İyi gecelerİyi geceler tatlı rüyalar
Gececiler buyrun mekan sizin
Öperim hepinizi .
Ben sabah yazarım artık unuttum.Zipzip- Cordelia Elhan
Kahvaltı 13.00
1 dilim ekmek
Soğanlı domatesli kaşarlı omlet
3 zeytin
Yarım dilim beyaz peynir
Yarım dilim kaşar
Domates salatalık marul
1 çk çokokrem
Akşam 19.15
2 küçük 1 orta dilim somon
4 kaşık fırında kremalı patates
Bir tabak kinoalı salata
Su 2,5 lt
Spor
5 dk bölgesel 50 p
5 dk tempolu yürüyüş 25 p
40 dk leslie 200 p
Adım 8568856 p
Azdı canım bişey olmaz inlallahBen sabah yazarım artık unuttum.
Afiyet olsun canımKremalı patates düşündürdü biraz
Aman cnm dikkat et dinlenip tanamlasaydinBaşım şu an fildir fildir dönüyor Oyacim.Evde yürümek benim için işkence. 7682 adım oldu, mola verdim.
Cnm her hamilelik farklı bu kesin havalarda çok soğuk ekstradan aman cnm dikkat et sıkı sıkı giyinDiğer ikisinde hiç böyle değildim uyku o kadar uyuyorum hiç uyumamış gibiyim birde çok üşüyorum
Bende şey görmüştüm Zahide yetiş öğlen kuşağında kadın programı vardı ya tatlı krizlerinde limon yalamasini demis bir Dr u kadın canlı yayında bide göstermiştiDenemek isterim ben de
Bir diyetisyen TV de izlemistim böyle kriz durumlarında herhangi bir reçelin içine bir tatlı kaşığı pul biber ekleyin öyle yiyin demisti. İncir receliyle denedim gerçekten harika bir tadı vardı. Cuma günü bol yeşillikli bir kısır yapayım.
2 3 kilo arası arada duraklamalarda olmustu1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar
İnşallah gönlünden geçen olur canımİnşallah cnm çocuk istiyorum bide zayıflayarak deneyeyim
Gordum hocam.cok tatlisiniz tesekkur ederim hem de cok kibarsiniz. Vallahi mahcup oldumDün mesajları kaçırmayım diye izlemeye aldım seniiyi yaptın hatirlatmakla.
Evet evet valizimi hazırladım. Birazdan çıkacağım. Gece hayaliyle hamam hayaliyle uyudumCibi cibi yapıp gelicim. Sana da nasip olsun inşallah.
Bugun ugrayamadim esim izinliydi sonra cocuklar derken gelemedim
Yine menunden basim dönmüstur9.30 1 ayva
13.25 1 tavada yumurta, 2 dilim ekmek, sıcak çikolata.
19.20 Tadım hurma bar, fıstıklı bar, 1 kase çorba, kekik limon çayı.
Beth18
Teşekkür ederim canım. Şükür inşallah geçti gün sayıyoruz artıkGünaydınnn canlarım
Aomine Daiki kuzum hasta mısınız? Geçmiş olsun geçmişi o kadar bölük pörçük okuyorum ki her şeyden geri kaldım
Teşekkürler cordicimGünaydın tatlım.
Günaydın canım kolay gelsin canim.
Allah yardım etsin.
Günaydın çıtır prenses.
Günaydin canım. Kolay gelsin.
Ben de dönmek istiyorum. İyileş dönersin canım.nasil geçiyor hangi belirtiler var.
Günaydın tatlı bebişim.
Günaydın tutkum simayım balım.
Öyle canım. Annem neler çekmiş bizimle şimdi daha iyi anlıyorum. Hani derlerya anne olunca anlarsın.Sağlıktır hamamlar temiz olacak gerçide
Anaysan yatma uyuma hakkın yok bir kere,dikkat edin kendinize çok yormayın sakın .
Sağolasın tatlımHerkese selamlar9.30 da kalkıyorum ama bebekle Kalkıp kahvaltı hazırlığına giriştiğimiz için öğle uykusuna yatınca elime telefonu alıyorum biraz geçmiş okudum eşleri geç gelenler kardan adam olanlar olmuş Allah'ım esirgesin sağlıkla herkes yuvasına kavuşsun
KaptanımElhan hamama bende gelirimm çıkışta kalın giyin üşütme
Aomine Daiki canım çok geçmiş olsun
@60kiloyum bende de insülin direnci vardı uzun zamandır kan tahlili yaptırmıyorum haftaya gidip tahlil yaptırayım
İnşallah canım Allah can sağlığı versinaynen canım
iyi ol da canım işler yolunu bulur
Menüm
Sabah 1 kepçe çorba 1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 1 çay kaşığı çokokrem
Öğlen 2 kucuk çay saati
Akşam 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği 1 kase şehriye çorba 1 dilim ekmek
Arada 2 3 kuru kayısı
Günboyu bol su 2 litre olmuştur
Zipzip- Cordelia Elhan
Kahvaltı 13.00
1 dilim ekmek
Soğanlı domatesli kaşarlı omlet
3 zeytin
Yarım dilim beyaz peynir
Yarım dilim kaşar
Domates salatalık marul
1 çk çokokrem
Akşam 19.15
2 küçük 1 orta dilim somon
4 kaşık fırında kremalı patates
Bir tabak kinoalı salata
Su 2,5 lt
Spor
5 dk bölgesel 50 p
5 dk tempolu yürüyüş 25 p
40 dk leslie 200 p
Adım 8568856 p
Günaydın limonlutarçınımGordum hocam.cok tatlisiniz tesekkur ederim hem de cok kibarsiniz. Vallahi mahcup oldumohh sefaniz olsun gidin aklanip paklanip gelin insallah benim biraz zor
Bugun ugrayamadim esim izinliydi sonra cocuklar derken gelemedim
Yine menunden basim dönmüstur
Dinlendim sonra devam ettim canım.Aman cnm dikkat et dinlenip tanamlasaydin
Onu da deneyelim tatlı krizim yok ama limon yalamak zevkli olur.Bende şey görmüştüm Zahide yetiş öğlen kuşağında kadın programı vardı ya tatlı krizlerinde limon yalamasini demis bir Dr u kadın canlı yayında bide göstermiştiama ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?