlen 12.35
1 kepçe çorba
balık
salata

ara 16.30
2 kuru erik
1 ceviz

akşam 19.15
1 baget tavuk (iriydi)
1 servis kaşığı mantarlı pilav
marul salatası

şimdi rezene çayı içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt su Amine Busra Zipzip- Cordelia

Kaptan olunca neden kilo almaya meyilli Zipzip-

Canim süt konusunda ve bebek konusunda katılıyorum. Bu menü bebek ve süt için gerekliyse bizce de uygundur. Biz de seni seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…