Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim yardımcınız olsunTüm sıkıntınız hemen bitsin insallah

Cok gecmus oksun canim. Cok iyi anliyorum endiseleribe. Insallah sag saglim ayilip kendine gelecek bebisin

Kizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim

Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
Çok geçmiş olsun canım
Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen
Teşekkür ederim tatlım. Atlaticam inşallah. Çok korkulacak gibi değil. Normal grip gibisin dinlenme ve beslenmeyle daha hafif geçiyor. Parol içiyorum bitanem.
Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileş
Güzellik demişken saçımı boyattım. fesang
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan
@Elhan pastelfit @Nefesimmmsin Nasıl oldunuz? .
@Busra 17 Doğum günü nasıl geçti canım?
İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyorGeçen belediyeye götürdüğüm yavru kedi vardı , belediye onu 54 km uzağa transfer etmişti tedavi için. 10 gündür hergün arıyorum almak için. Gittiği gün bacağı kesilmişti, iyi bakılmayacağını da biliyorum. Bu sabah aradığımda çıkan kişi yardım etti de zar zor sahiplendik. Perişan perişan, bir de üşütmüş. İnan akşam oldu farkettim ki öğle yemeği yememişim

Yaaaa (( içim kötü oldu

Alkah razı olsun senden.
Neyse bulmuşsun. Harika. Milyon kalp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…