9 dilim ekmekBugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay
AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su
Canim ekmek bebege süt yapmaz. Herseyden cesitli beslenerek sütun artar. Kuru meyve, meyvelerle bol yesillikle. Yogurt vs ile artar. Bol suyla.. ben diyete basladigimdan beri hâla emziriyorum. Hic bu kadar ekmek yemedimBebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğimhepinizi seviyorum
Afiyet olsun19 Ocak 2022
sabah 09.15
1,5 kk peynir
8 küçük zeytin
3 çeri domates ve küçük kırmızı biber
simit
öğlen 12.35
1 kepçe çorba
balık
salata
ara 16.30
2 kuru erik
1 ceviz
akşam 19.15
1 baget tavuk (iriydi)
1 servis kaşığı mantarlı pilav
marul salatası
şimdi rezene çayı içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suAmine Busra Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2992060
Şaşırdım açıkçası
Bebegin kaç aylık cnm?Canim ekmek bebege süt yapmaz. Herseyden cesitli beslenerek sütun artar. Kuru meyve, meyvelerle bol yesillikle. Yogurt vs ile artar. Bol suyla.. ben diyete basladigimdan beri hâla emziriyorum. Hic bu kadar ekmek yemedim
Şuan 23 aylıkBebegin kaç aylık cnm?
Maşallah büyütmüssün artıkŞuan 23 aylık
Bende diyete basladigimda 8.5 aylikti. Ek gida almaya baslamisti ama oyle cok doyumluk değildi. Bende başlarda çok katı diyet yapmadim. Ek gidaya geçtikten sonra arttirabilirsin. Verilecek kgda cok yok sanirim boyunuda bilmiyorum tabi. Şuanki kilon bile iyi bana göreMaşallah büyütmüssün artıkbenim ki yeni 6 aylık oldu.
Hey maşallah
Canım ya çok az değil mi?19 ocak menum
10.00
1 kk peynir
Biraz ekmek
3 4 zeytin
16.30
1 tost ekmegiyle kasarlu tost
1 kase cips
Ara
2 hurma
3 4 kaju
3 4 badem
2 l su
clara
Yaaaa çok üzüldüm. Umarım pedagog derman olur, valla evladın fiziksel sağlığı ayrı yoruyor psikolojik olanı ayrı yoruyor. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede bu durumu aşarsınızİYi değilim canım ya büyük oğlanı okula götürdüm bugün yardım edecektim beslenme etkinlik saatine ama oğlum bizi mahvetti hoca da isterseniz siz beraber gidin dedi çok kötü oldum
Kaç saattir toparlanamadım pedagoga gideceğiz gibi duruyor aman detaya girmeyeceğim anlatacak halim yok İnan ki evlatla sınanmak bambaşka bişey
Peynirin gramını nasıl hesapladın ki? Ben de insan gibi diyet yaptığım dönemlerde proteini bol tüketiyorum10 dakikadır hesap yapıyorum nerde yanlış var diye. Şöyleki, mesleğim masa başı olmadığından ve gün içinde hareket etmeye çalıştığımdan kas kaybı yaşamadan kilo vermek için almam gereken minimum protein miktarı;
kilom x 0,8 = 70,4 gr.
Sabah kahvaltıda 2 yumurta, 50 gr kadar füme, 40 gr da peynir yiyorum = 25 gr protein
Akşam yemekte 250 gr tavuk yiyorum = 45 gr protein,
Topladım = 70 gr protein oldu.
Eksik yada yanlış bilgim varsa düzeltin lütfen
ben de tam tersi veriyorum
Cnm benim 2.5 ayım var diyete başlamayaBende diyete basladigimda 8.5 aylikti. Ek gida almaya baslamisti ama oyle cok doyumluk değildi. Bende başlarda çok katı diyet yapmadim. Ek gidaya geçtikten sonra arttirabilirsin. Verilecek kgda cok yok sanirim boyunuda bilmiyorum tabi. Şuanki kilon bile iyi bana göre
Valla kaptan olunacak kişisinben de tam tersi veriyorum
Yok kız iyiydi dengelersin yarinyok kız ne harikası. karbo fazla
inşallah migicim. çünkü pekiyi değilim hem ruhen hem bedenenYok kız iyiydi dengelersin yarin
istemezken oldu, isterken olmuyorValla kaptan olunacak kişisin
Konyada oturuyorum canim, degisiklik oldu psikolojik olarak inan ki:)yaa ne guzel nerede oturuyorsun canm
Wilma11 bilecikli misin?
@DombiliKus 250 gr tavuk mu yedin dun aksam
Kaptanlık kesinlikle sana yarıyor kuşum, bir de Büşra'yaistemezken oldu, isterken olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?