Rabbim yardımcınız olsun29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal
Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun
Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
Cok gecmus oksun canim. Cok iyi anliyorum endiseleribe. Insallah sag saglim ayilip kendine gelecek bebisin29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Allah korusun
Insqllqh ben de oyle umit ediyorumCabuk gelen çabuk gider canım.diyetine biraz dikkat edersen eksi gelecektir
Çok geçmiş olsun canımKizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim
Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Allah korusun
Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileşTeşekkür ederim tatlım. Atlaticam inşallah. Çok korkulacak gibi değil. Normal grip gibisin dinlenme ve beslenmeyle daha hafif geçiyor. Parol içiyorum bitanem.
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan
İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyor
YaaaaÇok geçmiş olsun canım
Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen
Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileş
İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyorGeçen belediyeye götürdüğüm yavru kedi vardı , belediye onu 54 km uzağa transfer etmişti tedavi için. 10 gündür hergün arıyorum almak için. Gittiği gün bacağı kesilmişti, iyi bakılmayacağını da biliyorum. Bu sabah aradığımda çıkan kişi yardım etti de zar zor sahiplendik. Perişan perişan, bir de üşütmüş. İnan akşam oldu farkettim ki öğle yemeği yememişim
Çok kötü zaten , eşim hiç gidemiyo yanına öyle söyliyimYaaaa(( içim kötü oldu
Teşekkürler canım.Ayy bayildim. Ne kadar guzel bir renk olmus. Ne rengi ki bu? Bal kopugu my? Cook guzel olmus. Gule gule kullan canim
Alkah razı olsun senden.Çok geçmiş olsun canım
Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen
Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileş
İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyorGeçen belediyeye götürdüğüm yavru kedi vardı , belediye onu 54 km uzağa transfer etmişti tedavi için. 10 gündür hergün arıyorum almak için. Gittiği gün bacağı kesilmişti, iyi bakılmayacağını da biliyorum. Bu sabah aradığımda çıkan kişi yardım etti de zar zor sahiplendik. Perişan perişan, bir de üşütmüş. İnan akşam oldu farkettim ki öğle yemeği yememişim
Benim dibini 6.0 dibinden aşağısını 7.0 yaptı ama yine turunculaşıyor poefffTeşekkürler canım.Valla kuaför rengi. Bu. 7.0 kumral istedim.
Güzel yapmışsa tekrar boyar uzerini oturur.Benim dibini 6.0 dibinden aşağısını 7.0 yaptı ama yine turunculaşıyor poefff
Iyi geceler canim. Ben de gidiyorum yataga
Geldim cnm istanbuldaydık ayrıca eşim hastalandı bende tam iyi olamadım zati test verdi testi bekliyoruz@UcurtmaAvcisii seni merak ettim.. nasılsın?
@askrhpozitif sen nerelerdesin? Herşey yolunda mı?
S sengulll nerdesin canım?
@Zeynep_Nihal canımmm?
@Tutku44 bir varmış bir yokmuş.
@aypare ackerman canımmm.
Geçmiş olsun.Geldim cnm istanbuldaydık ayrıca eşim hastalandı bende tam iyi olamadım zati test verdi testi bekliyoruz
Allah var beğendim ikinci boyayı. Ama bir kez daha cila lazım olacak herhalde, bir iki hafta bekleyip tekrar giderim. Seninki de harika olmuş kuzucum güle güle kullanGüzel yapmışsa tekrar boyar uzerini oturur.Çok güzel gözüküyordu resimde.
Amin cnmGeçmiş olsun.İnşallah negatif çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?