Günaydın canımGünaydın kızlar kahvaltı Faslı anca bitti hümayi okula gönderip evi toplarım
Yaptım yaa alışmışım demek zor gelmedi, yani yapamayacak kadar zor gelmediBen ilk videoyu gönderdim, başlangıç seviyesi. Seviye ilerledikçe hareket süresi artıyor, dinlenme süresi kısalıyor canım.
Ben nasıl kaçırdım bunuCaktirma kimse fark etmemiş.
Kaptanları kariştirmamisim en azından.
@Lilimam gel sana eğlence çıktı.
kuzum bu gün daha iyiyiz çok teşekkür ederim sorduğun için . çok mutlu oldum. insan hasta olunca aranmak sorulmak istiyormuş. o kadar hasta olmuşumdur bu kadar halimin hatırımın sorulmasını beklememiştim.eceboce siz nasil oldunuz iyilesebildiniz mi
bu gün hepimiz daha toparlanmış hissediyoruz çok teşekkür ederimÇok sevindim iyi olmanıza,çok daha iyi olacaksınız .
canım nasıl oldun ?Eline sağlık canım. Çok başım ağrıyor.Yardım edemedim sana.
İyiyim canım. Annemde halsizlik var ama o da iyi siz nasılsınız bebiş?canım nasıl oldun ?
merak ettim seni
Ben yatıyorum.
Geçmiş olsun canımkuzum bu gün daha iyiyiz çok teşekkür ederim sorduğun için . çok mutlu oldum. insan hasta olunca aranmak sorulmak istiyormuş. o kadar hasta olmuşumdur bu kadar halimin hatırımın sorulmasını beklememiştim.
sanırım toparlanmak biraz zaman alacak. hafif semptomlar hala var . ama eskiye nazaran çok iyiyiz.
çok teşekkür ederim
Hemen not aldım. Bende normalde her kış başında kabuğunu güzelce yıkadığım limonları ve taze zencefili küp küp doğrar kavanoza koyarım, üzerini geçecek kadar bal koyar dolapta 2-3 gün bekletirim. Sonra taneleriyle 1-2 yemek kaşığı kupaya koyar üstüne sıcak su ekleyip içerim. Bu da çok iyi geliyor ama unutuyorum hazırlamayı günlerdirÖksürüğe iyi gelen bir tarifte k.validemin yaptığıdır.
1 su bardağı sütün içine 1 tatlı kaşığı nişastayı katın ocakta pişirin,katı olmayacak ılınsın içine biraz bal katın içirin .
Boğaz ağrısına öksürüğe buda çok iyi geliyor.
Bi çöküş devri yaşadım ama tekrar gaza geldimBen yatıyorum.Harikasınız siz ya. Maşallah size. MasterFit oldu PastelFit&ElhanFit
Vallahi bravo. Spor yapan fit hatunlara bayiliyorum.Bi çöküş devri yaşadım ama tekrar gaza geldim
Dinlen canım sen
İnşallah yaza çok fit olacağımVallahi bravo. Spor yapan fit hatunlara bayiliyorum.
İnşallah yaza çok fit olacağım
kaçıncı gününüzdesiniz canımHastayız Canim. Annem kötü bugün. Ben kötüyüm. Bitsin artık.
Ben de 3 haftadır çöküş dönemindeyimBi çöküş devri yaşadım ama tekrar gaza geldim
Dinlen canım sen
Afiyet olsun guzel menu ablacim
Günaydın
Gunaydin ablacim
Abla bu hafta kirmizi takimdasin
Ben ilk geçen p tesi ateşlendim. Oradan sayıyorum. 11. Gun ben bugün oldukça iyiyim. Riske atmamak için dinleniyorum.kaçıncı gününüzdesiniz canım
Helin78 e ne oldu kızlar ?
Evet bakalım sabaha ne olacak zayifladin mi biraz bi türlü eksi göremedim direnç gösteriyor diyordunGüne günaydınla başlayan bütün hanımlar hepinize günaydııııın.
Ben de kaptanım gibi bugün detoks yapicim.ugurbocuuu tatlım inşallah bütün mavişler dikkatli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?