- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Ben de yeşil çay içiyorum bitsin devamHa gayret şu an yeşil çay içiyorum.
Bitsin devam edicim.
Benim çay da adım da bitti. 556 adımı da sana hediye ediyorum.Ben de yeşil çay içiyorum bitsin devam
300 kadar bir şey kaldı
Benim de 440 kalmış
Benim de çay da adım da bitti ben de sana 232 adım hediye ediyorumBenim çay da adım da bitti. 556 adımı da sana hediye ediyorum.
Fakat güzel yürüdükAma iyi yürüdük
Canım Afiyet olsun. Kisirla reçelli yoğurt ikilisi dikkatimi çekti özel bir şey mi öylesine mi karıştırdın?
Hayatıma heyecan katmayı seviyorumÇok pis yetiştirdik
Ben de bu heyecanlı hayatı olan hatunu yenmeyiHayatıma heyecan katmayı seviyorum
Dur yaaa daha yenmedin kiBen de bu heyecanlı hayatı olan hatunu yenmeyi
Yenme fikri bile o kadar güzel kiDur yaaa daha yenmedin ki
Evet fikri bile güzel inşallah seni yenerimYenme fikri bile o kadar güzel ki
Canim cok tatli istedi. Eskiden diyetisyen demisti az sekerli recelle yogurdu karistitip ye tatli istegini bastirir diye.Canım Afiyet olsun. Kisirla reçelli yoğurt ikilisi dikkatimi çekti özel bir şey mi öylesine mi karıştırdın?
Denemek isterim ben deCanim cok tatli istedi. Eskiden diyetisyen demisti az sekerli recelle yogurdu karistitip ye tatli istegini bastirir diye.
Kisirin bulguru cok azdi. Onu da yine eskiden diyetisyebe giderken birgun canim kisir istedi deyince kisiri istersen hergun ye ama bulgurunu cook az koy yesilligi bol tut demisti o da ordan kalma. Salata gibi iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?