Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

9 dilim ekmek

Canim ekmek bebege süt yapmaz. Herseyden cesitli beslenerek sütun artar. Kuru meyve, meyvelerle bol yesillikle. Yogurt vs ile artar. Bol suyla.. ben diyete basladigimdan beri hâla emziriyorum. Hic bu kadar ekmek yemedim

Canim ekmek bebege süt yapmaz. Herseyden cesitli beslenerek sütun artar. Kuru meyve, meyvelerle bol yesillikle. Yogurt vs ile artar. Bol suyla.. ben diyete basladigimdan beri hâla emziriyorum. Hic bu kadar ekmek yemedim
Bebegin kaç aylık cnm?

Maşallah büyütmüssün artıkbenim ki yeni 6 aylık oldu.
Bende diyete basladigimda 8.5 aylikti. Ek gida almaya baslamisti ama oyle cok doyumluk değildi. Bende başlarda çok katı diyet yapmadim. Ek gidaya geçtikten sonra arttirabilirsin. Verilecek kgda cok yok sanirim boyunuda bilmiyorum tabi. Şuanki kilon bile iyi bana göre

Hey maşallah süpersin süper
19 ocak menum
10.00
1 kk peynir
Biraz ekmek
3 4 zeytin

16.30
1 tost ekmegiyle kasarlu tost
1 kase cips

Ara
2 hurma
3 4 kaju
3 4 badem

2 l su
clara
Canım ya çok az değil mi?
Yaaaa çok üzüldüm. Umarım pedagog derman olur, valla evladın fiziksel sağlığı ayrı yoruyor psikolojik olanı ayrı yoruyor. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede bu durumu aşarsınız
Peynirin gramını nasıl hesapladın ki? Ben de insan gibi diyet yaptığım dönemlerde proteini bol tüketiyorum

Cnm benim 2.5 ayım var diyete başlamaya ne yazık ki benim boyuma göre fazla 55 , 54kg insem çok güzel olacak. Çünkü boy 1.53

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Hindi füme
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
Fırında patatesli tavuk
Bir dilim ekmek

Ara
Bir fincan yeşil çay
İki kuru kayısı
6 tane çiğ fındık

Akşam
Ton balıklı salata

Su 2 litre spor yok adımları birazdan paylaşacam

Zipzip- Cordelia ugurbocuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…